Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetetlen barátnőt szerezni a mai világban?
Persze kérdező:
Minden pasi aki becsajozott valaha az valójában kőgazdag és/vagy 10/10-es topcsávó
Minden ember aki szerezett diplomát valójában puncsos, valakinek a valakije
Senki nem tud semmit önerőből elérni, és valójában te egy nagybetűs ÁLDOZAT vagy, lényeg hogy mentesíted magad minden alól, kifogás az van, mindenki hülye csak te nem...
Hát ilyen mentalitással én nem csodálkoznék, hogy magam vagyok....
Tényleg fura, hogy nem vagyok szép, fölösleg is akad rajram bőven, nimcs is sok pénzem, de mégis van barátnőm, aki a személyem miatt szeret (és ez, visszafelé is igaz).
Ja és mindketten Budapesten lakunk!
De látom, bármit lehet írni, csak az a fontos, hogy a kérdező álláspontján legyünk.
Isten bizony, meg örültem 84-első mondatának... persze. Akik normálisan élnek (vagyis, békés, szerető kapcsolatban normálisan is látják a világot) - de aztán kiderült...
"Nincsen lehetetlen csak tehetetlen"
az elefánt is így tanult repülni ugye? járhatsz vele ha nemet mond? (mer ugye nincs lehetetlen)az nem zaklatás?
A társkeresés és találás nem ennyire abszurd dolog, ezért is írtam:
"Olyan lehetetlen, hogy sokmillió pasinak sikerült"
Ezt véli válasznak:
"zsák a foltját fiam zsák a foltját.felszínes csaj+ gazdag gyerek." - sajna nincs hazánkban több millió gazdag gyerek, szóval valami hibádzik :D
De itt is:
"Nyilván nem lehetlen, hisz a mai világban is házasodnak az emberek, gyerekek születnek, szóval biztos nem lehetetlen"
ilyet mondani egy olyan országban ahol évente 50ezerrel csökken a lakosságszám.meredek finoman szólva is.
A szülések száma éppen növekszik, most 90 ezer felett van, - szóval ez se jött be :D
Aztán itt van ez is:
"negatív hozzáállású sráccal ki akarna ismerkedni, hogy mindig depressziós legyen?"
én is megkaptam ezt párszor.mi a bánatért kéne jó kedvem legyen....
Ez nem cáfolata az állítsnak, ilyen pszichopata határon álló depis ürge nemigen kell senkinek, - de te is írod: ez a te egyéni problémád, mert ilyen vagy.
Ezt én írtam:
"én még csak 59 vagyok, de eddig nem okozott ez gondot"
ha te 59 évesen huszonéves csajokat szedsz fel akkor jól van.persze hogy nem okoz gondot.bankszámla biztos jó vaskos.
Nos, hát akkor is így van 17 éves koron óta nem volt tán 12 hónap, hogy egyedül lettem volna, honnan jönnek ide a huszonéves lányok?
A kedvedért megnéztem a bankszámlámat: 48 712 Ft, - örülök neki, mert 4.-éig simán kitart... :D
(lehet leskelődsz, de másfél éve tényleg abból a korosztályból való lánnyal élek, elég abszurd, mitagadás, de ő is ismeri az anyagi helyzetemet, - de ismer engem is: úgy döntött én kellek neki.
Téged meg az első mondatod után elküldene a p_csába, - ilyen szókimondó!
"Az álom pasinak, a bombanő kell, az átlagosnak szintén"
de az átlag pasit még a 4/10es is lekoptatja. 1/10es nőnek 10/10es pasi kell.mert mindenhol azt sugalják beléjük hogy aranyat ér a micsodájuk.hát nem.külön rossz hír hogy biza nincs elég milliárdos mindenkinek lányok.macska gyüjtő magányos öregasszony lesz a többségből
Én azt látom, mindegy mikor született az ember, és fizikailag hány éves, a te mentalitásod: vénséges vén emberé, olyan, mint a macskatartó vénasszonyok... ott kell neked próbálkozni: az a te világod!
De amúgy tényleg!
Nem kötelező ám barátnőt szerezni. Konkrétan miért akarsz valamit, ami ilyen "rossz"?
Gondold már végig, valami oka csak van, hogy a "szemét" nőkre vágysz.
Vagy az ok, a punci? És még mi vagyunk felszínesek? Nézz már magadba.
OK, mondtam már, hogy nektek van igazatok...
"A kérdezőt meg hasonszőrű társait is tiltanám ki az oldalról a fenébe."
THUG LIFE^
Akkor most én is ítéljek a társkeresők alapján a pasikról? Rendben!
Felmegyek, és rögtön kb. húsz chatelő ír rám olyan szövegekkel, hogy "leszo...?" vagy "Sya cica, dug...?", és akikkel találkoztam, azoknak nagy része meg élőben akart rögtőn felhívni a lakására egy kis együttlétre, néhányan megmondták, hogy vagy megteszem, vagy viszlát. Köszi, nem!
Ez alapján el kéne ítélnem minden pasit? Téged is? Szeretnél egy kis általánosító ömlengést? Önigazolhatom én is magam. De inkább mégsem. Ugyanis volt egy ember, akivel mai napig tartom a kapcsolatot. Igen, egy a sok közül. És nem azért került lapátra, mert úgy nézett ki ahogy, hanem mert nem volt elég udvarias számomra(értsd: nem nyitotta ki az autó ajtaját és nem segítette le/fel a kabátom), ráadásul akkoriban épp több, mint 120 km-re lakott. Vágysz még arra, hogy általánosítsak, vagy elég ennyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!