Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehetetlen barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehetetlen barátnőt szerezni a mai világban?

Figyelt kérdés
Az összes nagyszerű lány egy felszínes pics@. A kinézetre mennek élőben is és a társkeresőn is. Akkor a társkeresőnek mi az értelme úgy őszintén? Miért csak az ócska divatbu*ik kellenek? Rohadtul elegem van már és nem értem hogy a francba találjak barátnőt! Próbálkozok 10-nél az 10 kudarcot jelent és ezzel nem csak én vagyok így szerintem... Tippeket tudnátok adni hogy hátha nem lehetetlen ez a dolog...?!

2015. máj. 15. 02:08
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/133 anonim ***** válasza:
20%
Előző, tudsz hitelt érdemlő dolgokat írni a társadalomról?
2015. máj. 16. 21:36
 62/133 anonim ***** válasza:
25%

#61:

Ugyanezt kérdezhetném én is, te tőled... . :)

Komolyra fordítva a szót: hol írtam a társadalmunkról? Elárulom neked, hogy sehol - nem hiába, mert én, nem vagyok társadalom kritikus és annak sem tartom magamat.

A kérdező, a negatív példákat szem előtt tartva, viszont társadalom kritikusnak tartsa magát.

2015. máj. 16. 21:48
 63/133 anonim ***** válasza:
28%

Véletlenül félre lett gépelve az utolsó mondat (helyesebben így szól):

A kérdező, a negatív példákat szem előtt tartva, viszont társadalom kritikusnak tartja magát.

Továbbmenve: még, mindig a felszínen vagyunk, emiatt nem lehet kijelenteni azt, hogy mi a jó, vagy mi a rossz - a divat szempontjából is.

2015. máj. 17. 14:20
 64/133 anonim ***** válasza:
30%
Hogyha nagyszerűnek látod őket, miért írod azt,hogy felszínes p-ák? Írd inkább azt,hogy az össze jó kinézetű lány.
2015. máj. 18. 10:21
 65/133 anonim ***** válasza:
82%

Írtam neked, hogy beszélgethetnénk, ha gondolod. Hát, nem gondoltad és egy büdös szót sem válaszoltál.

Szóval akkor siránkozzál, ha jogos is.

L

2015. máj. 19. 16:08
 66/133 anonim ***** válasza:
75%

Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye!

Aki nem tudja megugrani a lècet az nem kap nőt soha! Mit kell ezen ennyit sírni fiúk? Én egyetlen típusú fiúkat utasítok el azonnal! Akik mondjuk 85kg fölött vannak, zsírdisznók... Aki arcra nem olyan helyes amiről nem tehet azt még azért meghallgatom!

2015. máj. 19. 16:40
 67/133 anonim ***** válasza:
19%
65-ös, azért nem válaszolt, mert tudja, hogy egy "felszínes pics@" vagy... tudja mindeniről előre. :D
2015. máj. 19. 18:44
 68/133 anonim ***** válasza:
14%
Na majd ha ideér az Iszlám Állam, letöri a sok hülye p_csa szarvát, már akit nem égetnek el nyilvánosan mondjuk a Blahán. ;-)
2015. máj. 19. 23:35
 69/133 A kérdező kommentje:
Ugyan... Miért jönne ide az ISIS?
2015. máj. 20. 02:18
 70/133 Ocala ***** válasza:
80%

Jézusom.... Azért mert neked nem sikerül egyetlen értelmes női lénynek a figyelmét felkeltened, ezért majd az ISIS megégeti őket a Blahán ??? :DDD

Ennyi ésszel csódálom hogy nem felejtesz el néha levegőt venni :D

21/F

2015. máj. 26. 18:14
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!