Egy fiatal 15 év körüli lánynak 2 srác is rámászik, ez ma miért divat?
Szóval tegnap voltam szezon nyitón Abádszalókon és akkor éjfél fele egy fiatal csajra rámászott 2 ídősebb a csaj meg még élvezte is a csaj tuti nem volt több 15-nél. Már majdnem megdugtták ott a diszkóba elölröl hátulrol a két srác között volt. Ez ment 15 percig , utána meg vitték hátra. Ez komolyan a mai világ? nekem az olyan undorito hogy manapság minden teli van kurvvákkal, Exbarátnő szerűségel is találkoztam , de az is le volt csövesedve, haverom mondta hogy tegnap a diszkóban 20 sráccal járkált el vissza. Haverom árulja az italt, és lány is most lesz szeptemberben 16. Ilyenkor hol vannak a szülők? az a gond hogy azok is támogatják a lányuk e-fajta tevékenységét! Ha
az anyja ribbanc volt a lánya se lesz más.
Egy 15 éves és egy 16 éves ismerősöd alapján tuds véleményt mondani a többi többszáz millióról, és vele együtt az egész világ értékítéletéről.
Gratulálok a felismerő képességedhez.
Én teszem tönkre a világot? Mivel?
Én vagyok rossz indulatú, amikor láttatlanul k-vázol le emebreket?
általánosítás, általánosítás mindenhol! Az IQ-d meghaladja egy paradicsomét?
(megsúgom: a diszkók 99%-ában ez megy, tudod ezért nem/alig jár oda normális lány. Sok helyen azért van, hogy a lányoknak ingyenes a belépés, mert csak fiúk mentek el az adott lebujba és nehogy már b.u.z.iklubbnak nézzék. Így most mennek oda az ingyen bulira vágyó r.i.b.i..k (kortól függetlenül, és tisztelet a kivételnek))
Helyesen latod,a mai vilag errol szol.
Persze vannak a masik oldalon is,de egyre kevesebben,ezek az emberi,helytelen vagyakbol adodnak,amit a mostani gondolkodas felerosit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!