Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelem. Ez esetben mit lehet tenni? Van ötletetek, tippetek?
ne legyél szerelmes! Mi a f@sznak, ha REMÉNYTELEN? tarts mindenkitől 2 lépés távolságot és jóra fordul az életed!
A szerelem egy plusz jó dolog az esetek 0,1%-ban a többiben szív vele az ember. Válassz!
Felejtsd el, ha nem felejted akkor ez van. Tűrd férfiasan.
És sose sajnáltasd magad!
Ha küldözgetik a szerelmes üzeneteket, akkor lényegtelen. Az a baj, hogy ha a csajjal nagyon jóba leszel, ha szakítanak a sráccal, kevés az esély, hogy te a potenciális barát kategóriába kerülsz, inkább a lelki szemetesláda leszel...
Másrészt mivel kellemetlen lenne az exbarátja előtt járnia mással, valszeg nem osztálytársat fog keresni ismét....Tapasztalat...
Voltam hasonló szituban, az a legjobb, ha nem beszélsz a csajszival többet, kerüld, ne feltűnően, csak próbáld magadban "leépíteni", ezzel könnyebb lesz elfelejteni. Illetve keress mást, nekem anno az segített, amikor reménytelenül szerettem egy lányt, hogy találtam egy másikat, aki teljesen kiverte a fejemből a gondolatát.
Hidd el menni fog. :)
Próbálj meg ne osztályból keresgélni. Velem is ez volt, osztályból próbálkoztam, nem jött össze. Máshonnan nehezen tudtam elképzelni a dolgot, mert nem voltam nagy bulizós, és nem is nagyon haverkodtam más osztálybeliekkel, igazából lehetőség se volt nagyon rá.
Mondjuk én úgy csináltam az ismerkedést anno, hogy iwiwen megkerestem a kiszemelt leányzókat és rájuk írtam, csak úgy. Aztán vagy összejött a dolog vagy nem. Végül amúgy mégis egy osztálytársammal jöttem össze, és rájöttem, hogy zavart, hogy az osztályban mindenki tudott mindent rólunk.
Én amondó vagyok a fiúknak a csajozás középsuli után indul be főleg...Fősulin mindenképp! De amúgy megpróbálhatod facebookon megkeresni, bejelölöd, és ráírsz, valami közös témával kapcs, sulis program, egy tanár mekkora idióta... vagy megnézed mit szeret, vagy miket posztol ki..Aztán ha látod a szimpátiát a válaszaiban, akkor akár egy találkozót is felajánlhatsz neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!