Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jó ötlet lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet lenne a barátnőmet anyagilag jövedelmező "munkába" beruházni?

Figyelt kérdés

Kicsit átgondoltam a mostani helyzetet amit magyarország teremt. És arra jöttem rá ,hogy a legtöbb nő sajnos csak az ágyban tudna hasznos lenni itt.

Szerelmileg csalódott vagyok igen, nem rég szakítottam barátnőmmel . És arra gondoltam, hogy ugye a discokba, kocsmákba stb elég sok olyan nő van aki csak úgy jön vagy épp a barátját akarja megcsalni egyéb...kb a nők 76% könnyű vérűnek mondható ott ahol én élek. És arra gondoltam, hogy a következő barátnőmet (mivel nem éri meg szeretni) bérbe adnám a haverjaimnak , vagy ha látom ,hogy tetszik neki egy pasi akkor oda megyek a pasihoz és mondom neki, hogy pl:5000 ér együtt lehet vele...és elmegyek, ha megkaptam a pénzt úgy teszek mintha tényleg ő csalna meg és még boldog is lenne...közbe nem kéne feleslegessen dolgoznom. És ,ha sikeresebb lennék akkor több ilyen alanyom is lenne...a szerelmes énemet meg inkább egy jövedelmezőbb (normális) nővel próbálnám kamatoztatni. Teljessen komolyan gondolom...kíváncsi lennék ennek a buktatóira szerintetek?

19/F

2012. aug. 29. 22:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul strici lennél.
2012. aug. 29. 22:01
 2/21 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg.

Csak vigyázz, hogy meg ne tudják.

2012. aug. 29. 22:03
 3/21 anonim ***** válasza:
hülyegyerek
2012. aug. 29. 22:05
 4/21 A kérdező kommentje:
Megfogom szerintem....úgy viselkednék velük ,hogy direkt megakarjanak csalni (már csak csalódásból is) köcsög lennék velük...és direkt nem elégíteném ki őket...
 5/21 anonim ***** válasza:
fúúú este ilyen nehéz kérdéseket már ne tegyél fel kérlek. holnap válaszolok rá!
 6/21 anonim ***** válasza:
Na,egy hülyével több.
2012. aug. 29. 22:07
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Inkább keressetek egy webcamos stúdiót, ahol mondjuk együtt dolgozhatnátok párként vagy van olyan hely, ahová csak lányokat keresnek, mondjuk leszbi showra. Én az utóbbi helyen dolgoztam, mint operátor (fiú vagyok), jól lehet keresni vele.
2012. aug. 29. 22:09
 8/21 anonim ***** válasza:
Ezt hétköznapi nyelven úgy hívják strici...
2012. aug. 29. 22:17
 9/21 Mókusgyilkos ***** válasza:
61%
ha nem elégíted ki és pont akkora paraszt lennél velük mint amekkora vagy akkor nem megcsalnának hanem otthagynának a fszba :)
2012. aug. 29. 22:19
 10/21 Mókusgyilkos ***** válasza:
am: kisebbségi többség ne ugasson magyar országról kösz :)
2012. aug. 29. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!