Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt a neten nagyon sok tündérmesét lehet olvasni boldog átlagos külsejű pasikról, akiknek van barátnőjük, de a való életben az ilyen pasikat mindig egyedül lehet látni?
Én is átlagos pasi vagyok, soha egy barátnőm nem volt, és a szintén átlagos haverjaimra se nézett rá soha egy nő sem. Akkor a neten miért kell bekamuzni ilyen sikersztorikat, amikor a
saját bőrünkön érezzük, hogy a valóság egész más?
Ha az átlagos külső a legjobb tulajdonságod akkor nem csoda.
Egyébként én is átlagos vagyok, sőt most, hogy kb 2 éve nem sportolok mér kifejezetten utálom magam, mégis többször vagyok párkapcsolatban, mint nélküle...
10. Volt már vitánk. :P Annyi mindent megvitattunk már. (Együtt élünk már egy ideje, szóval a papíron kívül más egyelőre nem fog változni az esküvő után.) Egyszer sem vetettem a szemére, hogy kicsit pocakos, meg hogy kopaszodik. Tudja ezt magától ő is, nem kell emlékeztetni. (Hihetetlen nektek, hogy vannak emberek, akik tényleg meg tudják beszélni a problémáikat? Megértem... :( De ez egyébként tanulható...)Továbbá nem utasítottam el senkit miatta, senki nem próbálkozik, mert látják rajtam, hogy nem érdekel senki. Persze bókokat szoktam kapni, pl. A mondja B-nek a fülem hallatára, hogy "ne kívánd meg felebarátod menyasszonyát" vagy A mondja páromnak a fülem hallatára, hogy "ha nem megy a gyerek projekt, csak szóljatok, segítek"... de én ezeket a helyén tudom kezelni. :) Amíg egyedülálló voltam, akkor viszont volt jelentkező bőven, de ha épp van valakim, lapítanak. Mert tudják és érzik rajtam, hogy nincs értelme próbálkozni. De lehet, hogy csak én mozgolódom intelligensebb környezetben, ahol tiszteletben tartják a párkapcsolatot.
9. Kinek mi a fullos. Számára fullos vagyok és ő ezt nem is tartja titokban. Nekem pl. nem tetszik a fejem, de a testemmel elégedett vagyok. :)
De az üzenet lényege úgy tűnik, nem ment át nektek. Nem baj, majd egyszer. Vagy nem... :)
én is tök átlagos vagyok itt ismertem meg a barátnőm, előtte is volt barátnőm már és lehetőségeim is lányoknál...én nem sajnáltattam magam, hogy jajj nincs senkim...amikor elhatároztam elkezdtem keresni! 3 hónap volt az elhatározás és az összejövetel között...és előtte is találkoztam más lánnyal...szóval te még ott tartasz, hogy nem határoztad el magad, vagy ha el is határoztad akkor nem teszel eleget, vagy még nem találtad meg azt akit keresel...de lehet már fel is adtad...a helyedben tennék a árkapcsolatért...
és nézz szét jobban az utcán, mert baromi sok átlagos pasi oldalán ott vannak a lányok...
Én a való életben is szoktam ilyeneket látni.
A kedvencem meg egy ismerős,aki kövér volt,göndör,szemüveges,de minden héten másik lánnyal lehetett látni és nem is akármilyen lányokkal.
Ha nem tudnám,hogy jó a dumája,meg lennék róla győződve,hogy térdig ér a műszere :D
Kérdezőnek adok igazat maximálisan,én is pontosan ezt látom és tapasztalom.Az átlagos srácoknak semmi nem jut,nemcsak nekem,az ismerőseimnek sem.Pedig átlagos kinézet megvan bőven.
A valóságban mindenhol ha körbenézek mind csak a jóképű gyerekeknek van párjuk,meg akinek sok pénze van és bmv-vel furikázik...
24/F
Nem tündérmese, ez a valóság. Ha nem vagy vak, láthatod bárhol az utcán, úgyhogy ne kamuzz itt ekkorákat csak a provokáció kedvéért.
Az, hogy te és a haverjaid olyan balfékek vagytok, hogy nektek nem megy a csajozás, már megint más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!