Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetetlen barátnőt szerezni a mai világban?
Árulja már el valaki, hol van az leírva hogy ki a 10/10-es csaj, pasi?? Vagy ne adj Isten törvénybe foglalták, csak még nem tudok róla. Ez ilyen divat kifejezés, divat emberkéknek, ha te kérdező ezt követed úgy kell neked...
Amúgy érdekes, szétnézek az utcán látok egy csomó átlagos tucat pasit kézenfogva barátnővel. Annak akkor mi az oka?
Nem lehet egészen véletlenül, hogy a bibi nálad belülről fakad? Pl nem pontozgatni kéne az embereket mint valami tárgyat, vagy nem tudom. Meg ha árad belőled ez a minden nő p..csa mentalitás, akkor nem csoda hogy nem akar senki semmit tőled. Neked kéne undok csaj? Kétlem.
szerencsére akad itt még 1-2 normális aki jól látja a dolgokat.de a többség annyi sületlenséget hordtott itt össze hogy hihetetlen.szemezgetek ha már úgyis ráérek.
"Nincsen lehetetlen csak tehetetlen"
az elefánt is így tanult repülni ugye? járhatsz vele ha nemet mond? (mer ugye nincs lehetetlen)az nem zaklatás?
"Az álom pasinak, a bombanő kell, az átlagosnak szintén"
de az átlag pasit még a 4/10es is lekoptatja. 1/10es nőnek 10/10es pasi kell.mert mindenhol azt sugalják beléjük hogy aranyat ér a micsodájuk.hát nem.külön rossz hír hogy biza nincs elég milliárdos mindenkinek lányok.macska gyüjtő magányos öregasszony lesz a többségből
"Gondolom, te sem jönnél össze egy olyan lánnyal, akinek nagyon nem jön be a külseje"
elvárás és túlzott elvárás közti különbségek...
"negatív hozzáállású sráccal ki akarna ismerkedni, hogy mindig depressziós legyen?"
én is megkaptam ezt párszor.mi a bánatért kéne jó kedvem legyen ha ezren kikosaraztak.na akkor ki itt a nem normális?szerintem az aki még pozitiv miután ennyiszer esik pofára.
"nem mindenért a nők a hibásak"
pont arról híresek hogy elismerik ha hibáztak.a gyerekük is ha jót csinál az ő gyereke ha rosszat akkor az apjuké...
"ahhoz vonzódnak, aki mély és erős érzelmeket tud kiváltani belőlük"
és ezt 2 tized másodperc alatt pofára osztályozva el is döntik ugye?
"a nőkhöz, az ismerkedéshez is racionálisan, logikával állnak hozzá, ami az élet minden más területén működik, de itt nem"
ebben a mondtaban mitnha rejtetten szerepelne valami olyasmi mondanivaló hogy a nők nem logikusak és racionálisak :) ez sokat megmagyaráz.mint egy medúza csak elvannak :)
"Olyan lehetetlen, hogy sokmillió pasinak sikerült"
zsák a foltját fiam zsák a foltját.felszínes csaj+ gazdag gyerek.
"Nyilván nem lehetlen, hisz a mai világban is házasodnak az emberek, gyerekek születnek, szóval biztos nem lehetetlen"
ilyet mondani egy olyan országban ahol évente 50ezerrel csökken a lakosságszám.meredek finoman szólva is.
"Van hobbitok? Ismerkedjetek ott."
bélyeget gyüjtök.könyebb lehet csajozni ha sportkocsikat gyüjt az ember.
"hanem beírod a társkeresőbe, hogy milyen elvárásaid vannak vele szemben"
akkor megkapod a legkellemetlenebb típust a hazugot.az ilyen én nem olyan vagyok mint a többi féle szöveggel.kár hogy egy szó sem igaz belőle.
" tényleg beteg a társadalmunk: mi rá a megoldás"
amig a csapból is a szenny műsorok folynak és kiközösítik azt aki nem megy az általa elítélt többség után addig kb semmi.egy fecske nem csinál nyarat.
"én még csak 59 vagyok, de eddig nem okozott ez gondot"
ha te 59 évesen huszonéves csajokat szedsz fel akkor jól van.persze hogy nem okoz gondot.bankszámla biztos jó vaskos.
"Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye"
ha forr a víz alatta vagy elpárolgott a tó akkor de igen
"Akik mondjuk 85kg fölött vannak, zsírdisznók"
te se vagy ép.2méterhez pl még kevés is. én jóval 100 felett vagyok.csak zsír helyett izom van.
