Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 éves incelnek van még reménye megtalálni az álmai asszonyát?
11
Nem eszem a fentieket. És nincs ps. Tinédzserként játszottam utoljára.
13
Hol élsz? Itt gyakorin az is incel aki három napja nem melegíthette meg a kolbàszt senkiben. Meg az is életképtelen aki 15 évesen az iskolában nem volt túl az első barátnőn (szexel)
16
Ez így nem kijelenthető. Akkor lennék jó dumas , ha ilyenkor egy szopást is felajánlana valamelyik. Lehet csak udvariasságból válaszolnak (pl munkahelyen) és az utcán nagy ívben kikerülnek ha meglátnak.
Nekem van diplomám és szakmám is van pénzem is és mégis incelnek számítok igaz nem vagyok külsőre egy macsó az biztos. De amúgy ez a fogadj el úgy ahogyan vagyok sok nőnél is így gondolja magáról akkor egy férfi miért nem várhatja el?
#17 Most önmagadnak mondasz ellen. A hívtak már nők randira és a nagy ívben elkerülnek az utcán teljesen ellentétes kategória.
De leegyszerűsítve a dolgot. Ha szorongás nélkül tudsz beszélgetni a nőkkel és aktív felek a beszélgetésben, akkor sok gondod nem lehet a csajozásban.
18
E várhatod férfiként. Csak mint látjuk semmi haszna. Egy koverkes , melós nőnek is lesz kapcsolata. De ha férfiként vagy átlag melós és pl kövér? Onnantól temetve vagy kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!