Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehetetlen barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehetetlen barátnőt szerezni a mai világban?

Figyelt kérdés
Az összes nagyszerű lány egy felszínes pics@. A kinézetre mennek élőben is és a társkeresőn is. Akkor a társkeresőnek mi az értelme úgy őszintén? Miért csak az ócska divatbu*ik kellenek? Rohadtul elegem van már és nem értem hogy a francba találjak barátnőt! Próbálkozok 10-nél az 10 kudarcot jelent és ezzel nem csak én vagyok így szerintem... Tippeket tudnátok adni hogy hátha nem lehetetlen ez a dolog...?!

2015. máj. 15. 02:08
 91/133 anonim ***** válasza:
85%

"Most hoztatok pár példát, így már mindjárt más és másképp tekintek a nőkre! Ja nem..."

"Mind a két unokatestvérem piszok gazdag és a párjuk is az persze vannak még bőven akiket ismerek."

Szóval példát hozni csak annak szabad, aki veled egyetért?

Most hoztál pár példát, így mindjárt gonosz kurwäként tekintek a nőkre. Ja nem...

Látom már mi a bibi. Nem a külsőd, avgy a pénzed a gond. A lelked. Halott, összeaszott száraz szíved van, nem látod, csak a rosszat, hiába hozzuk a jó példát, az nem érdekel. Ha (talán valamikor az életben) megtalálod a párod, akkor szégyellni fogod magad emiatt te férfiak szégyene!

2015. máj. 28. 16:22
 92/133 anonim ***** válasza:
10%
85ös ne aggódj az agykárosodáshoz feltétlen szükséges aggyal nem rendelkezel így ez téged nem fenyeget.
2015. máj. 28. 16:53
 93/133 anonim ***** válasza:
20%

mondjátok már hol van olyan csaj aki nem a külsőt nézi vagy a pénzt.mert én már mindent próbáltam de semmi.hova rejtették el őket?

a többség külsőre kikosaraz.pedig igen messze vagyok a korábban említett sztk szemüveges kövér zsíros hajú kockától.viszont brad pittől is. aki nem az elkezd a pénztárcába turkálni,tipli van mikor kiderül hogy vacak a meló és szülőkkel lakom mert albérletre nem futja.

akkor most mi van?nem a pláza cicákat meg műmelles néniket hajtom ám.és igyekszem mindig mosolyogni meg a jobbik oldalamat mutatni,nem depressziósan állok elé.

na erre válaszoljatok a lepontozás helyett.ja tudom senki nem pontoz le csak magától áll be a százalékmérő igaz? na hálából én is odacsaptam a piros pacsit.kész vicc amit csináltok.40%al szerinted érdekel? legalább tudom hogy 10ből 6 ember még az értelmi fejlődése kezdetleges szintjén áll csak.még egy kis evolúció és lámászhattok a fáról és kezdhettek eszközt használni.

2015. máj. 28. 17:05
 94/133 anonim ***** válasza:
79%
Neked is azt tudom mondani, hogy kitartó munkával alakítsd magad karizmatikus, jófej, határozott és domináns férfivá, aki magabiztos és ért a nők nyelvén. Ha ezek után sem jön össze semmi, akkor elismerem, hogy igazad volt és onnantól kezdve felpontozom az összes válaszodat.
2015. máj. 28. 17:08
 95/133 A kérdező kommentje:

"épp csak egy 5 éves visszavág rá, gond nélkül"

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"te férfiak szégyene"

Megtisztelsz. Akkor a többiek is azok akik ugyan ebben a helyzetben vannak, igaz? Láthatjátok mi a vélemény azokról, akik ki merik mondani az igazságot... Csak gratulálni lehet. Szerintem meg az a szégyen, hogy sok férfi társam aki valóban tudná szeretni a nőket esélyük sincs, és a kutyának se kellenek, aki pedig orrba-szájba csal benneteket azokra buktok. Akkor sok boldogságot!

2015. máj. 28. 17:20
 96/133 anonim ***** válasza:
84%

Hűűű ez ám a szövegértés netovábbja :D Mert ha valamire egy 5 éves is visszavág, akkor a válaszoló egyértelműen 5 éves :D :D Anyám borogass, és akkor ezek akarnak maguknak értelmes nőket, sőőőt, még állítják is hogy nincsenek.

Amúgy egy költői kérés okoska. Ha az 1. osztályos tankönyvet egy 6. éves is el tudja olvasni, és te is elolvasod (mert el tudod) akkor kapásból te is 6 éves leszel? :D Figyu értem én, hogy rohadtul be akarsz szólni, meg fikázni, mert neked csak ez maradt, de lásd már be, ha még ez se megy inkább maradj csendbe, ökör...Érdekes hogy nincs ám agyam, épp csak egy műszaki mérnöki diplomám van lány léttemre, nyelvet beszélek mellette 2-t is tanulok, önálló vagyok...hát nekem csak ennyit sikerült összehozni, én balga...bezzeg aki még az alapvető biológiai dolgokkal sincs tisztában, meg a szövegértés is kifog rajta, az mekkora Istenkirály már nem? :D

2015. máj. 28. 17:37
 97/133 anonim ***** válasza:
32%

[link]

Itt van ismerkedj meg vele részletesebben :D :D Hátha hiányoztál épp bioszon....

2015. máj. 28. 17:39
 98/133 anonim ***** válasza:
79%

Kaptam egy "kedves" privát üzenetet:

"emberi agy embernek van.amőbáknak és egyéb egysejtűeknek olyan nincs."

Tovább süllyed a nemlétező színvonal...Nem érzed magad gáznak? :))) Ezzel magadat minősíted, nem engem. És tovább igazolod azt, amit már állítottam: Egyedül személyeskedni vagy képes, semmi mást...Gratulálok, csak így tovább. Az üzenetre szándékosan nem reagálok, nem süllyedek le a szintedre. :)

2015. máj. 28. 17:51
 99/133 A kérdező kommentje:

Jellemző az országra, hogy aki nem ért egyet a tömeggel és kimondja azt amit gondol, azt el akarják némítani. Attól függetlenül, hogy rám kb százan jöttök, és olyan dolgokat akartok itt elhitetni ami szöges ellentéte a valóságnak, mindig lesz olyan aki így gondolja a dolgokat mint én és kimondja az igazságot.

Nagyszerű vagy lány "léttedre" gratulálok, de kb senki sem kíváncsi a nagyszerű iskolai végzettségedre. Apuci anyuci ismer ezt azt így már meg is van hűha.

2015. máj. 28. 18:14
 100/133 anonim ***** válasza:
82%

Ja, mindig az a végső konklúzió, hogy igaziból te csak eredeti, különleges, autonóm és szókimondó vagy, és csak ezért b_@sztat mindenki. :D Tényleg létezik a jelenség, de pont nem a te esetedben, lúzerkám. :)

Javaslom, hogy hanyagold ezeket a közhelyes védekezőmanővereket, mert csak a valóságészlelésed torzítod vele, és így a fejlődésben is megrekedsz. Jóindulatból mondom...

2015. máj. 28. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!