Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire jó ötlet, ha felhívom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jó ötlet, ha felhívom azt a pasit, aki most Olaszországban van, és megmondom neki, hogy halálosan bele vagyok esve?

Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy a srác, most ott nyaral... És én nem láttam már 1 hónapja, és nem is beszélem vele... Mondjuk holnap jön haza, de el is megy még aznap egyetemi gólyatáborba... De itt lenne az ideje, hogy elmondjam neki, hogy szeretem. Mit gondoltok?
2012. aug. 27. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Ő hogy érez? Vagy arról fogalmad sincs? Mert akkor nem egy nyerő ötlet. Esetleg küldj neki egy sms-t, hogy szívesen találkoznál vele, ha majd ráér...

Vagy legalábbis nekem ez a szerelmetvallósdi nem a stílusom, gyerekesnek tűnik és szerintem egy igazi nő nem csinál ilyet.

2012. aug. 27. 12:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Mondj akkor jobb ötlete...
2012. aug. 27. 12:32
 3/5 anonim ***** válasza:

kétlem, hogy roamingban egyáltalán felvenné...

különben is, hadd összegezzem: alig ismeritek egymást, te vagy a lány, és telefonon szerelmet akarsz vallani...

háááááááát... nem biztos, hogy ezt erőltetni kéne...

2012. aug. 27. 12:36
 4/5 anonim ***** válasza:

jobb öltet: 1 héten nem múlik semmi, amikor vége a gólyatábornak, akkor találkoztok. Ha ő is így érez, akkor próbálkozni fog, de neked nagyon ciki lenne, ha nem. Annyi, hogy beszélj meg vele találkozót...

Mondjuk... 1 hónapja nem is keresett, vagy azért beszéltek? mert ha egyáltalán nem keresett, akkor nem tudom mennyi értelme van ezt erőltetni...

2012. aug. 27. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon ostoba ötletnek hangzik,már bocs!Legalább azt várd ki,amíg hazaér a gólyatáborból!Aztán majd akkor dobhatsz neki egy smst.Ha bejössz neki,összejön a dolog,ha nem,ne erőltesd inkább.
2012. aug. 27. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!