Utolsó választ el sem olvastam, mert féltem, hogy jelentős agykárosodást szenvedek :D
Dedó 1, és szimpla önsajnálat az a hülye felfogás, hogy vagy Bradd Pitt vagy kő gazdag legyen. Most te ezt komolyan el is hiszed? Mondd már mitől jobb belesüppedni az önsajnálatba, meg bemagyarázni magadnak ezt a sok f..szágot??? Nézz már szét az utcán te idétlen? Hány átlagos vagy csunyácskább pasinak van csaja? Jaaa vagy szerinted mind lottó 5-öst nyert, vagy menő vállalkozó mi? :D Akkor hallod Magyarország valami Németország szintű gazdasági helyzetben van ha ez mind igaz, de akkor ezt mi hogy nem látjuk?? hmm....rejtély...Vaaaagy az is lehet, hogy egy kis önsajnáló lény vagy, aki még jól meg is nyugszik attól, hogy a társaival összegyűlve mutogattok is másokra örökké...Bezzeg ti, csupa jóindulat, csupa elszántság...Ahelyett hogy itt önsanyargatod magad, miért nem állsz fel a kényelmes fotelodból, és mész ki az életbe?? Vagy majd a gyikből kiugrik a leendő feleséged? :D
Érdekes, nekem volt már ronda, csóró, de jó humorú pasim, 4 évig voltunk együtt.
Jelenleg egy helyes, nem tökéletes, de elég csóró, nagyon okos, kedves, vicces párom van, imádjuk egymást, teszünk a jobb pénzügyi helyzetért közösen.
Tesóm 10 évig járt egy asztalossal, most egy gyári munkással jár, pedig diplomás, és mégis 4 éve együtt vannak.
Ismerős pár 12 éve van együtt, jóban rosszban, értsd volt egy időszak, mikor mindkettő munkanélküli volt. Albérletben vannak, nem gazdagok.
Gazdag ismerősöm (nő) egy szintén gazdag pasival van, de valószínűleg szereti, akár milyen "mackós" túlsúlyos is a pasija, mert alapjáraton semmi szüksége a pénzére. Őket pl. a zene hozta össze, ugyanazon a hangszeren játszanak.
Legjobb barátnőm viszonylag gazdag, a párja aki kopaszodik huszonévesen, meg nem egy adonisz egyáltalán nem gazdag, sőőőt. De jó a humora, és kedves.
Mondjak még példát? Ezek első kézből származnak. Ti is írjátok itt a sz@ärságaitokat, kiragadtok pár példát, amit bárki megtud cáfolni aki körbenéz.
Elmondjam miért nincs nőtök???
Mert minden nőt lenéztek, mind a "pénzre hajt" stb. Ha ellenségként kezeltek valakit, persze, hogy nem fog közeledni. És tudjátok mi a szomorú? Ha találkoztok egy rendes lánnyal, már előre elítélitek, mert egy kalap alá vesztek minden különálló személyiséget, minden individuum egységesítve van a fejetekben "nők". Pedig minden ember más. Igen van olyan EMBER akit a pénz motivál. Van olyan, akit nem érdekel. Fejezzétek már be, kezd undorító nőgyűlöletbe átcsapni ez a foshalmaz amit te kérdésnek mersz hívni.
Utolsó remekül összefoglalta. Számukra a nő ellenség, egy másik tábor akit gyűlölni kell, be kell bizonyítani, hogy mennyivel rosszabbak. De kérdem én akkor mit akarnak egyáltalán? Ki mint vet úgy arat, tartja egy bölcs mondás, és ez számukra is igaz, ha csak egy nagy trágyadombot képesek adni egy nőnek (lsd utálkozás) ők is csak egy hatalmas trágyát fognak vissza kapni. Fel kéne fogni: SENKINEK NEM KELL ELLENSZENVES, UNDOK, ANTISZOCIÁLIS PASI. Ezt nincs az a pénz ami kompenzálja, és kész. Aki elhiszi változtat, aki nem egyedül maradhat, én attól még ugyan olyan jól alszom :)
Aki meg folyton a testi adottságaira mutogat, hogy azért nem kell..na az valójába magával sincs jóba. Ez már beteges...
"Nem tudtátok? Még nekünk kéne szeretnünk a nőket amiért kikosaraztak és megaláztak, tök logikus nem? Pff"
Nem tudtátok? Még nekünk kéne szeretnünk az ilyen hímsoviniszta pasikat, amiért minden nővel egy kalap alá véve utálnak és állítják hogy nem létezik normális nő, tök logikus nem? Pff"
:D :D Az érvelésed marhára helytálló, épp csak egy 5 éves visszavág rá, gond nélkül...szerintem ne erőlködj.
Előbb írtak egy csomó példát arra, hogy egy kapcsolatban a nő nem a pénzt nézi. Mit akarsz még ezen kívül?
Komolyan nem láttál még soha pl. közmunkást, gyári munkást vagy csóró diákot kézen fogva sétálni nővel? Ne legyél már ennyire vak, hogy csak azt látod meg a világban, amit görcsösen látni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!