Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet lenne a barátnőmet anyagilag jövedelmező "munkába" beruházni?
Kicsit átgondoltam a mostani helyzetet amit magyarország teremt. És arra jöttem rá ,hogy a legtöbb nő sajnos csak az ágyban tudna hasznos lenni itt.
Szerelmileg csalódott vagyok igen, nem rég szakítottam barátnőmmel . És arra gondoltam, hogy ugye a discokba, kocsmákba stb elég sok olyan nő van aki csak úgy jön vagy épp a barátját akarja megcsalni egyéb...kb a nők 76% könnyű vérűnek mondható ott ahol én élek. És arra gondoltam, hogy a következő barátnőmet (mivel nem éri meg szeretni) bérbe adnám a haverjaimnak , vagy ha látom ,hogy tetszik neki egy pasi akkor oda megyek a pasihoz és mondom neki, hogy pl:5000 ér együtt lehet vele...és elmegyek, ha megkaptam a pénzt úgy teszek mintha tényleg ő csalna meg és még boldog is lenne...közbe nem kéne feleslegessen dolgoznom. És ,ha sikeresebb lennék akkor több ilyen alanyom is lenne...a szerelmes énemet meg inkább egy jövedelmezőbb (normális) nővel próbálnám kamatoztatni. Teljessen komolyan gondolom...kíváncsi lennék ennek a buktatóira szerintetek?
19/F
pl:3 hónapig csak bemelegítenem addig megtennék mindent, hogy belém szeressen kielégíteném és, ha már úgy van ,hogy tényleg benne van mindenben akkor elkezdenék elhidegülni tőle stb....az átlagos kapcsolat romlás jeleit adnám be neki szép lassan, és onnantól indulna be az egész.
És amikor már látnám rajta, hogy nem működik velem együtt akkor kidobnám, még időelött. Amúgy miért mindig a kisebbségről gondoljátok, hogy "strici" én nem strici lennék , hanem egy gazdag patkány, ha ez össze jönne.
szerintem minden féle képpen próbáld ki!
aztán majd szólj hogyan sikerült.
kíváncsi vagyok a csaj mit szól majd hozzá.
istenem :)
Van egy dolog amivel nem számolsz: szeretet. Ha te össze is jönnél olyan lánnyal akit te nem szeretsz, ő nem biztos hogy megcsalna... 19 vagy az igazi nőkről semmit sem tudsz... Persze ne kikent diszkósokról van szó
2: bűncselekmény, így magad miatt se
Igaza van a #15-nek, mi van ha odamész valakihez, hogy 5000-ért megdughatja a csajt, ő meg azt mondja, hogy ingyen is megteszi? Vagy ha az nem jön össze, akkor ott van még 50 csaj, akinek csak egy vodkanarancsot kell fizeni és megy vele a diszkó mögé.
Amúgy meg:
1. hogy számoldat ki ezt a 76%-ot?
2. marhára nem ismered a nőket, csak a partip*csákat
3. arra nem godoltál, hogy a lány esetleg elmegy a pasival, mielőtt te meg tudnád beszélni vele az üzletet?
4. vagy nem akkor csal meg, amikor te is ott vagy (elég hülye lenne, ha így tenne)?
5. vagy netán nem csal meg a csaj, hanem szimplán kidob?
6. mi van, ha mégis beleszeretsz? Mert az ilyesmit nem lehet csak úgy elhatározni. Akkor is k*rvát csinálsu belőle?
csak idősebb barátnőm volt eddig 25 volt az utolsó is akivel 7 hónapot lehúztam...
Ingyen nem biztos, hogy meglenne másnak tekintéjem van és ,ha nem más már félelemből nem menne oda máshoz, de mondjunk ha mégis akkor tök mindegy..ez azt jelentené számomra, hogy nem jövedelmező befektetés...Igen tegyük fel ,hogy meg szereted...de minden szerelm elmúlik és, ha én azon leszek ,hogy eléjrem azt a szintet amikor már csak ragaszkodik hozzám...akkor lenne a fasza...viszont ehhez tényleg több nő kéne:/ azért lesz nehéz.
De lehet be vonom pár haveromat is és több esélyel indulunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!