Milyen megoldatlan bűnügyeket/gyilkosságot ismertek?
Figyelt kérdés
Ha ismertek egyet, akkor írjátok le (ha tudjátok) az áldozat nevét, hogy történt...szóval mindent hogy teljes legyen a történet.
Nem vagyok beteg, hogy ilyet írok ki, csupán érdekel ez a téma. Plusz, egy kis inspiráció forrás is lehet egy könyvhöz/regényhez.
2023. okt. 19. 21:48
2/12 anonim válasza:
[link] ha keresgzlsz eleg jo orasokat talalhazsz rola
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2023. okt. 19. 22:24
6/12 anonim válasza:
Ackermann Dávid.
Előző is én vagyok, mindkettő eltűnés. A Madeleine ügynél valószínűleg gyilkosság történt
7/12 anonim válasza:
Rengeteg ilyen van, sajnos. Hasfelmetsző, a Zodiákus gyilkos, a Firenzei rém, Mr Cruel, vagy épp a Tylenol tablettákat mérgező gyilkost sem kapták el soha.
8/12 anonim válasza:
Amúgy ha érdekelnek az ilyen eltűnések ajánlom figyelmedbe youtube-on a "random" csatornát
9/12 anonim válasza:
-Fiú a dobozban.
-Mi ölte meg Olivia Mabelt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!