Vajon van arra esély hogy a többi eltűnt személy is előkerüljön?
Aki vízben tűnt el az nem hiszem, hogy élve előkerülhet.
Aki csak úgy eltűnt azok közül simán lehetséges, hogy vannak akik valahol külföldön vannak. De nagy részüket valószínűleg megölték és elásták valahol.
persze, ahogy egyre több dnsmintát levesznek és fejlődik a tudomány, úgy valószínűleg egyre több holttestet tudnak azonosítani meg megtalálni is.
az élőket viszont valszeg sose fogják megtalálni, ahhoz kéne egy legalább kontinens méretű tisztogatást tartani, valami olyan szervezettel, ami fegyvert viselhet, de nem a jelenlegi korrupt katonaság-rendőrség páros... valószínűleg az eltűnt emberek nagy százaléka koldul valami más nagyváros utcáján, de amíg rendőrék némi részesedés fejében félrenéznek, senki nem fogja megtalálni őket.
Én kb 16 éve a hortobágy csatornán találtam egy emberi maradványt. Eldugott kis csatorna volt, ingyen pecázható, teljesen be volt dzsungelesedve. Pecázni voltam kint mikor megláttam úszni felém egy furcsa dolgot, először azt hittem, hogy egy hatalmas nagy hal tetem. Még néztem is meredten, hogy basszus ebbe ekkora halak élnek. Aztán láttam mikor ide ért, hogy ez egy emberi alkar. Kivettem merítő hálóval és hívtam a 112-őt.
Hogy aztán végül beazonosították e kié azt már nem tudom.
Az durva lehetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!