19 éves vagyok és nem vagyok fenn Facebookon. Ez ciki?
nem vagy egyedül :) én sem vagyok fent, és nem is hiányzik
18/f
"Igazából viccnek szánod ezt a kérdést, és azt várod, hogy azt írják, hogy nem ciki király vagy stb"
Nem a humor kategóriába írtam. Nem véletlen!
Jesszus, ez komoly? Miért lenne ciki?
Nem kötelező fenn lenni.
Sőt, a szememben nagyon is értékelendő, ha egy fiatal nem a neten akarja élni az életét...
Hogy ez ciki vagy sem, az tök mindegy. Az lesz az, amikor majd állást keresel, a munkaadód utánad akar nézni Faszbukon, nem talál, ezt nem tudja majd mire vélni, azt hiszi, hogy titkolózni akarsz, és inkább elküld.
Hogyha bevállalod, hogy nem regelsz, akkor esetleg ilyen problémák is előjöhetnek és legalább lélekben nem árt rá készülni... Jó volna tudni statisztikákat, hogy a magyar, európai és USA-beli, 15-20, 20-25 és 25-30 év közötti lakosságának mekkora hányada van fent Facebookon, illetve egyéb közösségi portálon. Abból ellenőrizni lehetne, hogy mennyire reális az, amit fent vázoltam.
Amúgy 17 éves lány vagyok, és UNDORODOM a gondolattól, hogy regisztráljak, eddig azt hittem, hogy csak egy osztálytársammal tartjuk magunkat. Egy harmadik ezzel a szöveggel adta fel: "A facebook egy fasság, de MINDEN ott történik." (A 21:19-esnek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!