Ha elkövetnél egy nagyon súlyos bűnt, de azt felajánlanák, hogy te döntsd el, hogyan szeretnél meghalni, mit választanál?
Figyelt kérdés
2023. jún. 20. 07:31
A kérdező szavazást indított:
Megkövezés
Keresztre feszítés
Golyó általi halál
Méreginjekció
Akasztás
Karóba húzás
Víz alá dobás
Magas pontról ledobás
Villamosszék
Gulliotine
39 szavazat
1/7 anonim válasza:
Egy sortűzben villámgyorsan meghalsz, ha szívet, agyat szétlövik.
2/7 anonim válasza:
Én a villamosszéket választottam, mert kedvenc sorozatgyilkosomat Ted Bundy-t is azzal végezték ki. A másik kedvenc sorozatgyilkosom pedig Kiss Béla, akit sosem kaptak el. Ő volt a cinkotai nőfaló. Ők a szememben Hősök. Hogy miért? Azért, mert engem a lányok iskolás koromban kiröhögtek, gúnyt űztek belőlem, plusz volt nagyon sok beképzelt, felszínes, nagy pofájú kur.vá.hoz szerencsém az életem során. Szóval legszívesebben én is nőket ölő sorozatgyilkos lennék. De, ha soha nem is ölök nőt, akkor is boldogít a tudat, hogy Ted Bundy jó sok nőt kinyírt helyettem is.
3/7 anonim válasza:
Daniels 1925-és ez most ki a fenet is erdekelt?🙄
4/7 anonim válasza:
Villamosszék. Talán a modern kivégző eszközök legrosszabbja a gázkamra után. Valamiért ez vonz a többi közül. Egyébként Amerikában sok államban a halálra ítélt kiválaszthatja hogy mivel végezzék ki. Pl: Floridában ha úgy akarod akkor villamosszékkel végeznek ki. De ha nem választasz akkor az elsődleges módszerrel végeznek ki ami a méreg inekció.
6/7 anonim válasza:
Lőjék szét a fejemet százezer baseball labdával, zárjanak be egy óriási, elektromosság alatt lévő hörcsögkerékbe amiben egy motorkerékpáron száguldok, égessenek el máglyán közben nyomjon agyon egy tűzoltó kamion, tépjenek szét egy markológép lapátjával, lőjenek ki a mezoszférába hogy onnan már csak hamuként hulljak vissza a földre, majd végezetül pedig szimplán nyomjon össze egy több tonnás ólomtömb.
7/7 anonim válasza:
Egy küzdősportoló nő próbabábuja lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!