Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit tegyek, ha boldogtalan vagyok egyedül, de tudom, hogy olyan lány nem létezik, akinek bejönnék átlagos külsejű fiúként, mert mindegyik a tökélets külsejű pasira vágyik?
Belefáradtam, hogy mindenhol csak felszínes lányokat látok, ha ők így válogathatnak, akkor én minek jöjjek összes olyannal, akihez nem tudok vonzódni?
Az összes lány, legyen ronda, átlagos vagy szép csak a legjobb képű, legmagaasabb pasikra bukik. Elegem van, hogy nekem meg semmi sem jut csak a boldogtalanság, csak, mert alacsony vagyok és nem egy hű, de jó pasi külsőre.
Úgy látszik, engem a lányok lerondáznak, pedig vannak nálam rondább fiúk is, de persze mégis mindig én vagyok a legrondább minden lány szemében valamiért és már tényleg elegem van, kezdem gyűlölni a lányokat, mindnek csak a jó pais kell, elegem van!
Azokkal minek jönnél össze, akikhez nem vonzódsz? Hidd el nem minden csajnak kell a legmagasabb legjobb pasi. Én 155 centivel valahogy nem biztos hogy összejönnék mégegyszer egy magas sráccal :D (az előző fiúm majdnem 2 méter volt) és nem amiatt jöttem vele össze. Szóval ne add fel ;)
17/l
Az a baj, hogy ilyeneket írsz/gondolsz magadról. Ha egy időre eleged van a csalódásokból, hát ne próbálkozz. De azért meredek ilyet kijelenteni, hogy nem létezik lány akinek bejönnél, vagy minden csaj tökéletes pasira vágyik. Szerinted minden pasi, akinek barátnője van tökéletes külsejű, vagy mi? Már itt megdőlt az elméleted.
Jelen pillanatban eleged van - mérgelődd ki magad, vágd be a durcit vagy mi, gyűlöld a csajokat, de ha túl vagy ezen, megújult erővel próbálkozz tovább. Van, akinek te vagy a jó pasi, csak még nem találkoztatok - erre való az ismerkedés.
25/N
Eleged van... nekem is elegem lett.
Te szenvedsz tovább... én meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!