Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen nagy baj, hogy...

Tényleg ilyen nagy baj, hogy az exem után érdeklődtem miután megtudtam, hogy súlyos beteg?

Figyelt kérdés

Két éve nem vagyunk együtt, de előtte hat évig kapcsolatban éltünk. Bevallom a mai napig bánom, hogy elváltak útjaink.. Számtalanszor próbáltam békülni, de most nem is ez a lényeg.

Nemrég megtudtam, hogy súlyos beteg és az se biztos, hogy megmarad. Minden profilját felfüggesztette így őt nem tudtam megkeresni. Ezért hívtam fel a nővérét, de nem tettem zsebre amit tőle kaptam. Azt mondta jó lenne ha már békén hagynám az exemet, nem fáj még eléggé a mostani párjának ez a helyzet még én is fel akarom dúlni stb stb. Borzasztó rosszul esett. Tényleg olyan nagy baj, hogy tudni szeretném hogy van aki még most is különleges helyet foglal el a szívemben? 😣

febr. 1. 20:57
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%

Majd idővel kiderül, várd meg.

Te most bármilyen információt is szereznél, NINCS jogod bármit tenni!

Még csak ne is írj sajnálkozó üzenetet, semmit!

Hagyd békén őket, főleg ebben a nehéz időben!

febr. 1. 21:06
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az. Vége van, nem tartoztok össze. Új társa van, neked nincs ott keresni valód.
febr. 1. 21:21
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, és megértem, hogy hiányzik és tudni szeretnéd, hogy van, elvégre 6 év sok idő, viszont már vége, és ő tovább lépett. A nővére csak őt védi, így kiváltképp feldúlt állapotban van a kialakult helyzet miatt. Inkább hagyd őket.
febr. 1. 21:38
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy szakítottatok. Normál békés elválás esetén ez egy kedves gesztus. Ha valamiért kifejezetten ki akart iktatni az életééből, akkor meg tolakodás. Ezt mi nem tudjuk.
febr. 1. 21:38
 5/18 anonim ***** válasza:
14%
Talán még kapsz esélyt a sorstól, addig várd ki.
febr. 1. 21:43
 6/18 anonim ***** válasza:
41%
Szívedre kell hallgatni és úgy cselekedni. Viszont semmit ne erőltess, mert az nem a szív útja.
febr. 1. 21:44
 7/18 anonim ***** válasza:
86%
Aggódsz érte és tudni akarod mivan vele. Az a gyanúm hogy te még mindig nagyon szereted és lehet azt kívánod bárcsak újra együtt lennétek... Eltaláltam?
febr. 1. 22:06
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, olyan nagy baj. Nem véletlenül nem akar veled beszélni 2 éve, nem véletlenül függesztette fel a profiljait.

segítek, azétr, mert nem akarja, hogy tudj róla, nem akar veled semmiféle interakcióba lépni.

Hagyd békén végre és kész.

febr. 1. 22:19
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
#4: Szerintem elég egyértelmű a kifejtésből, hogy utóbbi esetről van szó
febr. 1. 22:21
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

És a két év alatt hányszor kerested kéretlenül?

Mert bocs, de ha egyszer sem, akkor egy udvarias érdeklődésről neheze tudom elképzelni, hogy ilyen reakciót vált ki a nővérénél. Hacsak nem utált téged kifejezetten.

De a lényeg, hogy ha az exed mindenhonnan törölte magát, akkor ezek szerint nem szeretne beszélni az állapotáról senkinek a hozzá legközelebb állókon kívül. Te ebbe exként nem tartozol bele és ezt illene tiszteletben tartanod.

febr. 2. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!