Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetetlen barátnőt szerezni a mai világban?
Figyelt kérdés
Az összes nagyszerű lány egy felszínes pics@. A kinézetre mennek élőben is és a társkeresőn is. Akkor a társkeresőnek mi az értelme úgy őszintén? Miért csak az ócska divatbu*ik kellenek? Rohadtul elegem van már és nem értem hogy a francba találjak barátnőt! Próbálkozok 10-nél az 10 kudarcot jelent és ezzel nem csak én vagyok így szerintem... Tippeket tudnátok adni hogy hátha nem lehetetlen ez a dolog...?!2015. máj. 15. 02:08
131/133 anonim válasza:
Inkább ti férfiak mentek a külsőségekre!!!Nemrég összejöttem egy fiúval aki nem hordott márkás cipőt se ruhákat,jófej volt szabad szellemű(és pont ezt imádtam),erre elkezdett követelőzni hogy ő szereti ha egy csaj pi*csás meg "nagyon nőies" divatos,úristen azt hittem eldobom az agyam!!!Ti nézhettek ki úgy mint egy utolsó homeless de a csajtól elvárjátok hogy topmodell legyen nyilván,és még azt is képzelitek hogy esélyetek lehet nála ilyen külsővel és magatartással!Hihetetlenek vagytok!!!
132/133 Mi közöd Tőle válasza:
Változott valami kérdező?
133/133 Jozso89 válasza:
Jelenleg van barátnőm de a kérdezőnek bizony igaza van. 10/10es, engem is jóképűnek mondanak de ne hidd azt hogy így könyebb, sőt még sokszor nehezebb is, hisz nem hisznek neked. Bizony sokáig voltam én is lent, rettentően zárkózott és agresszív voltam. Mindig abban kerestem a hibát hogy nem vagyok jóképű, nincs elég pénzem stbstb. Aztán nagyon sok visszajelzés jött pl sok lány mosolygott, beszélgetést kezdeményezett stb. Igaz elkezdtem edzeni és baszosodok. Az én véleményem az hogy kell egy tartás, nem hátrány ha van rajtad izom, meg persze pénzből sem árt ha akad. Mindezek ellenére is megszerezni egy nőt meg lehet, de megtartani nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!