Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt a neten nagyon sok tündérmesét lehet olvasni boldog átlagos külsejű pasikról, akiknek van barátnőjük, de a való életben az ilyen pasikat mindig egyedül lehet látni?
Én is átlagos pasi vagyok, soha egy barátnőm nem volt, és a szintén átlagos haverjaimra se nézett rá soha egy nő sem. Akkor a neten miért kell bekamuzni ilyen sikersztorikat, amikor a
saját bőrünkön érezzük, hogy a valóság egész más?
Micsoda műsor komolyan :D
"Sőt teljesen szolidnak tűnő csajhoz is hányszor mentem oda,és mi volt a válasz? Mit képzelek,meg minek mentem oda egyáltalán,nálam sokkal jóképűbbeknek sincs esélye náluk.Na és ilyeneket kaptam szinte mindig."
Na ez az amit végképp nem akarok elhinni. Azért ne fujjátok már így fel a sztorit. 2-t tudok elképzelni:
Valami bunkó plázacicához mész oda, akinek ez az alapstilus
Valami irtó gázat idegesitöt mondasz
Normális átlagos csaj nem koptat le senkit ilyen stílusban. Ezt nehezen hiszem el. Max nem vesz rólad tudomást
Ejj, mennyi hülyeség mindkét oldalról.:D
Röviden: rohadt egyszerű ez a történet. A nők pont ugyanolyanok, mint az állatvilág nőstényei, az elérhető legerősebb hímet akarják. Miben mérhető az "erő"? Pénzben és külsőben. A jó külső erődemonstráló, akinek pénze van, annak pedig hatalma van. Az összes többi csak felesleges rizsa. Lehetsz te a világ legjobb embere, sőt, lehetsz egy adott lány lelki társa, akivel mindenről tökéletesen el tudtok beszélgetni, totális az összhang köztetek, minden jó, de párkapcsolatra akkor sem fogod megkapni. Ennyi, rá kell menni a külsőségekre és a pénzre, mert csak ez a kettő számít a mai nőknek.
Hát, azt nem tudom miért főbenjáró bűn, hogy az én párom is alacsony de a lepontozók csőrét bánthatta. Szegénykék. Biztos nagyon frusztráltak.
Vagy csak sértette a pici lelküket, hogy a tökéletesnek titulált alacsonyság kifogás mégsem minden esetben tartható. Borzasztó, kénytelenek lesznek más bűnbakot keresni amire rákenhetik a sikertelenségüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!