Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetetlen barátnőt szerezni a mai világban?
Ha lehetetlen lenne, senki se tudna becsajozni.
Sokaknak mégis sikerül.
Csak neked nem megy...
Ergo: benned van a hiba.
Nekem pl nem kellene olyan ember párnak, aki ennyire negatívan szemléli a világot. Rendben, én is szingli vagyok most, de nem bánom és nem a pasikat átkozom, hogy biztos mind csak a mellemet nézi és szexelni akar, hanem bízom benne, hogy megtalálom majd a sok ember között az ideálom, aki egy pozitív, intelligens és szolid fiú. (: Addig pedig nem elégszem meg olyanokkal, akikkel nem érzem jól magam. Szerintem mindenki megteheti, hogy válogasson, nem kényszer egy kapcsolat, kivéve, ha társfüggő vagy. Addig meg hajtom a magam dolgát és fejlődök mindenben, hogy a srác tényleg büszke legyen a barátnőjére és bárhol bátran mutatkozzon vele.
Egyébként nem tudom, mennyire vonatkozik ez rád, de csak azt várd el, amit adni is tudsz. Most ez csak példa és ne vedd magadra... én nem vagyok cicababa és nem is akarok az lenni, sokkal inkább a belsőmmel próbálok győzni, épp ezért meg sem próbálok szépfiúk után koslatni, nem is igazán tetszenek, mert engem nem érdekel az ő mindennapos beszédtémájuk és ezzel szerintem fordítva is így vannak. Jól néz ki, oké, de egyrészt mutogatja magát, másrészt meg talán senkit se tart többre magánál, az ilyenek általában nem önfeláldozóak és nem is értékelik, ha valaki mögött van tudás, nem lehet velük semmi életszagút csinálni, mert ha eső, ha sár, ha bármi, az már fúj, olvasni nem, a havejaid nyomik és a többi duma, tehát nekem biztos nem kellene egy ilyen, mint partner. A magamfajtákat keresem, akiknek kicsit másról szól az élet, mint a menőségről és a külsőről. Persze, adok magamra, de nem passzolok bele abba az életbe, ami arról szól, hogy vagyonokat költs műcuccokra magadon, vagy egész nap a külsőddel foglalkozz. De ha mondjuk képes vagyok komolyan venni a tanulást, figyelni az alakomra, vagy szeretek a párommal beszélgetni komoly dolgokról, hűséges tudok lenni hozzá, vagy érdeklődni az iránt, ami érdekli őt, akkor szerintem elvárhatom ezt tőle is. Rengetegszer volt már baj abból, hogy hiába magyaráztam nekik számomra érdekes dolgokról, fogalmuk se volt az egészről, mert könyvet nem vettek még a kezükbe, rá se hederítettek, hogy mivel szeretek foglalkozni és kb. addig jutottak, hogy "ez a csaj egész kis cuki", de hogy mondjuk beszélgetni művekről vagy tudományról vagy sportról velem, vagy valami értelmeset közösen csinálni azt már nem. Akkor kérdem én, minek legyek vele, ha nem is érdeklem igazán? A másik, az ápoltság. Volt már szerencsém olyanhoz, aki nem igazán foglalkozott se a fogmosással, se a borotválkozással, se a hajával... Nem mondom, hogy legyél díszb_zi, de ez is olyan, hogy ha én figyelek magamon rá, akkor a másiktól is elvárhatom. És ha ez felszínesség, akkor jó, felszínes vagyok én is, de a szerelemhez testi vonzalom is kell, már bocsánat.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha az ember nem azt a szintet várja el, amit ő is adni tud, akkor elég esélyes, hogy kudarccal végződik, ha bepróbálkozik az illetőnél. Amúgy meg attól boldogabb lennél, ha egy felszínes nő mégis leáll veled? Nem. Keress más helyen, keress másmilyen lányokat. Vagy változtass úgy magadon, hogy megüsd azt a szintet, amit másoktól vársz.
19l
Hogy egy másik kérdésre írt választ idézzek:
"Szerintem a fiúknak több figyelmet kellene fordítani önmaguk és a személyiségük fejlesztésére, mint a nők kategorikus gyalázására és olyan elméletek gyártására, amikkel csak a kudarcaikat igazolják."
2015-óta ezen pörögsz?
Próbáltál már megváltozuni?
Azért lássuk be: aki puncihoz akar jutni, annak meg kell felelnie a lányok igényeinek. Ez a kemény valóság. valamiben domborítanod kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!