Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet volt pasival össze jönni?
Figyelt kérdés
Már több mint 2 éve hogy szakítottunk akkor ő majdnem megcsalt a legjobb barátnőmmel és nem rajta múlott a dolog hogy nem történt meg.....azóta neki is nekem is volt több kapcsolatom...azt mondja megváltozott én ezt el is hiszem mert a legutóbbi barátnője csak kihasználta ami miatt eléggé padlón volt..én még mindig vonzódok akkoriban mikor együtt voltunk nagyon szerettük egymást.szerintetek ha most újból össze jönnék lehetne belőle tartós kapcsolat?valakinek volt már ilyen tapasztalata hogy vissza ment volt pasijához/csajához és boldogok voltak együtt??2012. aug. 19. 15:40
1/4 anonim válasza:
én nem hiszek a felmelegített kapcsolatokaban
2/4 anonim válasza:
OMG, szánalmasan hülye vagy. Annyira szerettétek egymást, hogy még arra sem vette a fáradtságot, hogy valami idegennel és ne a legjobb barátnőddel próbáljon megcsalni.
3/4 anonim válasza:
Egy kis ideig boldognak éreztem magamat, aztán ugyanúgy végződött. Semmi értelme. :-S
4/4 anonim válasza:
Szerintem lehetne minden további nélkül, lehet hogy erre a két évre volt szükségetek hogy rájöjjetek nektek együtt jó. De ez csak egy vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!