Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vajon van arra esély hogy a...

Vajon van arra esély hogy a többi eltűnt személy is előkerüljön?

Figyelt kérdés

aug. 1. 23:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Van, de kizárt, hogy élve! Ennyi idő után már szinte nulla az esèlye, hogy még életben vannak.
aug. 1. 23:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván van.
aug. 1. 23:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen többi? Az összes?
aug. 1. 23:32
 4/13 A kérdező kommentje:
Akikről még nincs semmi hír
aug. 1. 23:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Nincs
aug. 2. 01:24
 6/13 anonim ***** válasza:
52%

Aki vízben tűnt el az nem hiszem, hogy élve előkerülhet.

Aki csak úgy eltűnt azok közül simán lehetséges, hogy vannak akik valahol külföldön vannak. De nagy részüket valószínűleg megölték és elásták valahol.

aug. 2. 07:23
 7/13 anonim ***** válasza:
68%

persze, ahogy egyre több dnsmintát levesznek és fejlődik a tudomány, úgy valószínűleg egyre több holttestet tudnak azonosítani meg megtalálni is.

az élőket viszont valszeg sose fogják megtalálni, ahhoz kéne egy legalább kontinens méretű tisztogatást tartani, valami olyan szervezettel, ami fegyvert viselhet, de nem a jelenlegi korrupt katonaság-rendőrség páros... valószínűleg az eltűnt emberek nagy százaléka koldul valami más nagyváros utcáján, de amíg rendőrék némi részesedés fejében félrenéznek, senki nem fogja megtalálni őket.

aug. 2. 10:37
 8/13 Metionin ***** válasza:
63%
Van persze, az is lehet, hogy sok már előkerült, csak nincs azonosítva. A rendőrség honlapján vannak nagyon régi azonosítatlan maradványok. Főleg abból az időből, amikor a dns-vizsgálat nem volt még elérhető vagy nem volt internet, nem terjedt el olyan széles körben egy eltűnés híre. Több dokuban szó van róla, hogy régi maradványokból/bizonyítékokból vesznek mintákat és azokat futtatják le olyan adatbázisokban, ahol pl. eltűnt személyek rokonainak mintái vannak. Sok helyen kötelező már dns mintát venni a bűnelkövetőktől is. A másik meg, hogy még mindig számtalan hely van Magyarországon is, ahol ha elrejtesz egy testet, a büdös életben nem fogják megtalálni. Vízben, folyókban leakadhat úgy, hogy csak akkor jön fel amikor már darabokban van vagy amikor a csontokat egyenként mossa ki a hordalék. Nagy építkezéseknél olykor 30-50 éves maradványokat találnak meg, már van hogy az sincs életben, aki anno emlékezett az eltűnésre vagy aki anno eltüntette. Volt pl. a francia diáklány esete, akit a betemetésre váró csepeli öbölben találtak meg végül. Merő véletlen volt, hogy egyáltalán feljött a teste, és az is, hogy észrevették mielőtt rátemettek volna.
aug. 2. 13:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én kb 16 éve a hortobágy csatornán találtam egy emberi maradványt. Eldugott kis csatorna volt, ingyen pecázható, teljesen be volt dzsungelesedve. Pecázni voltam kint mikor megláttam úszni felém egy furcsa dolgot, először azt hittem, hogy egy hatalmas nagy hal tetem. Még néztem is meredten, hogy basszus ebbe ekkora halak élnek. Aztán láttam mikor ide ért, hogy ez egy emberi alkar. Kivettem merítő hálóval és hívtam a 112-őt.

Hogy aztán végül beazonosították e kié azt már nem tudom.

aug. 2. 13:50
 10/13 A kérdező kommentje:

Az durva lehetett

aug. 2. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!