Szakító ok lenne nálatok ha a barátotok ennyire fukar?
Egy ilyen emberrel kín az élet. A gyerekeitől is sajnálni fogja a 20 forintos csokit is, majd mindent visszapakoltat velük, es majd túrkálóból fogja őket öltöztetni, azaz arra is te adod majd a pénzt.
Egy lehajszolt, korán megőszült, korán öregedő néni leszel mellette, aki elfelejti hogy nő.
Nem szabad ilyen emberrel foglalkozni, ennek nem való se nő se család. Nincs is igénye rá, csak magának is hazudik.
Szép dolog megfontolt lenni, de ez már patológiás.
Én menekülnék!
Hát figyelj sajnállak mint nőt, volt ilyen időszakom a feleségemmel amikor szigorúbb voltam vele .
Gyűjtöttem a pénzt mert külföldön voltam,én is levoltam sz@rràgózva mert kellett lakásra kocsira meg mindenre de utána segítettem neki kifizetni a lakáshitelèt vettem neki 60 gramm aranyat ,kapott egy garázst tőlem, elmentünk sok helyre,amíg kinn voltam ,rengeteget ettünk étterembe
Meg sok minden mást is amiket már nem is tudnék felsorolni .
Azért igyekeztem meghálálni neki azt,hogy elviselte azt a szituációt,hogy van de nincs.
Így hívta azt az időszakot.
Szerintem találsz jobb embert is, gondold el mi lesz ha szülsz neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!