Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehetetlen barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehetetlen barátnőt szerezni a mai világban?

Figyelt kérdés
Az összes nagyszerű lány egy felszínes pics@. A kinézetre mennek élőben is és a társkeresőn is. Akkor a társkeresőnek mi az értelme úgy őszintén? Miért csak az ócska divatbu*ik kellenek? Rohadtul elegem van már és nem értem hogy a francba találjak barátnőt! Próbálkozok 10-nél az 10 kudarcot jelent és ezzel nem csak én vagyok így szerintem... Tippeket tudnátok adni hogy hátha nem lehetetlen ez a dolog...?!

2015. máj. 15. 02:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/133 anonim ***** válasza:
17%
Nem kell társ, barátok, haverok legyenek, de más felesleges. Érzelem? Csak hátráltat a céljaink elérésében. Ehhez mit szóltok, jó felfogás? :)
2015. máj. 15. 09:19
 12/133 anonim ***** válasza:
37%

Én elég sok párt látok, ezért nem gondolom, hogy "a mai világban" lehetetlen volna a társ találás.

A társkereső lapoknak a tatpasalatom szerint tényleg nincs sok értelme, már eltekintve a profittól, amit termelnek. De hát azért vannak.

2015. máj. 15. 09:28
 13/133 anonim ***** válasza:
86%
Ha gondolod, beszélgethetünk. Mondjuk ha meg képet látnál rólam, valószínűleg kiderülne, hogy én nem vagyok olyan nagyszerű, mint azok a lányok...
2015. máj. 15. 09:45
 14/133 anonim ***** válasza:
20%

Nincs kedvem újra leírni ezért bemásolom ide a probléma forrását az egésznek:

A férfiak átlagosan a nők 60-70%-ához tudnak,képesek vonzódni.

Azonban a nők csak a férfiak felső 5-10%-ához vonzódnak kizárólag,és inkább vannak egyedül,minthogy a többivel foglalkozzanak.

Magyarul a túlzott válogatás a probléma forrása,nem maga a válogatás ténye.Hiszen csak a legjóképűbbekkel állnak egyáltalán szóba a nők,ami ugye genetikai adottság,vagy van vagy nincs,a többi tulajdonságod meg csak akkor jöhet egyáltalán szóba,ha ez megvan.

Innentől meg nem nehéz kitalálni a dolgokat,úgy érzem.

Nyilván senki nem azt mondta,hogy egy utolsó csövessel is jöjjön össze bárki,de manapság a legértelmesebb embereknek,akik valóban adnak magukra,nem hülyék,van céljuk az életben,kedvesek,na pont nekik nem jut semmi az ég világon.

A kérdésre konkrétan is válaszolva,mert a nők ellehetetlenítik a férfiak helyzetét a túlzott elvárásaikkal.Ezáltal amúgy maguknak is gondot okoznak,csak nem jönnek rá.

23/F

2015. máj. 15. 10:43
 15/133 anonim ***** válasza:
74%
14.: talán el kéne azon gondolkozni, hogy nem mindenért a nők a hibásak. Nem lenne ennyi válogatós, ha a férfiak nem bátorítanák az ilyet és nem a kihívó öltözködést stb. preferálnák. Ráadásul már megint az általánosítás megy, hogy minden nő ilyen, meg olyan...
2015. máj. 15. 10:58
 16/133 anonim ***** válasza:
72%

"Azonban a nők csak a férfiak felső 5-10%-ához vonzódnak kizárólag,és inkább vannak egyedül,minthogy a többivel foglalkozzanak."

Ez hülyeség, ahhoz vonzódnak, aki mély és erős érzelmeket tud kiváltani belőlük, aki mellett 100%-ig nőnek érezhetik magukat. Akik kizárólag a pénzre vagy egy kockás hasra mennek, azok egy ideig ellesznek egy érdekkapcsolatban, ahol dugnak párszor és lehet mutogatni a külvilágnak, milyen királyak vagyunk, de boldogok és kielégültek ettől tuti nem lesznek.

