UFÓk vagy gömmbvillám lehet A Dyatlov átkelés - a múlt század legfurcsább megoldatlan rejtélye?
Gyakran amikor fényes narancssárga gömböket látnak cikázni, azok plazmagömbök, gömbillámok vagy egyszewrűen UFOK. Itt is erről lehetett szó?
Én inkább úgy mondanám:
Gyakran amikor fényes narancssárga gömböket látnak cikázni, azok UFO-k vagy egyszerűen plazmagömbök, gömbillámok.
Egyszerűséget inkább a természeti jelenséghez kötném, nem egy esetleges fejlett földönkívüli fajhoz, ami teleszórja a légkörünket a hajóival.
"Hát így gyorsan átfutva nekem valószínűnek tűnik, hogy véletlenül valami szovjet katonai létesítménybe botlottak, és az ottani katonák likvidálták őket."
Ennek semmi értelme, akkor miért mutattak sugárzást a holttestek és mi van a levágott nyelvvel ? 4# És a gömbvillám sem okoz radioaktív sugárzást . Ez a beszámoló nagyon hasonlít sok másikéhoz, ahol a fényes tárgyak helyén radioaktív adatokat mértek, és hasonlít a marhacsonkításos esetekhez is, csak itt egy ember nyelvét vágták ki és nem állatét .
"csak itt egy ember nyelvét vágták ki és nem állatét"
És akkor miért nem az összes ember nyelvét vágták ki? Miért csak az egyikét?
Szerintem simán esés közben leharapta, aztán valószínűleg elvérzett.
"Azt ugye tudjátok hogy egyetlen hivatalos dokumentumban sincs megemlítve a sugárzás?"
Azt ugye tudod, hogy a hivatalos dokumentumokban nem mindig az igazság van ? :-)) Ott van a roswelli eset, a hivatalos álláspont először az volt hogy egy ismeretlen repülő zuhant le, pár órával később már meteorológiai ballon volt .. Komolyan hogy lehetnek az emberek ennyire naivak, hogy amire rá van sütve a "hivatalos" meg a "tudományos" szó minden kételkedés nélkül elfogadják ?! Fel nem tudom fogni .
"Szerintem simán esés közben leharapta, aztán valószínűleg elvérzett."
Egy nyelvet nem tudsz csak úgy leharapni, több réteg izom tartja ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!