Szakító ok lenne nálatok ha a barátotok ennyire fukar?

Egy ilyen emberrel kín az élet. A gyerekeitől is sajnálni fogja a 20 forintos csokit is, majd mindent visszapakoltat velük, es majd túrkálóból fogja őket öltöztetni, azaz arra is te adod majd a pénzt.
Egy lehajszolt, korán megőszült, korán öregedő néni leszel mellette, aki elfelejti hogy nő.
Nem szabad ilyen emberrel foglalkozni, ennek nem való se nő se család. Nincs is igénye rá, csak magának is hazudik.
Szép dolog megfontolt lenni, de ez már patológiás.
Én menekülnék!

Hát figyelj sajnállak mint nőt, volt ilyen időszakom a feleségemmel amikor szigorúbb voltam vele .
Gyűjtöttem a pénzt mert külföldön voltam,én is levoltam sz@rràgózva mert kellett lakásra kocsira meg mindenre de utána segítettem neki kifizetni a lakáshitelèt vettem neki 60 gramm aranyat ,kapott egy garázst tőlem, elmentünk sok helyre,amíg kinn voltam ,rengeteget ettünk étterembe
Meg sok minden mást is amiket már nem is tudnék felsorolni .
Azért igyekeztem meghálálni neki azt,hogy elviselte azt a szituációt,hogy van de nincs.
Így hívta azt az időszakot.
Szerintem találsz jobb embert is, gondold el mi lesz ha szülsz neki...

Jézus. Egyszer volt egy kapcsolatom egy vállalkozó fiával. KATASZTRÓFA volt!!! Együtt éltünk, és ő SEMMIT nem csinált! Nem járt dolgozni, nem főzött, nem tanult, nem takarított. 100%-ban én csináltam mindent, én tartottam őt, és ennek ellenére azt mondta mindenkinek, hogy én vagyok a lusta, és ő tart el engem. Közben én jártam 12 órában dolgozni, ő meg otthon hokizott addig. Ez így ment mindennap kb. Amikor nem dolgoztam, akkor esti iskolába jártam.
Semmit nem vett soha. A hűtő állandóan üres volt szó szerint. Ha én nem tettem bele valamit, akkor üres volt. Boltban mindenből csak az akciósat vette, meg a szart, mert az az olcsó. Semmi minőségit nem lehetett enni nála, mert az anyjával együtt csak szarra költöttek. Virágot sosem kaptam tőle, csokit sem, sőt semmit. Ha kaptam is akkor valami akciós baromságot. Mindent hitelre vett, telefont, laptopot, xboxot, stb. De dolgozni nem volt hajlandó menni.
Volt kocsija de SOHA nem vitte olajat cseréltetni, lemosni, vag, szervizbe. Olyan retkes volt az autó, hogy Úristen, meg büdös is. Tusfürdőre sem költött, inkább az anyja tusfürdőjét használta, hogy ne kelljen venni neki sajátot. Sampon ugyanez volt. Tisztítószert is én vettem, mert szerinte az is drága volt(akkoriban 100 forint volt egy üveg hypo).
Na, le is léptem egy év után. Azt mondtam soha többé még egy ilyet.
Aztán randiztam véletlenül szintén pár évvel később egy vállalkozó kölyökkel(nem írta, hogy az. A szülei voltak vállalkozók). Kb 5-ször randiztunk, de annyi volt a randi, hogy ültünk a kocsiban, mert ,,drága a benzin, és nem megyünk sehova". (???) Nem vitt soha enni, inni, 100 forintos vizet nem vett nekem, minden egyes randi ugyanaz volt, hogy a kocsiban ültünk. Vége felé már meg is akart dugni a kocsiban. Elmondta, hogy ő mennyire fukar, meg lopni jár a boltba, stb. (Exem is bolti tolvaj volt, mint az utolsó időkben kiderült) Na, akkor mondtam, hogy csááá!
Hála az égnek most olyan párom van, hogy felváltva megyünk mindenhova(hol az enyém, hol az ő kocsijával), mindent felezünk, stb. És soha nem kiabál senki semmit senkire.
Szóval IGEN!!! Hagyd ott a mocskos fukar gyökeret!

Ja, és még exem olyanokat is csinált, hogy elmentünk egy pizzázóba, ő kért magának kaját, én nem. Az utolsó szeletre azt mondta, hogy nem bírja megenni, egyem meg én. Erőltette, hogy egyem meg. Megettem, erre elkezdett ordítozni, hogy én megettem előle a kajáját, fizessem ki neki az egészet. Ott, az étteremben. Mindenki minket nézett.
De ez csak egy húzása volt a sok közül a fukar köcsgnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!