Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 éves incelnek van még reménye megtalálni az álmai asszonyát?
A kérdés inkább az, hogy miért akarod megtalálni. Ha eleget foglalkozol a kérdéssel nagyon-nagyon mélyre fogsz jutni a saját személyiséged megismerésében.
5-10 éve még én is erre vágytam. Aztán egyre inkább feltettem a kérdés, hogy miért is?
Te is tedd fel magadnak ezt a kérdést. Csak mert mások elvárják? Automatikus és örök boldogságot vársz tőle? Vagy azt, hogy onnantól nem lesznek önértékelési problémáid? Csak a szexet akarod?
Mára rájöttem, hogy nem vágyom erre, az összes olyan probléma amit ezzel szeretnék orvosoltatni, nem oldódna meg. Sőt, csak még több baj lenne belőle.
Az egyetlen, amire nem tudok választ találni, hogy mit kezdjek azzal, hogy az életem értelmetlen és minden amit csinálok szintén az. Úgyis megdöglöm valamikor, pénzt harácsolni, dolgokat gyűjtögetni, jóarckodni másokkal - egyiknek sincs igazán haszna, mindegyik csak múlandó ostobaság.
De akkor mi legyen az életem értelme?
Na, ezt viszont megtudom érteni, hogy ez az kérdés, amit senki sem szeretné feltenni magának. Nagyon depresszív ezzel foglalkozni, sokszor a halált kívánom, mert az megoldaná ezt a "semmibe se vezető utat".
1
Szerintem a legtöbben azt szeretnèk ha úgy fogadnàk el őket, ahogy vannak!
2,
Nekem a szeretet hiányzik. Valakinek fontos legyek és ő is nekem. Legyen kivel programokra járni. Megélni a testi vágyakat is.
3,
Szerintem ebben közepes vagyok. Tudok is beszélgetni a nőkkel. De ettől még nem szoktak ajánlani randit.
1#
Ezt honnan veszed hogy, nem akarnak pénzt keresni meg tanulni? Szerinted az inceleknek nincs végzettségük meg pénzük? Ha ez így lenne nem lennének itt mert valószínűleg internetük sem lenne.
5
Ne legyél naiv! A gyakori vélemények szerint.
Aki nem diplomás az fogyatékos!
Aki nem szellemi munkát végez hanem bármilyen beoszotott kis melós (akar 400 ezerért keményen dolgozva) az = nem is dolgozik! Lusta ambíció nélküli foss tenger.
Csak az számít gyakori nyelven munkának ha azért milliókat keres.
7
Keresik a módját hogyan lehet az elvárásokat úgy megkerülni, hogy ne keljen megváltozni. Pl várnak egy háborút , vírust akármit amivel kieshet a konkurencia. Vagy egy olyan bér korrekciót amivel a szegény és jobban kereső réteg közelebb kerül egymáshoz. > ezáltal a nők akik a pénzhez kötnek bármi nemű kapcsolódást.. azoknál már nem esik ki majd a melós. (Hiszen már az is elfogadhatóan keres)
9
Hívtak már randira nők régebben. De nem beszéltem az összes fóbiámról meg hátrányomról. Volt időszak amikor önszántamból nem is akartam senkit. Így mikor ott volt a lehetőségem akkor nem éltem vele. Persze azóta szarabb lett a külsőm. Elszálltak a fiatal éveim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!