Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetetlen barátnőt szerezni a mai világban?
Figyelt kérdés
Az összes nagyszerű lány egy felszínes pics@. A kinézetre mennek élőben is és a társkeresőn is. Akkor a társkeresőnek mi az értelme úgy őszintén? Miért csak az ócska divatbu*ik kellenek? Rohadtul elegem van már és nem értem hogy a francba találjak barátnőt! Próbálkozok 10-nél az 10 kudarcot jelent és ezzel nem csak én vagyok így szerintem... Tippeket tudnátok adni hogy hátha nem lehetetlen ez a dolog...?!2015. máj. 15. 02:08
71/133 anonim válasza:
Nem lehetetlen, "csak" jól kell kinézni vagy gazdagnak kell lenni. Ha egyik se megy, na akkor valóban lehetetlen.
72/133 anonim válasza:
Ha tippeket kérsz, miért nem a nőket hallgatod meg, miért azokat a pasikat, akik eddig sem tudtak normális barátnőt szerezni?
73/133 anonim válasza:
igaza van a kérdezőnek.
hozzáállásnak mi köze ehhez? egy kiló trágyához is állhatsz akárhogy attól az még nem lesz torta.
nem lehet mindenki milliárdos brad pitt.ezt kéne felfogni a sok beképzeltnek.elvár mindent de ő mit tud?semmit. 10/10 pasit akar még az is akit a richter skálán mérnek.
74/133 anonim válasza:
Persze, mert csak ilyen, felszínes nők léteznek a mai világban... .
75/133 anonim válasza:
Olyan hogy nagyon szép lány és belül értékes legyen olyan nagyon kevés van!
A külső amúgyis elkopik a belső ami megmarad!
Minden jót kívánok!
76/133 anonim válasza:
Egy valamit nem értek: leírtad, hogy a páwának, punknak, alkesznak is van barátnője, sőt az egyik csaj pont téged hagyott el egy ilyenért. Aztán meg azzal jössz, hogy csak a 10/10 pasik kellenek a nőknek. Ez most vagy ellentmondás, vagy akkor ők is 10/10-ek?
77/133 A kérdező kommentje:
A drága, nagyszerű nők szemében biztos azok... (drága, nagyszerű = irónia)
2015. máj. 27. 15:23
78/133 anonim válasza:
és kérdező válaszoltál már a #65 lánynak, vagy csak azt élvezed,hogy mindenki bénának néz itt?
79/133 A kérdező kommentje:
Igen képzeld, írtam neki. Aztán egy idő múlva nem reagált... Én nem erőltetem! :)
2015. máj. 27. 18:33
80/133 anonim válasza:
"Persze, mert csak ilyen, felszínes nők léteznek a mai világban..."
Igen. Még a legnormálisabbak is ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!