Tényleg ilyen nagy baj, hogy az exem után érdeklődtem miután megtudtam, hogy súlyos beteg?
Két éve nem vagyunk együtt, de előtte hat évig kapcsolatban éltünk. Bevallom a mai napig bánom, hogy elváltak útjaink.. Számtalanszor próbáltam békülni, de most nem is ez a lényeg.
Nemrég megtudtam, hogy súlyos beteg és az se biztos, hogy megmarad. Minden profilját felfüggesztette így őt nem tudtam megkeresni. Ezért hívtam fel a nővérét, de nem tettem zsebre amit tőle kaptam. Azt mondta jó lenne ha már békén hagynám az exemet, nem fáj még eléggé a mostani párjának ez a helyzet még én is fel akarom dúlni stb stb. Borzasztó rosszul esett. Tényleg olyan nagy baj, hogy tudni szeretném hogy van aki még most is különleges helyet foglal el a szívemben? 😣
Sajnos megbántottam, igen.. De nagyon hamar rájöttem, hogy hiba volt és próbáltam jóvá tenni.
Az erős túlzás, hogy miattam függesztette fel magát.. Ha kerestem többnyire visszaírt és egyik felületről sem törölt. Ha ennyire útban lettem volna neki minimum tiltott volna. Mondjuk ismerem, hogy végtelen jóindulatú, de ha zavarnám tenne ellene(m).

Kérdező: nem vagytok együtt, SEMMI nem köt titeket egymáshoz, ergo miért kellene bárkinek bármit mondania neked az exed állapotáról? Semmi közötök egymáshoz már kétéve.
Hogy te ezt nem fogod fel, és mennél utána - írod is, hogy máig bánt amiért szakítottatok - az egyéni szociális problémád.
Hagyd békén szerencsétlent, van elég vaja nélküled is.

Ilyenkor levelet szoktak írni. De elküldés nélkül.
Mit követtél el ellene?
Terápiás dologra gondolsz?
Hosszú lenne kifejtenem és nem akarok több kritikát olvasni. Szakítás után elég hamar tisztában lettem azzal, hogy én voltam az idióta. Szerettem volna békülni, de addigra már teletömték a fejét a barátai és engem is csúnyán elküldtek melegebb éghajlatra.. Nagyon azt érezték, hogy nekik ehhez közük van. (Ami miatt nem kedveltek az a korkülönbség.) Valóban sokszor próbálkoztam azóta, de még mindig amondó vagyok ha annyira zavarná akkor tiltott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!