Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehetetlen barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehetetlen barátnőt szerezni a mai világban?

Figyelt kérdés
Az összes nagyszerű lány egy felszínes pics@. A kinézetre mennek élőben is és a társkeresőn is. Akkor a társkeresőnek mi az értelme úgy őszintén? Miért csak az ócska divatbu*ik kellenek? Rohadtul elegem van már és nem értem hogy a francba találjak barátnőt! Próbálkozok 10-nél az 10 kudarcot jelent és ezzel nem csak én vagyok így szerintem... Tippeket tudnátok adni hogy hátha nem lehetetlen ez a dolog...?!

2015. máj. 15. 02:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/133 anonim ***** válasza:
14%
Nekem se sikerült eddig a társkeresés, hála a külsőmnek,ezért le is mondtam róla. Nem tehetek arról,hogy a nőknek csak 10/10-es külsejű férfiak kellenek, mindegy az,hogy vagány, vagy visszahúzódó, alkesz vagy karrierista, jólelkű vagy könyörtelen gengszter, egy a lényeg a nőknél a fullos külső.
2015. máj. 15. 16:46
 32/133 A kérdező kommentje:
Akkor beszélgessünk! Nem akarok utálkozni, csak előjön. Eléggé bánt, ami történt. Inkább csak az idegesítő helyzet miatt van. Most ezt nem tudom mire vélni. Tök jól elvoltunk együtt, aztán egy hatalmas fordulat és ez van. Komolyan csak néztem, szinte már meg sem lepett. A mai napig nem tudom megérteni mire volt ez jó. Az írásom alapján lehet úgy tűnök, hogy ilyen vagyok meg olyan pedig nem. Igen kijelentem, hogy BETEG ez a TÁRSADALOM és nem a sikertelenségeim miatt! Nem csak én, jó pár ember van, aki hasonlóan gondolja a dolgokat. Egyébként gondolom Európa többi országában sem jobb a helyzet de maradjunk itt. Kérdem én: Normális e az, ha egy családos apa, akinek van egy 14 éves lánya válik a feleségétől egy 16 éves lány miatt? Itt olvastam valamelyik kérdésnél, hogy van ilyen! Normális e az, ha egy egy fiatal lány egy alkoholistával akar lenni vagy esetleg egy öreg férfival? Normális e ha egy olyan világban élünk olyan mentalitással, hogy "Nekem több pénzem van, én máris jobb vagyok mint te és megkaphatok minden nőt!"? Nem hinném! Tudom ez is relatív, de remélem azért többen vannak azok akik szerint ez nem egy normális, elfogadható dolog. Ja igen, az igazság mindig fáj. Meglehet kövezni, mindig lesz aki elítéli majd az ilyen dolgokat...
2015. máj. 15. 17:32
 33/133 anonim ***** válasza:
22%
Jól lepontoztak,pedig a színtiszta igazságot írtam le, amit tapasztaltam az életben, de hát ez van sokaknak fáj az igazság, így kell csinálni,aki igazat szól azt el kell hallgattatni.
2015. máj. 15. 17:45
 34/133 anonim ***** válasza:
79%

Te Kérdező, én nem szeretem, amikor lecseszik a kérdezőt... de hát a társadalmat ne itt keresd. Írsz pár extém dolgot, mert éppen elhagyott a barátnőd... lépj túl rajta. ne a világot hülyézd le.

Ne a nőket ribizzed... mert hát akkor kit is keresel?

2015. máj. 15. 17:56
 35/133 anonim ***** válasza:
31%

Most mi van akkor?

Mindig lehet jó és rossz példákat felhozni, pl. nekem sikerült a társkeresés, ráadásul FB-on, miközben azt hallom, hogy pont azt kell kerülni - társkeresés céljából.

2015. máj. 15. 18:00
 36/133 anonim ***** válasza:
10%
Az van,amit már mondtam és le is írtam ide gyikra vagy 100-szor, hogy 10/10-es külsővel kell rendelkezni,ha nőt akarsz magadnak, a belső mindegy,hogy milyen.
2015. máj. 15. 18:09
 37/133 anonim ***** válasza:
19%
Megint lepontozták a hasznos válaszom, nem értem az embereket, csak az a vélemény jó, amiben igazat adok nekik, még akkor is,ha messze nincs igazuk. Csodás.
2015. máj. 15. 18:41
 38/133 anonim ***** válasza:
80%

37-es, én nem pontozok semmit sehova, de a válaszod nem hasznos.

Mert ha nem "10/10" -es a külseje, akkor mit kezdjen vele bárki is?

Azon kívül is marhaság, nézd csak meg hány 1/10-es pasinak is van párja... az akkor hogy lehet?

2015. máj. 15. 18:52
 39/133 anonim ***** válasza:
11%
1/10-es pasiknak max. csak akkor van párja, ha kb annyi pénzük van,mint az 5-ös lottó főnyeremény, mert még erre az egyre, a pénzre nedvesedik a nők cuncija. Most is milyen kedvesen nyilatkozom a nőkről,és mégsem tudom lenyűgözni őket, nem értem miért.:)
2015. máj. 15. 18:59
 40/133 A kérdező kommentje:
Jó, nem csak ennyi extrém dolog van. Hirtelen ezek jutottak az eszembe, de még lehet ne sorolni bőven! Most hiába vitatkozok sok ember szerint úgyis ezek az elfogadott dolgok, de én akkor is azt mondom, hogy ez NEM NORMÁLIS! Azért pontoznak le bizonyos válaszokat mert mint már említettem fáj az igazság. Én nem hülyézem a világot, csak szerintem nem úgy működik, ahogy működnie kéne, enyhén szólva. Aki nem 10/10-es, az már ne is éljen vagy mi? Hihetetlen... Egyébként nem akartam "vitát" szítani....
2015. máj. 15. 19:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!