Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehetetlen barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehetetlen barátnőt szerezni a mai világban?

Figyelt kérdés
Az összes nagyszerű lány egy felszínes pics@. A kinézetre mennek élőben is és a társkeresőn is. Akkor a társkeresőnek mi az értelme úgy őszintén? Miért csak az ócska divatbu*ik kellenek? Rohadtul elegem van már és nem értem hogy a francba találjak barátnőt! Próbálkozok 10-nél az 10 kudarcot jelent és ezzel nem csak én vagyok így szerintem... Tippeket tudnátok adni hogy hátha nem lehetetlen ez a dolog...?!

2015. máj. 15. 02:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/133 anonim ***** válasza:
79%

Ha nő volnék, nekem se nagyon kellenél... ha mind felszínes igénytelen p_csa, akkor minek neked nő?

Írsz kéz példát, a punkot, meg a 37 éves alkeszt... nekik is lett jó nőjük, lám!

2015. máj. 15. 15:09
 22/133 A kérdező kommentje:
Csak hogy nem vagy nő! :D Vagy ki tudja már ebben a világban. Kívánom igyanak annyit, hogy ne tudjanak felkelni az asztaltól...
2015. máj. 15. 15:17
 23/133 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező ezzel a picsogással te olyan messze vagy a férfi fogalmától mint Makó Jeruzsálemtől.
2015. máj. 15. 16:14
 24/133 A kérdező kommentje:
Ki "picsog" te? Erre élvezel, hogy beírogatsz mi? Álljon be rajtad a rigor mortis...
2015. máj. 15. 16:21
 25/133 anonim ***** válasza:
32%
Kérdező a nőknek csak a tökéletes külsejű férfiak kellenek, náluk nincs olyan,hogy külsőre annyira nem jön be, de a személyisége miatt megszerettem. Biztos most fogják írni,hogy: "Az én párom nem annyira helyes, de jó a humora, meg a magabiztosságával levett a lábamról..." ezeket ne hidd el, hazugságok. Nőknek mindegyiknek min. 10/10-es kan kell.
2015. máj. 15. 16:23
 26/133 A kérdező kommentje:
Ez nagyszerű. Akkor egy 37 éves alkoholista is lehet 10/10-es akiért dobják az embert. Csak gratulálni lehet...
2015. máj. 15. 16:30
 27/133 anonim ***** válasza:
13%
Ha ide leírja valaki őszintén, hogy mi is folyik a való életben, az már egyből picsogás egyesek szerint, mármint azok szerint akiknek csettintésre akad nő, vagy férfi.
2015. máj. 15. 16:31
 28/133 anonim ***** válasza:
81%

Tényleg sok nő/férfi van, aki idiótán választ társat, aztán meg csodálkozik, hogy rossz a kapcsolata.. de te komolyan normálisnak tartod őket? Mindenki saját magához illő társat keres, ha valaki téged lecserél egy alkoholistára, miért nem hiszed el, hogy neki nem te voltál a színvonala? Jobban ismeri saját magát, mint te őt.

Az utálkozásnál viszont tényleg nincs kiábrándítóbb és férfiatlanabb, úgyhogy ha ezt az oldaladat mutatod a nők felé, a normálisak riadtan fognak menekülni előled. Csak néhány olyan van, aki tényleg hozzád illik, arról szól a párválasztás, hogy megkeresed az egyiket. Ha olyan egyszerű lenne, akkor senki sem lenne egyedülálló, nem lennének válások, rossz kapcsolatok. Ha tippeket akarsz, tessék: ne akarj görcsösen barátnőt. Ettől a rögeszmétől úgy tűnsz, önmagadban bizonytalan vagy, szükséged van valakire, aki szeret téged ahhoz, hogy értékesnek érezd magad, kapcsolatfüggő vagy, érzelmileg instabil, elégedetlen az életeddel. Koncentrálj a munkádra, barátaidra, családodra, hobbidra, ismerkedj sok nővel anélkül, hogy egyből fel akarnád őket szedni, akkor leszel vonzó, ha önmagadban is egy egész ember vagy, nem pedig a nőtől várod el, hogy ő tegyen téged teljessé. Nagyon ijesztő, hogy te megszállottan hajkurászod a szerelmet, külső szemlélőként én is félnék, hogy később birtokolni akarnál, vagy éppen ha valami rosszul sikerül és el akarnálak hagyni, te érzelmi zsarolással próbálnál magad mellett tartani (öngyilkossági kísérlet pl.). Volt már ilyen párom, tönkretett lelkileg, és sikítva menekülök a legkisebb jelére is, ha valakiről úgy gondolom, ilyen jellem lehet.

2015. máj. 15. 16:32
 29/133 anonim ***** válasza:
85%
Egyébként a fentiekre reagálva tényleg mindenki a 10/10-es pasikat/nőket hajkurássza, de ez mindenkinek mást jelent. Van, akinek az alkoholistát vagy a punkot, van akinek a bankigazgatót, másnak pedig a szolid, értelmes alakot. Még szerencse, hogy nem mindenkinek ugyanaz az egy ember kell a világon.
2015. máj. 15. 16:34
 30/133 anonim ***** válasza:
74%

Igen, egyszemélyként kijelented, hogy beteg a társadalmunk, mivel neked nem sikerül a társkeresés.

Az, hogy ki-kivel jár, az legyen az ő dolga, ha sz@rul választ párt, akkor így járt.

2015. máj. 15. 16:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!