Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt a neten nagyon sok tündérmesét lehet olvasni boldog átlagos külsejű pasikról, akiknek van barátnőjük, de a való életben az ilyen pasikat mindig egyedül lehet látni?
Én is átlagos pasi vagyok, soha egy barátnőm nem volt, és a szintén átlagos haverjaimra se nézett rá soha egy nő sem. Akkor a neten miért kell bekamuzni ilyen sikersztorikat, amikor a
saját bőrünkön érezzük, hogy a valóság egész más?
57-es.
Rendben akkor sorolom.
Rendszeresen járok fodrászhoz,a hajammal is foglalkozom sokat,az arcomat kezelem,hogy ne legyen csúnya,rendszeresen borotválkozom,napi 2x fogat mosok,öltözködésemre odafigyelve rendszeresen vásárolok magamnak ruhákat,a fürdés alap mindennap,ezek mellett néha dezodort használok,néha különböző illatot szoktam magamra fújni,rendszeresen vágom a körmeimet,a kezemre is odafigyelek,kézkrémmel rendszeren bekenem,cipőkből is normálisan kinézőt mindig veszek magamnak,ruhából ugyanígy és még sorolhatnám naphosszat a dolgokat...
60-as.
Ne aggódj én nem szoktam senkit zaklatni,tisztelettudóan közeledek és úgy is távozom.Ha nemet mondanak én továbbállok,én megértem a megfelelő kommunikációt is.
Ja és nem közeledem csak úgy nőkhöz,miközben ott vannak mások,akikkel akar lenni általában,de ha mégis,és elküld akkor is megértem és távozom.
De nem csak ilyen helyzetekben próbáltam én meg közeledni,de semmit nem ér a dolog sajnos.
Voltam már mindenféle helyzetben,egyikből sem jöttem ki jól,pedig csak általában kedves voltam.Még csak amikor csajozni sem akartam,akkor is ugyanezek történtek.
Csak beszélgetni akartam emberekkel,kicsit kikapcsolni,de semmi ugyanúgy. :/
62-es akkor meg ne add fel. most jobb az, hogy itt siránkozol, hogy mi lányok milyen sz.metek vagyunk? hm?
ha feladod akkor már mindent buktál. próbálj máshogy közeledni ne mindig ugyanúgy lehet a módszereddel van baj. nem tudok többet mondani ennél, nem a nőket kell hibáztatni mert nem jössz be annak aki neked éppen tetszik azon a helyen ahol vagy. tessék tovább állni és próbálkozni. létezik internet ott is lehet mát száz millió képpen ismerkedni, akkor próbáld ki azt. Ne mindenért mi legyünk már a hibásak.
64-es.
Őszintén?Nem,már nem érdekelnek a nők.Csinálják amit akarnak,de nekem soha ne sírjon egyetlen se,hogy jajj milyen szemét pasikat fogott ki...
Engem már kizökkenteni ebből az állapotból csak egy nő tudna,aki valaha érdeklődne felém,de ilyen nem létezik szerintem,mivel idáig sem volt soha ilyen.
Az internetes ismerkedést aztán végképp hagyjuk,ott aztán még csak választ sem kapok soha.
500+ levelet küldtem el már sok év alatt a nőknek,próbáltam személyre szabottat írni,de akkor is semmi ugyanúgy.Még csak válaszra sem méltatnak.
Aztán kétszer megpróbáltam azt,hogy azért megkérdezem már hogy miért is nem válaszolnak.Na utána bezzeg írtak,hogy hogy is gondoltam azt,hogy velem szóba állnak,és sokkal jobb pasikat tudnak szerezni amúgy is,és miért pont rám lenne szükségük stb...
Ennyit a nagy netes ismerkedésről is.
papkka: olyan szó h hazudgáljatok nem létezik, légyszíves fejezd be, hány éves vagy 5?
másodjára meg még mindig nem fogod fel hogy ez attól függ, hogy mekkora lány, nyilván ha egy 180 cm magas lányhoz mész oda és te vagy 160 cm akkor nem biztos hogy bejössz neki mert zavarná , hogy alacsonyabb vagy. de mondjuk egy akkora lánynak mint én aki 155 cm lehet hogy bejönnél mert dejó végre nem egy cula. egy alacsony lánynak még mindig nem kell egy 2 méteres csávó, nem tudom hányszor kell leírnom, hogy végre felfogd. nagyon zavaró. lehet azért mondják ezt neked h valamivel lekoptassanak, de nem feltétlen igaz, sőt.. én már nem tudom elégszer elmondani hogy nem kell magas srác egy alacsony lánynak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!