Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetetlen barátnőt szerezni a mai világban?
Figyelt kérdés
Az összes nagyszerű lány egy felszínes pics@. A kinézetre mennek élőben is és a társkeresőn is. Akkor a társkeresőnek mi az értelme úgy őszintén? Miért csak az ócska divatbu*ik kellenek? Rohadtul elegem van már és nem értem hogy a francba találjak barátnőt! Próbálkozok 10-nél az 10 kudarcot jelent és ezzel nem csak én vagyok így szerintem... Tippeket tudnátok adni hogy hátha nem lehetetlen ez a dolog...?!2015. máj. 15. 02:08
41/133 anonim válasza:
Pontosan,Kérdező.Rátapintottál a lényegre,a nők nagyjából ezt gondolják azokról,akik nem 10/10-esek,hogy minek léteznek... Nekik úgysem kellenek,tehát ennyi.
42/133 anonim válasza:
"Pontosan,Kérdező.Rátapintottál a lényegre,a nők nagyjából ezt gondolják azokról,akik nem 10/10-esek,hogy minek léteznek... Nekik úgysem kellenek,tehát ennyi." Jó olvasni,hogy más is nyitott szemmel jár a világban, és reálisan gondolkodik rajtam kívül.
43/133 A kérdező kommentje:
Gondoltam... Persze az nem tetszik nekik ha megvan a véleményünk róluk és ki merjük nyilvánítani.
2015. máj. 15. 20:00
44/133 anonim válasza:
Ja, az nem tetszik nekik, de én kinyilvánítom akkor is, hagyj sírjanak, meg vergődjenek. :)
45/133 A kérdező kommentje:
Hehe! Én is ezt tettem most, és ha tetszik ha nem: Ki is fogom nyilvánítani az igazat róluk. Tudtam, hogy vannak olyanok akik hasonlóan gondolkoznak mint én. Muchas gracias señores!
2015. máj. 15. 20:15
46/133 anonim válasza:
Én már sok éve így gondolkozom :)
47/133 A kérdező kommentje:
Én egy olyan fél éve kb. Próbáltam magam meggyőzni az ellenkezőjéről de amit látok az katasztrófa és azt bizonyítja, hogy már nincs normális lány. Swag-yolo páwa k@cs@g szép barátnővel, alkoholista szép barátnővel, punk szép barátnővel és még lehetne sorolni.
2015. máj. 15. 20:24
48/133 anonim válasza:
Én is több éve így gondolkozom,mert ezt látom és tapasztalom mindenhol,bármerre is járok,bárkivel is beszélgetek.
49/133 anonim válasza:
Sem én sem a férjem nem vagyunk 10/10 ha a nagy általános és elfogadott szépség stb idealokat nézzük, mégis egymásnak 10/10.... És ez a lényeg, ha a társadalmi elvárt 10/10 nő kell, hajrá, válj te is 10/10 férfivá, ha meg csak nyavajogsz, akkor vedd észre, hogy nem vagy 10/10, és ahoz mérten keresd a saját 10/10 barátnőde, aki lehet csak 10\5... Hajrá.
Jah és ne általánosíts...
50/133 A kérdező kommentje:
10/10, 10/5... Szomorú, hogy így kell viszonyítani, ha barátnőt szeretnék. Felfogtam, hogy lehetetlen.
2015. máj. 15. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!