Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt a neten nagyon sok tündérmesét lehet olvasni boldog átlagos külsejű pasikról, akiknek van barátnőjük, de a való életben az ilyen pasikat mindig egyedül lehet látni?
Én is átlagos pasi vagyok, soha egy barátnőm nem volt, és a szintén átlagos haverjaimra se nézett rá soha egy nő sem. Akkor a neten miért kell bekamuzni ilyen sikersztorikat, amikor a
saját bőrünkön érezzük, hogy a valóság egész más?
49-es.
Én pontosan úgy kezdtem el az egészet,hogy magamba néztem,nagyon sok dolgon változtattam.De úgy sem jött össze semmi.
Amúgy pedig ha azt állítod nem a külsővel van a probléma.
Akkor kérdezem én,hogy miért nem áll szóba sem velem egy nő sem? Tehát úgy gondold el,hogy 1 mp alatt ítélkeznek és elküldenek a búsba.Nem állnak le beszélgetni sem velem,de még soha egyetlen se.
A fent említett mondattal elintéznek és továbbállnak kb.
Tehát még azt sem tudhatják milyen a belsőm,hiszen meg sem akarnak ismerni,mert nem vagyok helyes.
Szóval akkor minek kerüljön szó a belsőről,mikor idáig soha el sem juthattam odáig egyáltalán,hogy megmutathassam?!
Ennél én sokkal több ilyen srácot ismerek,mint amilyen én is vagyok.
No de nem baj,legyen így.
Nekem a nővérem barátja akinek tényleg adok a szavára,mert egy őszinte és normális ember,ő mondta,hogyha lesz valaha barátnőm,ő lesz a legboldogabb ember,és ezt nem véletlenül mondta. ;)
Bár én már nem törekszem rá,sőt egyáltalán nem is foglalkozom már nőkkel igazából,itt is csak főként azért vagyok és azért írok,hogy mások ne essenek ugyanabba a hibába,mint én.
Ne legyen annyi megaláztatásuk,ne kerüljenek ilyen helyzetbe...
54-es.
Én le merem fogadni itt most helyben,hogy sokkal többet foglalkozom az ápoltsággal és hogy normálisan kinézzek,mint akiknek párjuk van/volt lesz valaha.
Mindig is adtam magamra és odafigyeltem.
No de ez sem ér semmit,mert úgy hogy 1 mp alatt elítélnek a nők,mert nem vagyok helyes,így vajmi keveset számít hogy mivel mennyit törődök...
55 : ezt mondom, hogy valószínűleg rossz lányokhoz közeledsz vagy rosszul. hidd el nekem, hogy nagyon sokat számít, hogy hogyan mész oda egy lányhoz. és lehet, hogy olyanokhoz mész oda akik csak el akarnak lenni magukba és nem azzal foglalkozni hogy valaki leszólítja őket. Tudod milyen idegesítő amikor valaki szó nélkül leül az asztalodhoz miközben a barátnőid mosdóban vannak, hogy csevegjen meg felszedjen és utána nem lehet lekoptatni? nagyon idegesítő!!! és tiszteletlen! és ezt nem fogjátok megérteni, hogy ez mennyire rossz nekünk is, hogy mi csak bulizni szeretnénk ellenni, esetleg ebédelni, de ti a nagy macsók odajöttök kérés nélkül leültök az asztalhoz, hogy ti most csajozni fogtok. NEM!!! ez nem így működik! kérdezni! tudod mi az? leülhetek? zavarok? stb. a NEM az NEM!!!!!!! tanuljátok már meg. ha nem megfelelő időpontban közeledsz akkor nem fogsz más választ kapni mint nemet.
papkka:
szerintem pihenj egy kicsit, értékeld át az életed, mert nagyon el vagy tévedve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!