Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 éves tapasztalatlan férfinek még van esélye úgy, hogy a problémája megoldatlan?
Elhízott? Ehhez a magassághoz férfiként ez még ideális lehet. Viszont tartania kellene a súlyát. És izmot is szedni magára a saját egészsége érdekében.
Ezután lehet foglalkozni az ismerkedéssel.
Nem mondanálak kövérnek.
Ha van kocsid, fizud, lakásod meg az ágyban is bírsz 10 percnél többet, akkor lehet csinos barátnőd.
5#
"változtat! Eljar velem sportolni stb. Na akkor el tudom fogadni. Amugy nem igazán"
Megvárod, míg a ronda, kövér, lusta "malacból" sportos álompasi lesz, ha megy veled edzésekre ? Én átlagos-vékony 185 cm magas 45 éves faszi vagyok, de még ilyet senki nem ajánlott fel egy netes társkeresőn se. Mondjuk a netes társkeresőkön napi 3-5 kigyúrt faszi lehet bepróbálkozik és nem is kell várni arra, míg egy kövér lefogyjon hónapok alatt
Miért akar itt minden kövér vagy ronda faszi szép, csinos vékony barátnőt?🤣
Látszik, hogy melyik nemnek vannak magasabb elvárásai🤣
8
Undorító a stílusod kereszténycel. Talán a saját korosztalyodban keresnél (40) és nem a 25 évesek között…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!