Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 36 éves tapasztalatlan férfine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 éves tapasztalatlan férfinek még van esélye úgy, hogy a problémája megoldatlan?

Figyelt kérdés
A férfi elhízott. Nem tud ezen változtatni. De fogy az ideje. Instant kuka ha 182/95 testalkatú? Vékonyabb nőknél total nincs esélye igaz?
okt. 15. 08:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
18%
Tapasztalatom az hogy 2000 Euró segít a vékony nőknél is
okt. 15. 08:17
 2/21 anonim ***** válasza:
83%
Miért nem tudna ezen változtatni? Mindenesetre igen, egy vékony és sportos nő nem fog leállni vele.
okt. 15. 08:18
 3/21 anonim ***** válasza:
54%

Elhízott? Ehhez a magassághoz férfiként ez még ideális lehet. Viszont tartania kellene a súlyát. És izmot is szedni magára a saját egészsége érdekében.

Ezután lehet foglalkozni az ismerkedéssel.

okt. 15. 08:41
 4/21 anonim ***** válasza:
61%
Amíg nem rakod rendbe az önbizalmad, sose lesz párkapcsolatod. Hogyha egyedül nem tudsz változtatni, nem tudod mivel lehet baj, beszélgess egy jót szüleiddel, barátaiddal és gyűjtsd össze mi az amit eddig nem vettél észre!
okt. 15. 08:49
 5/21 anonim ***** válasza:
54%
Én sportos, vékony nő vagyok. Nálam ez akkor nem kizáro ok, ha a férfinek rendezett elete van (igen, ebbe a megfelelo lakhatasi körülmény is beletartozik, megfelelő fizetes, stb.) ÉS!!!! változtat! Eljar velem sportolni stb. Na akkor el tudom fogadni. Amugy nem igazán
okt. 15. 08:53
 6/21 anonim ***** válasza:
28%

Nem mondanálak kövérnek.

Ha van kocsid, fizud, lakásod meg az ágyban is bírsz 10 percnél többet, akkor lehet csinos barátnőd.

okt. 15. 09:08
 7/21 anonim ***** válasza:
54%
Ehhez a magassághoz a 95kg mióta számít elhízottnak? 🙄
okt. 15. 09:31
 8/21 anonim válasza:
30%

5#

"változtat! Eljar velem sportolni stb. Na akkor el tudom fogadni. Amugy nem igazán"

Megvárod, míg a ronda, kövér, lusta "malacból" sportos álompasi lesz, ha megy veled edzésekre ? Én átlagos-vékony 185 cm magas 45 éves faszi vagyok, de még ilyet senki nem ajánlott fel egy netes társkeresőn se. Mondjuk a netes társkeresőkön napi 3-5 kigyúrt faszi lehet bepróbálkozik és nem is kell várni arra, míg egy kövér lefogyjon hónapok alatt

okt. 15. 09:32
 9/21 anonim ***** válasza:
84%

Miért akar itt minden kövér vagy ronda faszi szép, csinos vékony barátnőt?🤣

Látszik, hogy melyik nemnek vannak magasabb elvárásai🤣

okt. 15. 11:03
 10/21 A kérdező kommentje:

8

Undorító a stílusod kereszténycel. Talán a saját korosztalyodban keresnél (40) és nem a 25 évesek között…

okt. 15. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!