Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónapja szakítottam a barátnőmmel, és szeretnék beszélgetni vele megoldatlan "dolgokról", jó ötlet ez? (Lent)
Kb. 1 hónapja szakítottam a 16 éves barátnőmmel! (én 18/F)
De még mindig nem tudom magam túltenni ezen a dolgon hogy szétmentünk. Több mint félév után bedobta a törülközőt, csupa-csupa béna gyerekes, érthetetlen kifogásokkal hogy én ezt azt meg amazt csináltam csináltam, meg ki szeretett belőlem stb... "mi az hogy ki szeretni valakiből??" -.-'
De tényleges okot semmire sem kaptam, ami legalább logikusan hangzana, vagy fedné is a valóságot. Már a szakítás 2 hetében gondolkodtam rajta hogy beszélek vele, de nem volt nagyon merszem, most talán 1 hónap után szedném össze a bátorságom hogy felkeressem a lakásán!
Mert ez így nem állapot hogy éjjel-nappal, reggel-este ő jár a fejembe, hogy miért hagyott ott, miért használt ki stb.stb...és ez a rögeszmém már kihat a munkámra is, ami rettentően zavar!!
Egy jó barátom szerint ez elég szar ötlet, azt mondja tegyem már magam túl rajta, mint az összes többi normál ember....de sajnos ez nálam nem így meg, úgy érzem vannak itt még lezáratlan dolgok amiket illene velem megbeszélni.
A szakítás után az elmúlt 1 hétben annyit fogytam, meg olyan rosszul voltam, mint még életemben soha! Úgy érzem ennyivel tartozik!
MOST viszont lényeg a lényeg, hogy tartok attól, ha most odamegyek, akkor mindenki hülyének fog nézni a házában, hogy mi a francot keresek még itt 1 hónap után.... és talán igazuk is van, nem tudom tényleg, szerintetek?? Tényleg hülyének néznek??
Ebbe segítsetek légyszíves, nagyon megköszönném!!!
ha esetleg megnyugodnál tőle akkor keresd meg.
viszont az is előfordulhat, hogy még jobban felkavar..
DE MILYEN DOLOG MÁR AZ HOGY NEM SZERELMES???
Ezt magyarázza meg már nekem valaki!! hogy lehet csak úgy kiszeretni valakiből akivel olyan jóba voltak több mint féléven keresztül?
NEM SZERET. 16 éves kamaszkori fellángolás. Tartott egy darabig majd szépen kihunyt.
Ha te ezt 18 éves "férfi" létedre nem bírod megérteni, arról egy 16 éves kislány nem tehet.
Arra nem gondoltál, hogy nem akart megbántani? Próbálta finoman előadni, hogy már nem akar veled lenni.
És igen. Tényleg hülyének fognak nézni. És ha előadod ezt a monológot még hülyébbnek. Ha meg kérdőre vonod, magyarázatot követelsz még 2 taslit is kaphatsz egy férfi rokontól.
Amúgy arról még nem hallottál, hogy a szerelem mulandó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!