Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt a neten nagyon sok tündérmesét lehet olvasni boldog átlagos külsejű pasikról, akiknek van barátnőjük, de a való életben az ilyen pasikat mindig egyedül lehet látni?
Én is átlagos pasi vagyok, soha egy barátnőm nem volt, és a szintén átlagos haverjaimra se nézett rá soha egy nő sem. Akkor a neten miért kell bekamuzni ilyen sikersztorikat, amikor a
saját bőrünkön érezzük, hogy a valóság egész más?
Akkor szedj össze te is annyi pénzt kemény melóval, mint ő, ha szerinted csak ennyi kell a nőkhöz.
Komolyan, hónapok óta itt sírtok a haverjaiddal, ennyi idő alatt felszedhettetek volna több kiló izmot, külföldi melóval szerezhettetek volna pár százezer Ft-ot, megtanulhattatok volna legalább alapfokon egy új nyelvet stb.
Egyébként meg, aki ennyire gyűlöli a nőket, az minek akar tőlük bármit is? Vegyetek egy guminőt, vagy k.rvázzatok, ha rátok jön a kangörcs, mindenki jobban jár.
37-es.
Jó neked,hogy Te olyanokat is látsz,nálunk nem ez van sajnos.
Egyáltalán nem szoktam bámulni senkit,nem azért szóltak meg érte,hanem mert nem a tipikus helyes pasi nézte őket,és felháborodtak ezen hogy hogy merészelem őket nézni egyáltalán.
40-es.
Igen,a megfelelő nőt kéne megtalálni,de mégis hol? A 8 év alatt mindenhol megfordultam szinte és próbálkoztam.
Csak a kinevetéseket,megalázásokat kaptam,de még akik nem is ismertek csajok és oda jártak az egyetemre,pont jöttek szembe és amikor mellettük elmentem már majdnem,akkor kinevettek és ilyet mondtak,hogy nézd már megint itt van ez a nyomorék gyerek.
Sőt teljesen szolidnak tűnő csajhoz is hányszor mentem oda,és mi volt a válasz? Mit képzelek,meg minek mentem oda egyáltalán,nálam sokkal jóképűbbeknek sincs esélye náluk.Na és ilyeneket kaptam szinte mindig...
44: te biztos valami állatkertben ismerkedsz, vagy nem tudom...
de a kiröhögős sztoriból látom hogy veled már összefutottam itt, szóval ez megnyugtató, hogy csak te meg papkka alkotjátok a nőgyűlölő keménymagot :D
amúgy ti a siránkozáson kívül mit csináltok?
sportoltok? tanultok vagy dolgoztok rendesen? igényesen néztek ki vagy olyan pólókat hordtok amit gimiben vett anyukátok a turiban? fodrász? alapvető higiénia megvan vagy kosszal a körmötök alatt próbáltok csajozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!