Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 36 éves incelnek van még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 éves incelnek van még reménye megtalálni az álmai asszonyát?

Figyelt kérdés
Plusz kérdés a szavazásnak! Kinek van rosszabb (undorítóbb ) személyisége? Az inceleknek akik keresik a módját hogy valahogy jó legyenek egy nőnek. És elfogadja őket valaki ? Vagy az ellentábor akik csak bántani, meg szórakozni szeretnek rajtuk? Mindig arra megy ki a téma hogy az adott férfinek a külsejét meg kell változtatnia. Tovább kell tanulnia és több pénzt keresnie.
dec. 16. 09:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
Én simán voltam szingli 4 évig. Semmi szex nem volt, mégis teljesen jól voltam. Akkor is meg válogattam, és csak olyannal jöttem össze, aki hozta a szintet.
dec. 16. 13:03
 72/84 A kérdező kommentje:

Beszari lennék hozzá. De ha valaki (számomra vonzó) oda jönne és megkérdezné akarom e? Akkor felizgatna valószínűleg és miért ne?

dec. 16. 13:08
 73/84 A kérdező kommentje:

71

Miben méred a “szintet”?

dec. 16. 13:10
 74/84 anonim ***** válasza:
Az én elvárásaimnak megfelelt. Külsőre nekem nagy elvárásaim nem voltak, mivel alapból csak érzelmi kötelék után tudok szexuálisan vonzódni, tehát tudtam, hogy még George Cloonie fiatalon se indítana be idegenként. Emiatt tudtam a személyiségre figyelni jobban. Ami nekem fontos volt, hogy legyen karrierje, céljai a magánéletben és a munkában is, akarjon haladni is a párkapcsolattal, ne csak "összejárogatni", akarjon gyereket, legyen jó apa (a férjemmel pl. akkor döntöttem el, hogy komolyra akarom fordítani a dolgot, amikor elvitt egy családi rendezvényre és néztem ahogy két rokon kislánnyal ökörködik a medencében, na ott döntöttem el, hogy ebbe a kapcsolatba beleadok mindent), meg tudjon nevettetni, passzoljon a személyisége, ilyenek. Szóval nekem ez volt a szint. Néha olvasok itt ilyen kérdést hogy autó nélkül nem lehet csajozni, de pl férjem előtt randiztam 2* egy sráccal, aki talán még helyesebb is volt, kocsival jött értem, de olyan felvágósan vezetett, menőzni akart, hogy 2 randi után offoltam. Férjemnek nem volt akkor még autója se, de amikor mentünk hozzájuk és vezette az anyukájáét és stabilan, biztonságosan vezetett, na az sokkal vonzóbb volt.
dec. 16. 13:15
 75/84 A kérdező kommentje:

74

Értem. Akkor sok boldogságot.

Én nem szeretnék gyereket. Nekem nem való. Én úgy veszem hogy a macskàim a gyerekeim. Az összes szeretetett és gondoskodási hajlamaimat megoldom velük.

Egy ember sokkal több problémával jár. És az is bennem van hogy

1, túlkoros lettem

2, nagyon nem szimpatikusak a mai fiatalok , mondjuk úgy 12 - 25 év közöttiek.

De az is lehet ha lenne egy fiam az ugyan olyan lenne mint én (személyiségileg) ami nagyon eltér az átlag gyerekekétől. Azaz lehet jóra tudnám nevelni. De ez már sose derül ki.

dec. 16. 13:25
 76/84 anonim ***** válasza:

Nem minden nő akar gyereket. Én pont akarok, szóval nekem szempont volt. De pont 40 körül szerintem simán lehet olyan nőt találni, aki nem akar. Csak arra akartam rámutatni, hogy nem azok az elvárások vannak, amiket itt gyakran írnak a férfiak. Minden nőnek más és más a vonzó. Az a srác, akit kioffoltam, hallottam, hogy sok csajt összeszedett utánam, mert nekik meg bejött ez a viselkedés.

Viszont ha tényleg senki nincs akinek kellenél, olyan aki neked is kellene, akkor viszont valamin változtatnod kell. Vagy az elvárásaidon, hogy olyanok is bejöjjenek, akiknek bejössz, vagy saját magadon, hogy te is több embernek gyere be.

dec. 16. 13:29
 77/84 anonim ***** válasza:

2essel értek egyet:

Sajnos én még nem adtam fel mert úgy vagyok vele hogy miért ne, de nyilván meg vagyok keseredve, viszont nem látom értelmét feladni a "keresést". Sajnos azonban látom hogy rám néznek "ismerkedéskor" és látják a kiégést, ez pedig nyilvánvalóan nem tesz majd szemükben vonzóvá.

Az élet értelme maga az élet, de az életet élni kell és ahhoz meg elengedhetetlen a szeretet. Gyerekkorban ez a szülői, később bejöhetnek a barátok, de egy koron túl a társkapcsolati szeretet dominál majd amit a saját gyerekünk iránt érzünk. Szeretet nélkül lehet élni de nem érdemes.

38F incel

dec. 16. 13:32
 78/84 anonim ***** válasza:
56%
Na akkor elmesélem, távoli havernek két éve esett szét a házassága, azon ugye túl is kellett lépni. 40 fölött van, full átlagos külső, kis pocak, kopaszodik, átlag fizu, műszakos munka (teljes éjszaka nincs), nagy gyerekek. Mostanra lett fix csaja, átlagos, vékony, tíz évvel fiatalabb nála. A köztes időben is voltak alkalmik. Szóval nem, nincs rá esélyed. Ha alkalmas lennél bármilyen kapcsolatra, már találtál volna valakit.
dec. 16. 13:33
 79/84 anonim ***** válasza:
51%

78-as elvált apukával nem példálóznék, annál rosszabb talán nincs is. Akkor inkább az ember ismerkedjen meg később a jövendőbelijével mint essen szét a házassága ahol gyerek is volt ráadásul.

A 10 évvel fiatalabb "csaja" pedig el fogja hagyni...

38F incel

dec. 16. 13:39
 80/84 anonim ***** válasza:

78.

"már találtál volna valakit"

Ez igaz a fővárosban és a megyeszékhelyeken. Vidéken, ahol eleve 0-8000 fős a település és a többség nyugdíjas vagy cigány, akkor kicsit nehéz bárkivel is ismerkedni. Alapvetően nincs kivel, kivéve ha az ember gerontofil és bejönnek neki a 30-40 évvel idősebbek vagy nem zavarja a cigányok életmódja ("dik tesó, verjem a szádba, igyunk egy tizenkettedik sört is, cigányoknak jó reggelt, magyaroknak jó munkát, szoszi a kisgrófó-e")

Vidéken ismerkedni kb. nem lehetséges. Az egyetlen lehetőség, ha az ember összejön valakivel már maximum az általános iskola végén (van is errefelé néhány ilyen páros), különben csak izoláció lesz. A korral haladva egyre inkább. A halál pedig szinte borítékolható: Amikor elfogynak az idősebb rokonok, egy nap a romák megölnek, amikor éjszaka betörnek a kevéske értéktárgyaidért, tudják, hogy nincs senkid és azt mondják majd rád "eleget élt már" (idézet egy bírósági vallomásból a környékről)

dec. 16. 13:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!