Szakító ok lenne nálatok ha a barátotok ennyire fukar?

Atyaisten 9 es, 10 es, miért voltál egy ilyen pasival? Van valami fogyatékosságod, hogy ilyen embert tartottál el 1 kerek évig?
Nekem ez a felezős hapid sem tetszik, egy férfi legyen férfi, ne kelljen patikamérlegen számigálni, tudjon meglepni, nagyvonalú lenni néha, nem a leszbi barátnőd !

12, nulla önbizalmam volt, és úgy voltam vele, hogy őt dobom, akkor nem lesz más. Meg kidobtak engem otthról, így muszáj voltam hozzá költözni.
A mostani párom általában meglep egy kis csokival, ha találkozunk, meg nem kényszerít soha a felezésre, de ő nappali tagozatos egyetemista, és nem dolgozik, nekem meg van főállásom(én levelező tagozatos egyetemista vagyok), így nem várnám el azt, hogy mindig ő állja a benzint, étteremben ő fizessen mindent, stb.
Exem még olyat is csinált, hogy azt mondta, hogy fizessem ki neki azt az ételt, amit náluk ettem. Büféje volt az anyjának, és csak a büféből kajáltak ők is mindennap, és azt mondta, hogy mivel azt a kaját amit megettem azt el is adhatta volna az anyja, így azt fizessem ki nekik.
Meg volt olyan, hogy eljött értem a vonatállomásra, mert 12 óra munka után, este már nem volt busz amivel vissza tudtam volna menni hozzá, és azt mondta, hogy fizessem ki neki a benzint(kb 2 km-ről volt szó).
Amint találtam szállást, meg nagyjából talpraálltam azonnal elköltöztem tőle, és elhagytam.

13as és a fincsi husièrt miért nem kértél semmit?
Ilyen tahót jesszusom.

16, 55 kg vagyok 170 cm magas.
13-as vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!