Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehetetlen barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehetetlen barátnőt szerezni a mai világban?

Figyelt kérdés
Az összes nagyszerű lány egy felszínes pics@. A kinézetre mennek élőben is és a társkeresőn is. Akkor a társkeresőnek mi az értelme úgy őszintén? Miért csak az ócska divatbu*ik kellenek? Rohadtul elegem van már és nem értem hogy a francba találjak barátnőt! Próbálkozok 10-nél az 10 kudarcot jelent és ezzel nem csak én vagyok így szerintem... Tippeket tudnátok adni hogy hátha nem lehetetlen ez a dolog...?!

2015. máj. 15. 02:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/133 anonim ***** válasza:
72%

Csak ilyen hozzá állással lehetetlen.

Köszönjük Emese.

2015. máj. 15. 02:16
 2/133 anonim ***** válasza:
72%

Hazugság, hogy ilyen az összes, csak magad áltatod...

Amúgy meg nomen est omen... :D

2015. máj. 15. 02:21
 3/133 A kérdező kommentje:
Ugyan... Próbáltam másként hozzáállni. Úgy sem lett jobb.
2015. máj. 15. 02:25
 4/133 anonim ***** válasza:
76%
Nincsen lehetetlen csak tehetetlen.
2015. máj. 15. 02:48
 5/133 anonim ***** válasza:
85%
Mitől nagyszerű, ha felszínes pics@? Ja, hogy te is a felszín alapján ítéled meg őket? Akkor miért csodálkozol? A társkeresőnek egyébként az az értelme, hogy nem 10, hanem 1000 új emberrel tudod felvenni a kapcsolatot hetente/havonta, úgyhogy jelentősen megnőnek az esélyeid, hogy megtaláld azt, akivel összeilletek. Nagyon kevés egyébként az a férfi, aki ne tudna legalább elviselhetően kinézni az életben, és ha ehhez normális stílus társul, akkor lesz barátnőd. Kérj tanácsot lányoktól, hogy miben kellene változtatnod.
2015. máj. 15. 02:53
 6/133 anonim ***** válasza:
23%
Mert a mai csajoknak magas az elvárása a férfiakkal szembe..minden szempontból ezért
2015. máj. 15. 05:54
 7/133 anonim ***** válasza:
86%
Mitől lennének nagyszerűek? Azért mert úgy is néznek ki? Tessék itt a válasz, hogy hol van a hiba!
2015. máj. 15. 06:27
 8/133 anonim ***** válasza:
90%

Szóval neked csak a"nagyszerű, felszínes picsä" kell magyarul a fullos lány, aki tudja is, hogy az. És megsértődsz, mert neki meg a fullos pasi kell mi?

Te mivel vagy jobb? Lehet te meg lepattintottad a kis husit a múlt héten, ő is mondhatná ugyanezt. Szerencsétlen miről álmodozzon? Az álom pasinak, a bombanő kell, az átlagosnak szintén.

EGYÁLTALÁN nem vagyok feminista, de érdekes ezt a pasiknál jobban megfigyeltem. Talán nyiss a dekoratív, nem tökéletes, de ízléses, átlagos nők felé, ne csak a nagyszerűk felé, mert valószínűleg te nem vagy elég "nagyszerű".

2015. máj. 15. 06:38
 9/133 anonim ***** válasza:
30%

Csak hogy tovább rontsam az arányaim.

A mai nőknek (persze itt is van kivétel) nem az a fontos, hogy te milyen vagy, hanem az hogy mid van. Te, ha olyan vagy, akiben megtalálják azt amit keresnek, akkor leszel csak esélyes.

Mondok példát:

Van olyan csaj, akinek a pénz számít (ne szépítsük)!

Van akinek a divat.

Van olyan, akinek az, hogy milyen társaságban forogsz, kik a barátaid,stb.

Van olyan, akinek a izmos test.

STB....

Ugyanúgy mint neked, vannak elvárásaik.

És manapság mindenki játszik egy szerepet, egy olyan emberét, aki szeretne lenni. Nézzük csak meg, hány olyan embert ismersz, aki finoman szólva nem engedhetné meg magának a menőbb autót, drága ruhákat, ájfónt? Játssza, ha hitelre is, hogy neki van, csak hogy megkapja azokat az embereket, akiket már ezek nélkül nem lehetne neki.De ezt is várják el tőled. Egyszerűen hülle vagy, ha nem mész a nyájjal és nem vagy önmagad.

Velem történt esetek ezt mindig alátámasztják. A mai napig.

Sőt, mondhatnám hogy a húsz év alatt amióta csajozom(tam) romlott sokat a helyzet.

Egy olyan munkahelyen dolgozom, ahol heti-havi szinten ismerek meg új munkatársnőket. Több ezer ember közt kifejlesztettem egy irtó böszme szűrőt a csajok megismerésére. Sokan meg fognak ezen botránkozni, de leírom:

Egy + egy kérdés a csaj felé.

"Tudsz főzni?"

Na itt 20-30-ból kb egy, aki nem hasal el!!!

Aki nemmel válaszolt, annak a következő kérdés:

"De azért dugni azt tudsz nem?"

Ennél 100% az igen arány. Csak mert gondoltam, míg nem főzöl ezt gyakorlod.

Ezen gondolkodjatok, hogy hová tartunk!!!!

2015. máj. 15. 07:10
 10/133 anonim ***** válasza:
86%

Gondolom, te sem jönnél össze egy olyan lánnyal, akinek nagyon nem jön be a külseje. Mert ha valaki taszít, az iránt nem tudsz picit sem vonzódni, ami meg egy kapcsolat lényeges eleme. Ez nem jelent felszínességet, de te is ugyanúgy külsőre ítélsz, mint ezek a "felszínes p.cs@k". Szóval mielőtt ítélkezel, nézz magadba. Ráadásul ilyen negatív hozzáállású sráccal ki akarna ismerkedni, hogy mindig depressziós legyen? Ezen lehet változtatni, de egy rossz hangulatú emberrel nem jó barátkozni.

20/L

2015. máj. 15. 09:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!