Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 36 éves incelnek van még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 éves incelnek van még reménye megtalálni az álmai asszonyát?

Figyelt kérdés
Plusz kérdés a szavazásnak! Kinek van rosszabb (undorítóbb ) személyisége? Az inceleknek akik keresik a módját hogy valahogy jó legyenek egy nőnek. És elfogadja őket valaki ? Vagy az ellentábor akik csak bántani, meg szórakozni szeretnek rajtuk? Mindig arra megy ki a téma hogy az adott férfinek a külsejét meg kell változtatnia. Tovább kell tanulnia és több pénzt keresnie.
dec. 16. 09:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
78%
Hát igen, én is szeretnék úgy lefogyni, hogy chipset meg pizzát zabálok, meg Ps-ezek, de felnőttként muszáj a realitások talaján maradni. Úgyhogy nekem marad a csirke meg a saláta. Azt mondják, ha nem akarsz változtatni, akkor még nem fáj eléggé.
dec. 16. 10:31
 12/84 A kérdező kommentje:

11

Nem eszem a fentieket. És nincs ps. Tinédzserként játszottam utoljára.

dec. 16. 10:33
 13/84 anonim ***** válasza:
100%
#10 Most akkor incel vagy, vagy sem? Ha hívtak már nők randira és nemet mondtál, akkor nem mondhatod magadra, hogy önhibádon kívül nincs senkid.
dec. 16. 10:34
 14/84 A kérdező kommentje:

13

Hol élsz? Itt gyakorin az is incel aki három napja nem melegíthette meg a kolbàszt senkiben. Meg az is életképtelen aki 15 évesen az iskolában nem volt túl az első barátnőn (szexel)

dec. 16. 10:36
 15/84 anonim ***** válasza:
54%
Ez egy példa volt. Hogy nem lehet lefogyni szar kajákkal. Ahogy nem lehet csajozni, ha nincs semmi, amit nyújtani tudnál.
dec. 16. 10:40
 16/84 anonim ***** válasza:
100%
#14 Így nincs értelme a kérdésednek. Ha tudod hogyan kell beszélni a nőkkel, akkor nincs gondod a csajozással. Ha nincs gondod a csajozással nem kell aggódnod, hogy egyedül maradsz.
dec. 16. 10:43
 17/84 A kérdező kommentje:

16

Ez így nem kijelenthető. Akkor lennék jó dumas , ha ilyenkor egy szopást is felajánlana valamelyik. Lehet csak udvariasságból válaszolnak (pl munkahelyen) és az utcán nagy ívben kikerülnek ha meglátnak.

dec. 16. 10:47
 18/84 anonim ***** válasza:

Nekem van diplomám és szakmám is van pénzem is és mégis incelnek számítok igaz nem vagyok külsőre egy macsó az biztos. De amúgy ez a fogadj el úgy ahogyan vagyok sok nőnél is így gondolja magáról akkor egy férfi miért nem várhatja el?

dec. 16. 10:51
 19/84 anonim ***** válasza:

#17 Most önmagadnak mondasz ellen. A hívtak már nők randira és a nagy ívben elkerülnek az utcán teljesen ellentétes kategória.

De leegyszerűsítve a dolgot. Ha szorongás nélkül tudsz beszélgetni a nőkkel és aktív felek a beszélgetésben, akkor sok gondod nem lehet a csajozásban.

dec. 16. 10:52
 20/84 A kérdező kommentje:

18

E várhatod férfiként. Csak mint látjuk semmi haszna. Egy koverkes , melós nőnek is lesz kapcsolata. De ha férfiként vagy átlag melós és pl kövér? Onnantól temetve vagy kb.

dec. 16. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!