Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szakító ok lenne nálatok ha a...

Szakító ok lenne nálatok ha a barátotok ennyire fukar?

Figyelt kérdés
Sok pénze van(több tízmillió) , de mégse hajlandó venni még egy virágot sem, csokit szokott venni akkor ha nagyon le van akciózva, de ez is nagyon ritka. nyaralni elmegy évi 5x, engem sose visz, a haverja elmondta hogy azert mert sajnálná arra költeni hogy pl elvigyen minden este vacsorázni. Étterembe is nagyon ritkán visz és ha visz is azt mondja de csak olyankor hogy fogyókúrázok együnk már ketten egyet, italt meg előre mondja hogy ne kérjünk, mert túl van árazva majd otthon iszunk tized annyi áron. Ha nem veszek tisztasági eszközöket, inkább nem hogy ő venne elmegy a szüleihez és onnan vesz el mindenfélét. De sorolhatnám hajnalokig, nagyon durván fukar. nálatok ez szakító ok lenne?

ma 19:38
A kérdező szavazást indított:
Igen
nem
19 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Voltmár. Dobd oszt kész.
ma 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem varom el, hogy nagy összegeket költsön rám, de hogy csoki/virág/éttere ne férjen bele néha, az már sok. Amit leírtál, az már szerintem beteges szint, beteg emberrel pedig nem terveznék rövidebb távra sem, nem hogy komolyabban. Szóval nem szakítanék vele, mert odáig sem jutnánk, hogy járjunk.
ma 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, mert ez már nem normális. Abszolút nem várom el, hogy a párom ajándékokat vegyen nekem csak úgy és főleg nem kell minden este vacsorázni menni. Menjünk csak havonta vagy ritkábban étterembe, de akkor ne legyen már az, hogy nem kérhetek inni és egy tányér ételt eszünk ketten. Szerintem ez nagyon gáz és az első ilyen után nem is ismerkedtem volna vele tovább. Az is nevetséges, hogy több tízmilliója van, de ha te nem veszed meg, akkor a szüleitől viszi inkább a tiszítószert meg a wc papírt. Erre sajnálja a pénzt, az évi 5 nyaralálására meg nem?
ma 19:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen emberrel kín az élet. A gyerekeitől is sajnálni fogja a 20 forintos csokit is, majd mindent visszapakoltat velük, es majd túrkálóból fogja őket öltöztetni, azaz arra is te adod majd a pénzt.

Egy lehajszolt, korán megőszült, korán öregedő néni leszel mellette, aki elfelejti hogy nő.

Nem szabad ilyen emberrel foglalkozni, ennek nem való se nő se család. Nincs is igénye rá, csak magának is hazudik.

Szép dolog megfontolt lenni, de ez már patológiás.

Én menekülnék!

ma 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát figyelj sajnállak mint nőt, volt ilyen időszakom a feleségemmel amikor szigorúbb voltam vele .

Gyűjtöttem a pénzt mert külföldön voltam,én is levoltam sz@rràgózva mert kellett lakásra kocsira meg mindenre de utána segítettem neki kifizetni a lakáshitelèt vettem neki 60 gramm aranyat ,kapott egy garázst tőlem, elmentünk sok helyre,amíg kinn voltam ,rengeteget ettünk étterembe

Meg sok minden mást is amiket már nem is tudnék felsorolni .

Azért igyekeztem meghálálni neki azt,hogy elviselte azt a szituációt,hogy van de nincs.

Így hívta azt az időszakot.

Szerintem találsz jobb embert is, gondold el mi lesz ha szülsz neki...

ma 20:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet biszexuális, sajnos volt szerencsém ilyenhez, hát annak nő csak az imidzs miatt kell, amúgy a havere sokkal jobban érti a dolgok csínját bínját
ma 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem nagyon zavarna egy idő után, ha ennyire sajnálná rám a pénzt. És nem az bántana, hogy nem kapok virágot, vagy csokit. Hanem, hogy úgy érezném, nem tisztel eléggé, főleg ezután a mondat után: "nyaralni elmegy évi 5x, engem sose visz".
ma 20:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Ilyen egy olcsó Jánost! Igaza van az előttem szólónak hogy egy ilyen emberrel tényleg kín az élet. Jó spóroljon az ember mert tényleg drága minden de azért néha nem mehettek el étterembe meg ilyenek? Ez egy idióta... Gondolom pizza meg hamburger sosincs mert az sokba van... Ilyen embereket komolyan. Én ha lenne párom akkor vennék neki viràgot, csokit. Elvinném kajázni. Exemmel is mentünk ide oda amikor volt időnk és ettünk jókat. "Együnk ketten egyet" 🤣 Ezen jót nevettem. Hát én biztos nem folytatnám ezt tovább. Barom az ilyen.. Még akkor megérteném ha nem lenne nagyon pénze vagy beteg lenne vagy valami de ha 10 milliói vannak akkor na... Hát ilyen emberek is vannak.
ma 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!