Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetetlen barátnőt szerezni a mai világban?
Mert a nok valasztanak. Nagyszuleim a harmincas evek vegen szulettek akkor maskepp volt sokkal.... idezem nagyapam szavait. "En mar 12 eldontottem hogy Kati lesz a felesegem" es ugy is volt. Manapsag a nok valasztanak part maguknak. Joban kell lenni veluk mert naluk van az oszes p..a.- viccet ferreteve. Ez nagyon is nagy igazsag. Elbillent a merleg. A nok atvettek a folenyt, azzal hogy 50 ev lefojasa alatt egyenjoguak lettek. Tobbet nincs a az tipikus csaladkep hogy apa dolgozik anya otthon van a gyerekkel. Igy a gyonyoruen levezetve arra jutunk gogy a nok tokeletesen megvannak egyedul is. Csak az alfahimeket (erzsd itt finanszialis es extra kullemu - nem baj ha a fejben nincs semmi) ferfiakra hajtanak. Lassan mar nekem kell tarifat kialitani hogy ne erezzem magam hasznalati targynak.
26F
Azért érdekelne, h Te mit vársz el egy nőtől.
Hány éves vagy?
Hány évesek között "keresgélsz"?
Szia, Norbert vagyok :)
Gondolkoztam akarok e írni neked, kicsit megszállottnak tűnsz, valami nagyon fáj neked ott bent.
Szerintem ezzel a gondolkodással és hozzáállással írtsuk ki a nőket és legyünk mind melegek, mit szólsz? Jó ötlet?
Tudod mit, én azt mondom neked, hogy EMBERből vagyunk és senki nem jó vagy rossz, senki nem tökéletes.
Érzelmeink a realitás gondolkodásunk által felfogott autómatikus kémiai reakciók az agyban azaz válaszok és érzelmeinkel okozunk magunknak jót vagy rosszat.
A gondolkodásunknak köszönhetjük azt, amit megteremtünk. A gondolatoknak valóban van teremtő ereje, de csak akkor ha csinálsz is valamit. Jelenleg szorgalmasan marcangolod magad odabent és egyre több a gőz. Ez nem úgy működik, hogy otthon önmarcangolod magad, majd kopog a csaj az ajtódon. Nem vagyunk filmben sem pedig mesében, a valóság kicsit más.
A személyes tapasztalataidból, félelmeidből, kudarcaidból, gondolkodásodból indulsz ki mint egyén. Valóban van némi valóság alapja az általánosításoknak, nem véletlenül alakultak ki, azonban nem szabad mindenkit egy kalap alá venni, neked sem esne jól, ha egy kalap alá vennének valakivel és már csak úgy heccből téged is börtönbe zárnának valamiért amit te nem követtél el.
Az életben minden kialakult helyzetben legalább 50%-ban felelős vagy a saját sorsodért racionálisan és érzelmileg egyaránt. Valóban vannak pénzéhes "nők", legtöbbre azonban inkább az emocionális inteligencia hiánya érvényes.
Általánosítást és bűnbakk keresése helyett nézz szembe a fájdalommal amit a csalódások okoztak, sírd ki magad bártan, nem szégyen sírni. Fogadd el és válalld érzelmileg a felelőséget a kudarcaidért, vállald a te 50%odért a felelőséget, akkor is ha te hibáztál, ami pedig az adott csaj 50%-át illeti az őt minősíti, nem téged. Cska mindig légy őszinte magaddal, hgoy mi kinek az 50%-ának köszönhető és a saját hibáidat fogadd el és válalld értük a felelőséget.
Állj minden nőhöz starból pozitívan, általánosítások nélkül közeledj, első sorban mint ember az emberhez, barátként. Nem kell ajtóstól ronts a házba.
Vállald fel magad, nem kell a maszlag, angolul van egy ilyen mondás, hogy "be the best yourself" - tehát légy a legjobb önmagad. Légy laza és indirekt, a testbeszédeddel, a mimikáddal, a hangtónusoddal, a nézéseddel fokozatosan kezdeményezz miután ismered kicsit.
