Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van egyre több híres...

Miért van egyre több híres személy a hirdetések, reklámokra rászorulva?

Figyelt kérdés
Elgé szomorú látvány, mikor olyan sportolók, mint Lionel Messi és Szoboszlai Dominik a gyors, zsíros egészségtelen kaját reklámozzák és ez csak pár példa a sok közül. Szerintem nincsenek annyira rászorulva az ilyen fajta hirdetések reklámozására ezek a sportolók és ahelyett, hogy valami értelmes, egészséges dolgot képviselnének a sok gyerek a Lays chipsz reklámokban látja Messit és Szoboszlait a mekiben, ahogy a hasábokat falatozza.. Nem elég, hogy híres emberek reklámozzák, de még sportolók is... Személy szerint biztosan nem mutatnék ilyen példát az embereknek sportolóként.

jún. 5. 08:12
1 2
 1/14 hollófernyiges ***** válasza:
80%
Van az a pénz amiért korpásodik az ember haja.
jún. 5. 08:17
 2/14 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy "rászorulva"? Pénzt kap, EZÉRT IS. Ez neked valamilyen szükséges rossz, ő meg örül, hogy kevés munkával pénzt kap.

Ráadásul Messit lehet, hogy szerződés is kötelezi erre.

Eleve a Bl szponzora egy sör: nem hiszem el, hogy mértékkel fogyasztott sült krumpli egészségtelenebb lenne annál.

jún. 5. 08:44
 3/14 anonim ***** válasza:

Nincsenek ilyenre rászorulva, ellenben a cégeknek igenis jól jön, ha ilyen (nagy) nevek reklámozzák őket, mert ezek a hírességek tudják a kívánt korcsoportot vásárlásra buzdítani. Az UEFA és a Lay's ( [link] ) eleve együttműködik már egy ideje, szóval nem meglepő, hogy focista is népszerűsíti már a chipset.

Valóban nem pont az élsportolók fognak ilyeneket fogyasztani, a rajongóikkal ellentétben, akik azok az emberek, akiknek ezek a reklámok szólnak, akik a célcsoport, akiket megszólítanak és vásárlásra szólítanak fel, néha indirekt módon.

jún. 5. 09:18
 4/14 anonim ***** válasza:
Infláció.
jún. 5. 09:27
 5/14 anonim ***** válasza:
Nincsenek "rászorulva", csak nekik egy olyan pénz, ami csak úgy jön, és a pénz mindig jól jön.
jún. 5. 09:29
 6/14 anonim ***** válasza:
Ők nem Kern András...
jún. 5. 09:37
 7/14 anonim ***** válasza:
31%

Az idők múlása folyamán teljesen elszegényedtek.

Nincs mit enniük, nem tudnak ruházkodni, tisztálkodni és még azt sem tudják csórikáim, hogy ma este hol hajthatják álomra a fejüket!

Ja nem!

Meghülyültek a pénztől és semmi sem elég nekik!

Van az a pénz, amiért képesek lesüllyedni!

A jóléthez hozzászokás teljesen átalakítja az alapból egyébként normális ember gondolkodásmódját, személyiségét, viselkedését.

A legtöbb esetben csak maszlag, amit a médián keresztül megpróbálnak elhitetni a környezetükkel az ilyen emberek, - több réteg álarc mögül röhögnek körbe mindenkit!

jún. 5. 09:50
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Speciel, simán elhajtottam volna a vérbe - pl. - a mekkdonácot, - de bárki mást is, - minden tele van aggatva, festve, stb. a reklámjaikkal, lenne bennem annyi tartás, - mint ahogy volt is, - hogy ne használhassanak élő tacepaóként! Lehettem volna én is "valaki", de a gyomorforgató reklámokkal tele volt a középső lábam és nem voltam hajlandó felvállalni, hogy egy ilyen szemétáradban legyek egy morzsa.
jún. 5. 09:55
 9/14 Szolovjov ***** válasza:
21%
Valószínűleg amíg volt eltapsolták a pénzt. A jövedelem nagy része nem volt leadózva. Aztán amikor megcsappan a meló amiből eddig éltek és közeleg a nyugdíj, kezdődik a sírás hogy ők művész létükre éheznek. De sok ilyet hallottam már.
jún. 5. 10:04
 10/14 anonim ***** válasza:
52%
9-es, Messi esetében egy dollármilliárdosról beszélünk... ott ugyan soha nem lesz eltapsolva semmi :))
jún. 5. 10:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!