Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 éves incelnek van még reménye megtalálni az álmai asszonyát?
38
Meg kell adni ezt a férfinek. Ha a parkapcsolatodban van helye a dolognak, úgy nincs gond!
39
Nem vagyok gusztustalan csak mert érdekel a szex. Ráadásul hiányzik is az életemből. Azaz megvan az indoka amiért a gondolataimban van.
43
Persze ez így van! Össze se jönnék olyannal akivel nem hasonlókat keresünk. Pl vannak nők akiket folytogatni kell meg elverni a fenekét. Meg megmondani mikor mit csinálhat. Na azzal nekem se lenne kedvem semmihez.
46
Ezt egész elől dobta ki a Google. Pont olyan mint ami nekem jó lenne.
Nem vagyok meleg de sose értettem ezt az adam sandler mint ronda férfi hasonlítást. Totàl átlag. Nem is ronda.
Elárulok valamit, semmit nem kell "megadni" a másiknak. Ahol olyat kell tenni, amit nem akarok, mert a másik elvárja, és a másikat nem érdekli, hogy nem akarom, az nem kapcsolat.
"Nem vagyok gusztustalan csak mert érdekel a szex. Ráadásul hiányzik is az életemből. Azaz megvan az indoka amiért a gondolataimban van."
Nem is azért vagy gusztustalan, mert érdekel a szex, hanem mert felmerült az agyadban, hogy idegen nőknek le kéne téged szopniuk. Leszarom, mi hiányzik, undorító vagy. Emberként lehetne benned kis kontroll.
"Nem vagyok meleg de sose értettem ezt az adam sandler mint ronda férfi hasonlítást. Totàl átlag. Nem is ronda."
Nem számít, hisz nálad heteroként a helyes pasi sem azt jelenti, hogy dugnál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!