Miután megvan a nonverbális kölcsönös kedvelés folyamatosan közeledj.
Nem kell mindent srartból verbalizálni és lerohanni a csajt, légy természetes. Ha úgy érzed add tudtára - direkt vagy indirekt - hogy szeretnél vele időt eltölteni. Első sorban ne "target"-ként (célpontként) közelítsd meg őket, mint potencilis partnert, hanem mint másik emberi lényt.
Képzeld el annak a normális aranyos csajnak a személyiségét aki neked bejönne, majd képzeld el, annak a csajnak milyen pasira van szüksége, így rájösz mi az ahol neked kell fejlődnöd.
Általában azt már tudhatod, hogy a csajok csípik a higénikus, jól öltözködő pasikat, akik jó modorral, kiválló humorérzékkel és ambicióval rendelkeznek. Önsajnáltató, rinyáló kissrác nem kell senkinek.
"Nobility without ability is worse than bagary" - magyarul "Előkelősködni képesség nélkül, rosszabb mint koldulni."
Tanuld meg elengedni azt aki menni akar, ahogy téged sem lehetne egy csúnya csajra eröltetni, a csajokat sem lehet rád. Ha nincs meg a szikra akkor ha összekötözlek az adott csajjal sem lesz meg.
Amikor megtanítod magad, hogy el kell fogadnod a fájdalmat és megéled a gyászt és képes vagy elengedni, akkor megtanulsz befogadni is. Elvégre ez is egy gyászreakció, amit ha megtanulsz kezelni és hagyod, hogy az érzelem végigmenjen rajtad könnyebben képes leszel túltenni magad rajta. Olyan ez, mintha megdagadna a karod mert eltört és (el akarod folytani a fájdalmat) így lekötözöd jó szorosan, hogy ne legyen dagadt. Minnél jobban szorítod annál jobban fog fájni. Hagyd, hogy fájjon, majd meggyócsul és erősebb lesz mint valaha. - remélem érted mit akartam ezzel mondani.
Egy személyes jó tanács talán, hogy startból ne legyél szerelmes olyan csajba akitől nem kaptál még semmilyen pozitív jelet.
Ne a célt akard élvezni, élvezd a MOST-ot, magát a folyamatot. Nem kell startból szerelmet kezdeményezz, a csajok ettől elszaladnak, ne az érzelmeid tedd magad elé mikor "csatába mész", csak élvezd a folyamatot! Élvezd ki minden pillanatját és engedd el ha menni akar. Ha valóban szereted magad nem marcangolod magad olyan miatt ami ellen nem tehetsz semmit, hanem ezt az energiát használd fel arra, hogy újabb csajokkal ismerkedj, kár pazarolnod kurvincpalántákra az energiát amit NŐKkel való ismerkedésre is felhasználhatnál.
Az emberek két okból kifolyólag követnek el hibákat: Gondolkodnak amikor érezniük kellene és éreznek amikor gondolkodniuk kellene.
A tanult tehetetlenség jeleit véltem felfedezni rajtad. Csak akkor leszel képes kiegyensúlyozott lenni érzelmileg, ha elfogadod, hogy 50%-ban TE vagy a felelős a sorsodért és Tudatosan a kezedbe veszed az irányítását az életednek úgy, hogy a megfelelő perspektívából közelíted meg az adott problémát.
"Ha el akarsz érni valamit módszert keresel, ha pedig nem akkor kifogást."
A kifogások keresésére elég energiát pocsékoltál szerintem már van szép számmal a gyüjteményedben.
Hallgasd meg neten:
Csernus Imre - A Férfi
Csernus Imre - A Nő
Remélem segítettem itt a nagy tűzharcban :)
Ne legyél intoleráns,unalmas,igénytelen,ne ítélkezz minden egyes információn amit megoszt veled.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!