"Magyarul a túlzott válogatás a probléma forrása,nem maga a válogatás ténye.Hiszen csak a legjóképűbbekkel állnak egyáltalán szóba a nők,ami ugye genetikai adottság,vagy van vagy nincs,a többi tulajdonságod meg csak akkor jöhet egyáltalán szóba,ha ez megvan."

Ha megütsz egy mércét (nem nézel ki vállalhatatlanul és nem vagy csöves), akkor ezek a dolgok már kevésbé számítanak. Tény, hogy mindenki hozza ki magából a lehető legtöbbet, mert fontos a megjelenés, az első benyomás és egy dagadt pattanásos zsíros hajú SZTK szemüveges kockának jó eséllyel nem lesz szép barátnője. De ezeken mind-mind lehet változtatni.

A pénz is olyan dolog, hogy a nők nagy része egy határozott, döntésképes, domináns férfit akar, akinek vannak céljai és tesz is értük. Egy ilyen ember pedig jó eséllyel meg fogja teremteni magának azokat a kedvező anyagi körülményeket, amire vágyik.

"de manapság a legértelmesebb embereknek,akik valóban adnak magukra,nem hülyék,van céljuk az életben,kedvesek,na pont nekik nem jut semmi az ég világon."

Pont azért, mert ők hajlamosak mindent túlagyalni, a nőkhöz, az ismerkedéshez is racionálisan, logikával állnak hozzá, ami az élet minden más területén működik, de itt nem. Az ilyen emberek sokszor elfojtják az ösztönös, érzelmi oldalukat, sokszor (akár csak tudat alatt) szégyenlik, hogy farkuk van és nőkkel akarnak szexelni, rejtegetik ezt a tényt és ezért vallanak újra, meg újra kudarcot.

2015. máj. 15. 11:07
 17/133 anonim ***** válasza:
81%
Olyan lehetetlen, hogy sokmillió pasinak sikerült...
2015. máj. 15. 11:14
 18/133 anonim ***** válasza:
68%
Nyilván nem lehetlen, hisz a mai világban is házasodnak az emberek, gyerekek születnek, szóval biztos nem lehetetlen.
2015. máj. 15. 11:33
 19/133 anonim ***** válasza:
44%

"Ha megütsz egy mércét (nem nézel ki vállalhatatlanul és nem vagy csöves), akkor ezek a dolgok már kevésbé számítanak. Tény, hogy mindenki hozza ki magából a lehető legtöbbet, mert fontos a megjelenés, az első benyomás és egy dagadt pattanásos zsíros hajú SZTK szemüveges kockának jó eséllyel nem lesz szép barátnője. De ezeken mind-mind lehet változtatni."

Erre egy remek példa a: B.i.l.l.G.a.t.e.s

2015. máj. 15. 11:35
 20/133 A kérdező kommentje:
"nagyszerű lány" = irónia. Látom sokan nem értették. Igen felszínes mind. Még, hogy nagyszerűen néznek ki... Nevetséges, de mind ugyanúgy néz ki. Tucatpics@k magyarán mondva. Nekem hatalmas elvárásaim vannak: Szeressen, és azért adjon magára. Igaz milyen lehetetlen dolog? Oké, értem én. Lefogadom ha egy nig@er lennék, vagy arab, netalántán cig@ny akkor simán lenne barátnőm. Igen ismerek olyan cigányt, akinek magyar barátnője van és már szült is neki. Persze a csávó a porig alázhatja, más nőket dugh@t stb... Igen látok én is párokat. Egyszerűen nem tehetek róla ha a kisfiúk kellenek a nőknek és nem férfiak! :( Sőt volt egy eléggé iszákos punk haverom, akinek egy normális barátnője volt. Akkor engem szintén egy 37 éves alkoholistáért dobtak! Mi van itt ebben a világban? A normális szeretni tudó férfiaknak miért ilyen nehéz? Nem tudok mire gondolni, egyszerűen beteg ez a társadalom...
2015. máj. 15. 15:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!