Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is ismertek kényszeres hazudozókat? Akik olyan lehetetlen sztorikat mondanak, hogy a falra mászol, de nem szólsz neki, hogy fejezze be, mert megharagszik.
Én nagyon sok ilyet ismerek.
Pl. Lány osztálytársam újságolja a többinek,hogy nem volt nála óvszer így zoknit húztak a barátja pömpölőjére.
Máskor volt nála egy lány (aki csak úgy bement) és ő a ruháit lehúzta a wc-n.
Ezeket nem nekem mondja,hanem a lányoknak,akik ezt szájtátva hallgatják,holott egyértelmű,hogy kamu. Minden nap előáll 3 ilyen sztorival.
Miért csinálják ezt?
Mert szeretnek a középpontban lenni.
Az én osztályomban is volt egy ilyen, szerencsére most egyet sem ismerek közvetlen környezetemben.
Én nem vagyok az...hirtelen csak lebontják a síneket, vagy csak merő egyszerűséggel, megszüntetik a MÁV-ot, vagy nem jár a metro stb...és sosem hiszik el nekem. -.- (( vagyis az akinek el kellett volna hinnie, nem hitte, pedig minden igaz volt...pár dolog nem...de azok az én hülyeségeim voltak.... -.-
de az egyik haverom az volt...bár nem tudom miért hazudott folyamatosan...lehet valami betegség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!