Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 1 hónapja szakítottam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hónapja szakítottam a barátnőmmel, és szeretnék beszélgetni vele megoldatlan "dolgokról", jó ötlet ez? (Lent)

Figyelt kérdés

Kb. 1 hónapja szakítottam a 16 éves barátnőmmel! (én 18/F)

De még mindig nem tudom magam túltenni ezen a dolgon hogy szétmentünk. Több mint félév után bedobta a törülközőt, csupa-csupa béna gyerekes, érthetetlen kifogásokkal hogy én ezt azt meg amazt csináltam csináltam, meg ki szeretett belőlem stb... "mi az hogy ki szeretni valakiből??" -.-'

De tényleges okot semmire sem kaptam, ami legalább logikusan hangzana, vagy fedné is a valóságot. Már a szakítás 2 hetében gondolkodtam rajta hogy beszélek vele, de nem volt nagyon merszem, most talán 1 hónap után szedném össze a bátorságom hogy felkeressem a lakásán!

Mert ez így nem állapot hogy éjjel-nappal, reggel-este ő jár a fejembe, hogy miért hagyott ott, miért használt ki stb.stb...és ez a rögeszmém már kihat a munkámra is, ami rettentően zavar!!

Egy jó barátom szerint ez elég szar ötlet, azt mondja tegyem már magam túl rajta, mint az összes többi normál ember....de sajnos ez nálam nem így meg, úgy érzem vannak itt még lezáratlan dolgok amiket illene velem megbeszélni.

A szakítás után az elmúlt 1 hétben annyit fogytam, meg olyan rosszul voltam, mint még életemben soha! Úgy érzem ennyivel tartozik!

MOST viszont lényeg a lényeg, hogy tartok attól, ha most odamegyek, akkor mindenki hülyének fog nézni a házában, hogy mi a francot keresek még itt 1 hónap után.... és talán igazuk is van, nem tudom tényleg, szerintetek?? Tényleg hülyének néznek??

Ebbe segítsetek légyszíves, nagyon megköszönném!!!

2012. szept. 5. 20:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ráadásul nem felnőtt, még alakul a személyisége. Lehet, hogy ő változott, mást akar az élettől és egy kapcsolattól.
2012. szept. 5. 20:50
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én lányként azt mondom, ha az exem meg szeretné velem beszélni, mi romlott el, hajlanék rá, főleg ha tudnám, hogy padlón van. Tudom milyen érzés ezer megválaszolatlan kérdéssel a fejedben kelni és feküdni, ezért megérteném az exet is, és kézségesen válaszolgatnék.

Tehát a lánytól függ. Vagy ezt teszi, vagy elküld melegebb éghajlatra, hogy ő ezzel már nem foglalkozik. Felkeresheted, hogy beszéljetek, de számolj mindkét verzióval, és igyekezz egyik esetben sem hülyét csinálni magadból

23/L

2012. szept. 5. 22:12
 13/19 A kérdező kommentje:

És mivel nekem Ő volt az első...úgy mindenféle értelemben..

akkor az nagy baj hogyha a barátja akarok lenni, mindenféle veszekedés nélkül? Már csak azért mert nem így szeretnék rá emlékezni :((

Nagyon sajnálom hogy vége lett...

2012. szept. 6. 07:37
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés, hogy készen állsz-e, hogy csak barátok legyetek. Az, hogy hogyan emlékszel rá, nagy mértékben rajtad áll. Gondolhasz a szép emlékeitekre is. ;)
2012. szept. 6. 17:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Főleg az, hogy magadra hogyan emlékszel. Az ő dühöngését/követelőzését nem találom a történetben.
2012. szept. 6. 19:27
 16/19 A kérdező kommentje:

Ő nem dühöng, és nem is követelőzik...

szerintem elfelejtette ezeket a dolgokat....annyi különbséggel hogy neki már voltak pasijai akikkel pont ugyanúgy végződött mint most velem...

ellenben nekem Ő volt az első kapcsolatom.

DE mindkettőnknek ez volt a leghosszabb fél éves kapcsolata!

2012. szept. 7. 09:47
 17/19 anonim válasza:

Szerintem menj el hozzá és beszélj vele ha ennyire szeretnéd tudni mit miért tett vagy mondott.

De lehet az lenne a jobb megoldás ha tovább lépnél és te is új kapcsolatba kezdenél. De ezúttal jól nézd meg kit választasz és hogy jól döntesz-e:)

2012. szept. 10. 18:38
 18/19 anonim válasza:
Ne ragadj le egynél. Állj fel és menj tovább! Biztos akad más, hamarabb megtalálod mint gondolnád!
2012. szept. 12. 14:47
 19/19 anonim válasza:
100%
Szerintem a baratodnak igaza van. Tul kell tenni magad ezen a dolgon. Az elet ilyen, meg kell probalni. Ha viszont nincs mas megoldas mar es ugy erzed hogy megkonnyebules lenne az, ha ti ezt a dolgot vegre megbeszelnetek, tisztaznatom akkor hajra, de ha azt varod, hogy elmentek megbeszelitek es utana talan meg ujra egymasra is talaltok na arrol tegyel le, ebben ne is ringasd magad. Gondolkozz el, hogy nincs e ez a hatterben. Es az tenyleg eleg valoszinu, hogy a csaladja hulyenek fog nezni ha most oda allitasz, de ha ugy erzed te attol megkonnyebbulsz akkor azt le kell sz*ni. A lanynak mar biztos van baratja, es szerintem biztos neked is van egy masik lany az eletedben, csak talan nem veszed eszre, ami ha igy van akkor nagy baj hiszen o se biztos, hogy varni fog. Remelem segitettem, minden a te erzeseiden mulik!
2012. okt. 11. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!