Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 éves tapasztalatlan férfinek még van esélye úgy, hogy a problémája megoldatlan?
"A férfi elhízott. Nem tud ezen változtatni."
Hazugság. Tud, csak nem akar.
Ne beszélj magadról egyes szám harmadik személyben.
A kérdésre pedig a válasz: nem kell feladni, nem vagy elkésve semmivel.
21:09 dehogy nem, ő se akarjon. De itt a gyakorin minden napos kérdés már. Lehet szép, csinos, vékony barátnőm úgy, hogy én ronda, kövér vagyok?!
Fura módon nőktől nem igen érkezik ilyen kérdés. És a valóságban is egy 10/3-4es faszi is már egy 10/7-8at akar MINIMUM!
15
Ronda nő vagyok, (egyszer nem jutott eszembe panaszkodni, hogy nem kellek az értékes férfiaknak, csak max olyanoknak, akik ingyen cselédnek használnak, meg uritőtasaknak, mást nem érek...és ezt a férfiak jó része tudja, és kihasználja. Mar akit lehet! Szép nőnek lenni, a letezés teljesen másik dimenziója!
16
Mit jelent az nálad hogy értékes férfi? Milyen egy értékes férfi? És milyenek azok a férfiak akik csak cselédnek néznek?
17
Elvarja, hogy én csináljam a házimunka 100%át.
Ertekes:
Nem az anyjával él 30 felett, van egzisztenciája, lehet vele beszélgetni. Nem válik hisztis kisgyerekké, ha valami nem ugy alakul, ahogy ő akarja, nincs gyereke, viszont akar. Nálam ez
18
Ilyen pasit lehet találni megvan rá az esély nőként mindig könnyebb te választasz.
18
Melléduma
Oke egyszóval gazdag , diplomás , jó kinézetű férfit akarsz, úgy hogy nem vagy szép nő.
És biztos a totál kedves/normalis átlagfizus , önálló alberletes , szakmunkás férfiakat meg le nézed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!