Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt a neten nagyon sok tündérmesét lehet olvasni boldog átlagos külsejű pasikról, akiknek van barátnőjük, de a való életben az ilyen pasikat mindig egyedül lehet látni?
Én is átlagos pasi vagyok, soha egy barátnőm nem volt, és a szintén átlagos haverjaimra se nézett rá soha egy nő sem. Akkor a neten miért kell bekamuzni ilyen sikersztorikat, amikor a
saját bőrünkön érezzük, hogy a valóság egész más?
papkka neked mi bajod van? ennyire betett a tegnapi kérdés? :( vannak ám csinos 155-160 centis lányok, ők nem kellenek?
egyébként meg mutassátok már meg hol rohangálnak magyarországon huszonéves kigyúrt, helyes, BMW-s!!!! gazdag pasik :D mert én valahogy nem látom hogy velük lenne tömve az utca. nyilván az én hibám :)
mutatnátok végre valami statisztikát amúgy? vagy ti valami szektába tartoztok hogy ennyire hisztek ezekben?
amúgy ilyen önsajnáltató picsogós pasikkal akkor se jönnék össze ha külsőre 100%-ban megfelelnének... persze ezt nem fogjátok elhinni mert azt hiszitek minden a külsőn múlik.
épp ez az, rengeteg átlagos pasit látok átlagos lánnyal minden nap :D
ahová egyetemre járok, ott is viszonylag sok embert ismerek, és nagyon nem az a helyzet, amit te festesz le.
de vitatkozni nincs értelme veled, ha nem akarod látni a valóságot, mert az megkímél a valóságtól, hogy nem a külsőd és a nők általad mért köcsögsége miatt soha nem volt senkid, hanem a belső tulajdonságaid, bénácska viselkedésed miatt. ennyi. nyugodtan szavazz le, ha jobban érzed magad tőle, én boldog maradok :)
na, most megkérdeztem egy barátnőmet is :)
155 centis: "kb +10 cm lenne a jó, de maximum 170-175"
most te is mondd meg hogy honnan szeded az ellenkezőjét.
163 centis barátnőm: "max 183 cm"
de ők biztos hazudnak, mert te megmondtad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!