Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy itt a neten nagyon sok tündérmesét lehet olvasni boldog átlagos külsejű pasikról, akiknek van barátnőjük, de a való életben az ilyen pasikat mindig egyedül lehet látni?

Figyelt kérdés

Én is átlagos pasi vagyok, soha egy barátnőm nem volt, és a szintén átlagos haverjaimra se nézett rá soha egy nő sem. Akkor a neten miért kell bekamuzni ilyen sikersztorikat, amikor a

saját bőrünkön érezzük, hogy a valóság egész más?

2015. jún. 8. 09:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/171 anonim ***** válasza:
77%
152 cm-vel mondom... annyira nem élvezem, ha létrára kell másznom, hogy meg tudjam csókolni... de persze nem a létra/sámli mérete fogja meghatározni, ki az életem párja.
2015. jún. 8. 12:00
 32/171 anonim ***** válasza:
82%
lehet akkor szemüveget kéne venned... sajnos még mindig az az igazság hogy én nem légből kapott dolgokat mondok, hanem LÉTEZŐ embereket kérdezek meg :D de látod, ezért nem kellesz senkinek.
2015. jún. 8. 12:01
 33/171 anonim ***** válasza:
20%
mit hazudgáltok itt? ti nők? Igen. Ti nők, te lelketlen lények vagytok! És csúnyák! Nagyon csúnyák! Nem is vagytok szépek! Bezzeg nekem deltásnak kéne lennem, mi?! De nekem van lelkem! Én egy teljes ember vagyok! Még ha fizikailag kicsit satnya is.. de ti is satnyák vagytok! Neked kicsi a melled! Neked meg lóg! És amúgy is... mi az a kilógó kisajak ott lent?! Apám... komolyan mondom. Vissza kéne venni kicsit, nem? Ha bár lelketek lenne. Vagy eszetek. Vagy nem lennétek ösztönlények.. mindig csak az izmok meg a borosta, meg a jó kinézet. Aztán panaszkodtok, hogy nem megy a kapcsolat, mert nem törődik veletek. De a sovány, nagyfejű férfi nem kell! Az nem...! Hiába törődő és kedves és vicces.. Aztán itt panaszkodtok. Nem adtok esélyt.. Szégyenteljes amit a mai lányok művelnek. Nők. Nők?! Nővel nem találkoztam már vagy 125 éve. Mind kislány. Lelketlen szörnyeteg.
2015. jún. 8. 12:09
 34/171 anonim ***** válasza:
13%

24-es.

Én is egyetemre járok,és sok embert ismerek ott,de csak annak van barátnője nálunk,aki helyesnek született.A többi hiába értelmes,hiába normális,semmi nem jön össze egyikünknek sem.Na vajon miért...

Meg kikkel látod a nőket az egyetemen is?A legnagyobb bunkó parasztokkal,akik helyesek.Nálunk csak velük állnak szóba egyáltalán a nők egyetemen,a többi srác meg szegény maximum nézni tudja őket,de már akkor is le van szólva a fejünk,hogy minek nézzük őket...

24/F

2015. jún. 8. 12:10
 35/171 anonim ***** válasza:
84%

Már nem azért, de ez egy kicsit nevetséges amit itt olvasok. Honnan vetted ezt a marhaságot, hogy egy alacsony lánynak csak a 2 méteres pasik jönnek be? Melyik világban élsz? Személy szerint vagyok max 155 cm, szerinted mit kezdenék egy 2 méteres csávóval? SEMMIT!!!!! Egyszer már próbálkoztam egy kb 190 cm-s vagy annál magasabb sráccal járni, és elmondom neked iszonyatosan zavart!!!!!!

Úgyhogy nagyon jó lenne ha nem általánosítanál mert azért valljuk be, iszonyat nevetséges amit itt leművelsz.

És a témával kapcsolatban, meg nem értem mi itt a probléma úgy őszintén. Ha egy modellt keresel barátnőnek akkor nézz is úgy ki, hogy bejöjjél neki, ha átlagos vagy(amivel semmi baj nincs mert magam is az vagyok ) akkor keress egy szép, csinos átlagos lányt nem olyan nehéz. Meg az utcák nem ezekkel a 'fullos" párokkal van tele, talán jobban ki kéne nyitni a szemedet. Én is átlagos vagyok és a barátom is, bár nem értem, hogy ezzel mi a probléma.

2015. jún. 8. 12:11
 36/171 anonim ***** válasza:
86%

papkka: "Nővel nem találkoztam már vagy 125 éve"

ha találkoznál is nem hiszem, hogy működne aminek működnie kéne ebben a korban...de szép kort megéltél grat hozzá...

2015. jún. 8. 12:12
 37/171 anonim ***** válasza:
80%

nem tudom te milyen állatok közé jársz egyetemre, de nálunk csomó alacsony, értelmes pasinak van barátnője, olyannak is aki nem éppen helyes, vagy nem túl vonzó (az én szememben).

szerintem ha már valaki rád szól, hogy ne bámuld akkor minimum csorgó nyállal, pszichopata módjára bámulod, de ez az én véleményem :)

2015. jún. 8. 12:13
 38/171 anonim ***** válasza:
16%
honnan vettem a való életből kisanyám! 3 év társkeresés mind hiába mert nektek az a férfias aki magas
2015. jún. 8. 12:14
 39/171 anonim ***** válasza:
63%
most már tényleg csak arra tudok gondolni, hogy törpe vagy. de azzal sincs probléma, vannak törpe nők is, de pl. peter dinklage-nek is 'normális' magasságú felesége van. ne add fel, biztos kell valakinek egy ilyen... élőlény is.
2015. jún. 8. 12:16
 40/171 anonim ***** válasza:
77%

Amúgy, így a kommenteket olvasva, fiúk.. nem csodálkozom, hogy nincs barátnőtök :) ezt amit ti most leműveltek nem hiszem, hogy bárki is elviselné, hiába vagytok helyesek izmosak stb..

Mondjuk ha nem az agyatlan hülye had ne mondjam kik mennétek rá, akkor lenne esélyetek is, és nem puffanátok minden egyes alkalommal és nem itt rinyálnátok gyakorin hogy nincs barátnőtök. A megfelelő lányt kell megtalálni, ez a kulcsa

2015. jún. 8. 12:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!