Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szakító ok lenne nálatok ha a...

Szakító ok lenne nálatok ha a barátotok ennyire fukar?

Figyelt kérdés
Sok pénze van(több tízmillió) , de mégse hajlandó venni még egy virágot sem, csokit szokott venni akkor ha nagyon le van akciózva, de ez is nagyon ritka. nyaralni elmegy évi 5x, engem sose visz, a haverja elmondta hogy azert mert sajnálná arra költeni hogy pl elvigyen minden este vacsorázni. Étterembe is nagyon ritkán visz és ha visz is azt mondja de csak olyankor hogy fogyókúrázok együnk már ketten egyet, italt meg előre mondja hogy ne kérjünk, mert túl van árazva majd otthon iszunk tized annyi áron. Ha nem veszek tisztasági eszközöket, inkább nem hogy ő venne elmegy a szüleihez és onnan vesz el mindenfélét. De sorolhatnám hajnalokig, nagyon durván fukar. nálatok ez szakító ok lenne?

febr. 1. 19:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem szeret téged. Ennyi. Nincs ennek értelme.
febr. 2. 08:21
 12/17 anonim ***** válasza:

Atyaisten 9 es, 10 es, miért voltál egy ilyen pasival? Van valami fogyatékosságod, hogy ilyen embert tartottál el 1 kerek évig?

Nekem ez a felezős hapid sem tetszik, egy férfi legyen férfi, ne kelljen patikamérlegen számigálni, tudjon meglepni, nagyvonalú lenni néha, nem a leszbi barátnőd !

febr. 2. 17:20
 13/17 anonim ***** válasza:

12, nulla önbizalmam volt, és úgy voltam vele, hogy őt dobom, akkor nem lesz más. Meg kidobtak engem otthról, így muszáj voltam hozzá költözni.

A mostani párom általában meglep egy kis csokival, ha találkozunk, meg nem kényszerít soha a felezésre, de ő nappali tagozatos egyetemista, és nem dolgozik, nekem meg van főállásom(én levelező tagozatos egyetemista vagyok), így nem várnám el azt, hogy mindig ő állja a benzint, étteremben ő fizessen mindent, stb.

Exem még olyat is csinált, hogy azt mondta, hogy fizessem ki neki azt az ételt, amit náluk ettem. Büféje volt az anyjának, és csak a büféből kajáltak ők is mindennap, és azt mondta, hogy mivel azt a kaját amit megettem azt el is adhatta volna az anyja, így azt fizessem ki nekik.

Meg volt olyan, hogy eljött értem a vonatállomásra, mert 12 óra munka után, este már nem volt busz amivel vissza tudtam volna menni hozzá, és azt mondta, hogy fizessem ki neki a benzint(kb 2 km-ről volt szó).

Amint találtam szállást, meg nagyjából talpraálltam azonnal elköltöztem tőle, és elhagytam.

febr. 2. 17:58
 14/17 anonim ***** válasza:

13as és a fincsi husièrt miért nem kértél semmit?

Ilyen tahót jesszusom.

febr. 2. 18:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Borzasztó 13 as. De ha kiraktak otthonról, megértem! Vigyázz mert hajlamos vagy fizetni a pasiknak, megérteni őket!
febr. 2. 20:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Lehet túlsúlyos vagy 13 as sajnos es azt hiszed teged ki kell használni
febr. 2. 20:07
 17/17 anonim ***** válasza:

16, 55 kg vagyok 170 cm magas.

13-as vagyok.

febr. 3. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!