Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy itt a neten nagyon sok tündérmesét lehet olvasni boldog átlagos külsejű pasikról, akiknek van barátnőjük, de a való életben az ilyen pasikat mindig egyedül lehet látni?

Figyelt kérdés

Én is átlagos pasi vagyok, soha egy barátnőm nem volt, és a szintén átlagos haverjaimra se nézett rá soha egy nő sem. Akkor a neten miért kell bekamuzni ilyen sikersztorikat, amikor a

saját bőrünkön érezzük, hogy a valóság egész más?

2015. jún. 8. 09:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/171 anonim ***** válasza:
59%
Nem csak tündérmese kedves barátom! Volt már szerencsém ahoz, hogy egy nő közeledet felém. Nyíltan be is valotta mit érez bár csak munkatársi kapcsolat volt soha egy szót nem váltottunk egymással mégis tetszettem neki. Az a helyzet, hogy nekem is bejött, de piszkosul. Csak amikor elhívott magához hát köpni nyelni nem tudtam. A lényeg ami a lényeg, igen vannak ilyenek is. Lehet nem csak a külsőd átlagos, de a személyiséged is. Nem kell a macsót játszani, csak valamely jó tulajdonságodat erősítsd meg. Majd később a többit "csontig". Nah bye! :)
2015. jún. 8. 10:20
 12/171 anonim ***** válasza:
26%
#10: Pontosan! Ez az egyik ok többek között, ami miatt kerülöm a nőket. Veszekedéskor még az üknagymama legjelentéktelenebb vétkét is képesek az ember pofájába vagdosni. Nincs nekem erre szükségem.
2015. jún. 8. 10:23
 13/171 anonim ***** válasza:
81%

Ha az átlagos külső a legjobb tulajdonságod akkor nem csoda.

Egyébként én is átlagos vagyok, sőt most, hogy kb 2 éve nem sportolok mér kifejezetten utálom magam, mégis többször vagyok párkapcsolatban, mint nélküle...

2015. jún. 8. 10:32
 14/171 anonim ***** válasza:
78%

10. Volt már vitánk. :P Annyi mindent megvitattunk már. (Együtt élünk már egy ideje, szóval a papíron kívül más egyelőre nem fog változni az esküvő után.) Egyszer sem vetettem a szemére, hogy kicsit pocakos, meg hogy kopaszodik. Tudja ezt magától ő is, nem kell emlékeztetni. (Hihetetlen nektek, hogy vannak emberek, akik tényleg meg tudják beszélni a problémáikat? Megértem... :( De ez egyébként tanulható...)Továbbá nem utasítottam el senkit miatta, senki nem próbálkozik, mert látják rajtam, hogy nem érdekel senki. Persze bókokat szoktam kapni, pl. A mondja B-nek a fülem hallatára, hogy "ne kívánd meg felebarátod menyasszonyát" vagy A mondja páromnak a fülem hallatára, hogy "ha nem megy a gyerek projekt, csak szóljatok, segítek"... de én ezeket a helyén tudom kezelni. :) Amíg egyedülálló voltam, akkor viszont volt jelentkező bőven, de ha épp van valakim, lapítanak. Mert tudják és érzik rajtam, hogy nincs értelme próbálkozni. De lehet, hogy csak én mozgolódom intelligensebb környezetben, ahol tiszteletben tartják a párkapcsolatot.

9. Kinek mi a fullos. Számára fullos vagyok és ő ezt nem is tartja titokban. Nekem pl. nem tetszik a fejem, de a testemmel elégedett vagyok. :)

De az üzenet lényege úgy tűnik, nem ment át nektek. Nem baj, majd egyszer. Vagy nem... :)

2015. jún. 8. 10:41
 15/171 anonim ***** válasza:
74%
UI. 9-es: A kérdező kérdésében pedig nem fullextrás nőkről volt szó, hanem nőkről, mindenféle jelző nélkül. Szóval igazából nem tudom, hogy jön ez ide, hogy fullextrás vagyok-e vagy sem. :D
2015. jún. 8. 10:46
 16/171 anonim ***** válasza:
86%

én is tök átlagos vagyok itt ismertem meg a barátnőm, előtte is volt barátnőm már és lehetőségeim is lányoknál...én nem sajnáltattam magam, hogy jajj nincs senkim...amikor elhatároztam elkezdtem keresni! 3 hónap volt az elhatározás és az összejövetel között...és előtte is találkoztam más lánnyal...szóval te még ott tartasz, hogy nem határoztad el magad, vagy ha el is határoztad akkor nem teszel eleget, vagy még nem találtad meg azt akit keresel...de lehet már fel is adtad...a helyedben tennék a árkapcsolatért...

és nézz szét jobban az utcán, mert baromi sok átlagos pasi oldalán ott vannak a lányok...

2015. jún. 8. 10:49
 17/171 opened paradise ***** válasza:
81%

Én a való életben is szoktam ilyeneket látni.

A kedvencem meg egy ismerős,aki kövér volt,göndör,szemüveges,de minden héten másik lánnyal lehetett látni és nem is akármilyen lányokkal.

Ha nem tudnám,hogy jó a dumája,meg lennék róla győződve,hogy térdig ér a műszere :D

2015. jún. 8. 11:04
 18/171 anonim ***** válasza:
22%
mert ezt is hazudják a nők! nekem is sok haverom átlagos rendes srác dolgoznak kocsijuk van még is egyedül vannak! amit itt írnak hogy legyen ápolt jó humorú bal bla bla ez mind mind hazugság ha már a legkisebb hiba van a külsődön még eséjt se adnak hogy megismerjék a belsődet meg aki alacsonynak született az ne is közelítsen nő felé úgy is elküldi az a kókler dumával hogy az nem férfias
2015. jún. 8. 11:10
 19/171 anonim ***** válasza:
24%

Kérdezőnek adok igazat maximálisan,én is pontosan ezt látom és tapasztalom.Az átlagos srácoknak semmi nem jut,nemcsak nekem,az ismerőseimnek sem.Pedig átlagos kinézet megvan bőven.

A valóságban mindenhol ha körbenézek mind csak a jóképű gyerekeknek van párjuk,meg akinek sok pénze van és bmv-vel furikázik...

24/F

2015. jún. 8. 11:10
 20/171 anonim ***** válasza:
69%

Nem tündérmese, ez a valóság. Ha nem vagy vak, láthatod bárhol az utcán, úgyhogy ne kamuzz itt ekkorákat csak a provokáció kedvéért.

Az, hogy te és a haverjaid olyan balfékek vagytok, hogy nektek nem megy a csajozás, már megint más kérdés.

2015. jún. 8. 11:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!