A megoldatlan relytélyek című sorozat valós eseteket mutat be?
Figyelt kérdés
Szép estét!Lehet, hogy rossz kategóriában teszem fel a kérdést.Nem tudom ismeritek-e ezt a netflixes sorozatot, azt hiszem 4 évada van és megoldatlan, megmagyarázhatatlan eseteket, relytélyeket mutat be, relytélyes eltűnéseket stb...A legutóbbi részben amit megnéztem ufo észleléseket mutattak be 1969 szeptember elsejének napján.4-5 különböző ember állító, hogy látták a jelenséget, a több száz méter hosszú repülő csészealjat és többüket valószínűleg el is rabolták az ufók, mert több órán át nem emlékeztek semmire.Ezek valós esetek vagy kitaláció, kamu az egész? Persze mindegyikük kb.15x elmondta, hogy megtörtént, nem kitaláció stb...De hát mondhat bárki bármit...aug. 20. 22:44
2/2 A kérdező kommentje:
Basszus mindenhol rosszul írtam
*Rejtély
aug. 20. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!