A titkosszolgálat szokott "gyakorlatozni" a lakosságon ? Vannak olyan bűncselekmények amelyek elkövetésseről a hatóság tud (pl.lehallgatasàsok) mégis engedi? Ezek a bűncselekmények pl. súlyos évekkel büntethetőek.( Nem életellenes dolgok)
A világ legérdekesebb dolga ,az ember.A legértékesebb pedig maga az információ.(?!)
Lehet-e egy ember olyannyira érdekes, értékes, H bizonyos folyamatosan elkövetett bűncselekmények felet szemet hunynak ( sőt ..)?
Miért?
MERT ez az ember egyfajta komoly gazdasági hasznot is csinál ezzel.
Az illető viszont NEM tudja 100%-ra Hogy "fenntrol segítik", csak az eddigi "sikersorozatábol", ill. a sorozatos "szerencsés " szitukbol"csak" sejti.
Az illető viszont a 100% híján... Ha tippelni-e kellene.
MIÉRT?!
- Tudom, tudják.
"ÉN BIZTOS NEM"
MIÉRT NEM?;
- gazdasági haszon
- maga az ember ( érdekes,+ infó)
- DE TALÁN A LEGFONTISSABB JÓ EMBERNEK TARTOM magam.
Hiteltelen forrástól úgy hallottam, hogy simán van ilyen. Szervezett bűnözés, korrupció és kétszínüség is van.
Főként meg talán azért nem foglalkoznak bizonyos bűnesetekkel, mert nem érdekük, vagy bűnrészesként érintettek, vagy számukra alacsony a prioritása.
Lehallgatásokhoz már rég nincs szükség figyelő emberekre. Algoritmusok analizálják az infóforgalmat és tetszés szerinti szűrők szerint kivonatokat csinálnak belőlük.
A lehallgatott sumákságokra azért sem ugranak rá egyből, hogy megmaradjon a bizalom a kommunikációs és/vagy kapcsolati hálóban.
1...","Elég ha én tudom...'
Nem tehetsz róla...
Nem erre lettél tervezve..
Alusipkás konteósra valóban kevesen vannak tervezve.
Ha "elég ha én tudom", akkor tartsd meg magadnak a gondolatokat, nem mi fogunk könyörögni, hogy értelmesen fejtsd ki mit akarsz tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!