Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 36 éves incelnek van még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 éves incelnek van még reménye megtalálni az álmai asszonyát?

Figyelt kérdés
Plusz kérdés a szavazásnak! Kinek van rosszabb (undorítóbb ) személyisége? Az inceleknek akik keresik a módját hogy valahogy jó legyenek egy nőnek. És elfogadja őket valaki ? Vagy az ellentábor akik csak bántani, meg szórakozni szeretnek rajtuk? Mindig arra megy ki a téma hogy az adott férfinek a külsejét meg kell változtatnia. Tovább kell tanulnia és több pénzt keresnie.
dec. 16. 09:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 A kérdező kommentje:

38

Meg kell adni ezt a férfinek. Ha a parkapcsolatodban van helye a dolognak, úgy nincs gond!

39

Nem vagyok gusztustalan csak mert érdekel a szex. Ráadásul hiányzik is az életemből. Azaz megvan az indoka amiért a gondolataimban van.

dec. 16. 12:09
 42/84 anonim ***** válasza:
75%
Tudjuk, tudjuk, el vagy hízva, 400 nettót keresel, amiből alig jut a háziállataidra és sajnálod, hogy nem jut neked nagyon szép nő. És ez persze a nők hibája, mert nem süllyednek a szintedre.
dec. 16. 12:10
 43/84 anonim ***** válasza:
100%
41: na, azért ez sem így megy. Attól, hogy nekem nincs gondom az orális szexszel, másnak lehet, mert nem vagyunk ugyanolyanok. És ez nem megalázva érzés kérdése, hanem ízlésé és gusztusé főleg, esetleg vallásé. A párkapcsolatnak ez nem olyan "alap" része sztem, csak épp meg kell találn+i azt az embert, akivel egy hullámhosszon van az illető. Én pl. az análszextől undorodom, és ha vki azt mondha, az egy férfinak kapcsolatban jár, és most engem seggbe fog dugni, ott dobom ki a fenébe. Hasonlóan vagyok a hámasszexszel, a videózással és a szadomazóval is.
dec. 16. 12:12
 44/84 A kérdező kommentje:

42

Kb az ilyenek tetszenek. Google szerint ez átlag

[link]

dec. 16. 12:16
 45/84 A kérdező kommentje:

43

Persze ez így van! Össze se jönnék olyannal akivel nem hasonlókat keresünk. Pl vannak nők akiket folytogatni kell meg elverni a fenekét. Meg megmondani mikor mit csinálhat. Na azzal nekem se lenne kedvem semmihez.

dec. 16. 12:18
 46/84 anonim ***** válasza:
Azért én is rágugliztam arra, hogy average woman photo, a többség azért nem ilyen szép. Ő inkább átlag feletti. De ez megszokott, hogy a férfi válaszolónak a többségének ez az átlag, férfiaknál meg Adam Sandler vagy Seth Rogen ducin :D.
dec. 16. 12:19
 47/84 A kérdező kommentje:

46

Ezt egész elől dobta ki a Google. Pont olyan mint ami nekem jó lenne.

Nem vagyok meleg de sose értettem ezt az adam sandler mint ronda férfi hasonlítást. Totàl átlag. Nem is ronda.

dec. 16. 12:22
 48/84 anonim ***** válasza:
100%

Elárulok valamit, semmit nem kell "megadni" a másiknak. Ahol olyat kell tenni, amit nem akarok, mert a másik elvárja, és a másikat nem érdekli, hogy nem akarom, az nem kapcsolat.

"Nem vagyok gusztustalan csak mert érdekel a szex. Ráadásul hiányzik is az életemből. Azaz megvan az indoka amiért a gondolataimban van."

Nem is azért vagy gusztustalan, mert érdekel a szex, hanem mert felmerült az agyadban, hogy idegen nőknek le kéne téged szopniuk. Leszarom, mi hiányzik, undorító vagy. Emberként lehetne benned kis kontroll.

dec. 16. 12:23
 49/84 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok meleg de sose értettem ezt az adam sandler mint ronda férfi hasonlítást. Totàl átlag. Nem is ronda."

Nem számít, hisz nálad heteroként a helyes pasi sem azt jelenti, hogy dugnál vele.

dec. 16. 12:25
 50/84 anonim ***** válasza:
47: Adam Sandler átlag alsó kategória, de baromira nem egy szinten van ezzel a nővel, amit linkeltél, akármennyire az, amire neked még feláll a farkad. Inkább egy ilyen nő van vele egy szinten: [link]
dec. 16. 12:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!