Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 36 éves incelnek van még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 éves incelnek van még reménye megtalálni az álmai asszonyát?

Figyelt kérdés
Plusz kérdés a szavazásnak! Kinek van rosszabb (undorítóbb ) személyisége? Az inceleknek akik keresik a módját hogy valahogy jó legyenek egy nőnek. És elfogadja őket valaki ? Vagy az ellentábor akik csak bántani, meg szórakozni szeretnek rajtuk? Mindig arra megy ki a téma hogy az adott férfinek a külsejét meg kell változtatnia. Tovább kell tanulnia és több pénzt keresnie.
dec. 16. 09:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 A kérdező kommentje:

19

Nem mondok ellen. Mert a tapasztalt dolgok azok nem ugyan akkor voltak. Felnőttként is voltam vékony. Volt olyan időszakom. Akkor kb az hitték rólam a munkahelyen viszem a nőket dugni. Csak nevettem magamban > mert akkor se volt senkim. De ha rendben volt a külsőm akkor rögtön azt hitték semmi társkeresési gondom nincs (pedig volt)

dec. 16. 10:56
 22/84 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, én akármilyen jót dumáltam férfival, soha nem jutott eszembe fel ajánlani egy szopást. Tartós párkapcsolatban majd igen, egy idő után, ha megvan a bizalom. Ha erre vágysz, javaslom prostituáltakkal beszélgess.
dec. 16. 10:57
 23/84 A kérdező kommentje:

22

Csak egy példa volt. És az a mérhetetlen kielégítetlen vágyaim szóltak helyettem.

Prostik nem érdekeltek soha. Nem jártam még náluk.

dec. 16. 11:00
 24/84 anonim ***** válasza:
Nincs remény, márpedig ezek miatt a fostengerek miatt ami az agyatok szulemenye. Amig igy gondolkodsz el fogsz taszitani mindenkit és fel se fogod fogni a valódi okát
dec. 16. 11:03
 25/84 A kérdező kommentje:

24

Mi az agyam szüleménye? És mi a valódi ok?

dec. 16. 11:04
 26/84 anonim ***** válasza:
58%

A valódi ok az, hogy nincs egy elfogadható külsőd, a többi az mellébeszélés.

Emiatt nem tudsz érvényesülni a nőknél.

Hiába lennél akár jó társaság, vonzalom hiányában nem fogod érdekelni őket.

Itt max átlag alatti nők juthatnak, olyan aki tetszene az semmiképp.

dec. 16. 11:25
 27/84 anonim ***** válasza:

Én azt látom, hogy össze-vissza beszélsz, és mintha minden inceles kérdésben kiemelnéd a sokkoló dolgokat. Az elején az a téma, hogy "egyáltalán nincs esély nőre", aztán a végén már "ja, amúgy voltak nők, akik érdeklődtek, de én igazából azt értettem a remény alatt, hogy ajánlják fel a szopást"... ebben nem látod az ellentmondást? Meg azért na, a legtöbben nem arra használják az incelt, aki 2 hónapja nem dugott, max. a szexagyúbb férfiak.

Én inkább azt látom, hogy az itt panaszkodó incelek

1) ráfogják a sikertelenségüket bármilyen olyan tényezőre, amin SZERINTÜK nem tudnak változtatni - aminek amúgy egy részén a tényleg undorítóan Quasimodo arcon kívül lehet változtatni rengeteg pénz ráköltése nélkül, ha az ember nem vár egy nap után változást és hajlandó belefeccölni az energiát (ilyen a "jaj, minimálbéres vagyok" - fejlessze magát a neten ingyen, már rengeteg kurzus fent van -, "jaj, kövér vagyok" - fogyj le... másoknak 30-40 kiló leadása is sikerül, persze konkrét állandó életmódváltás mellett és több év után)

2) amikor meg pszichológust ajánlanak, akkor persze mindenki szakértő lesz, pedig 1 pszichocikket nem olvasott el, nemhogy pszichológust élőben látott volna, hogy "azok csak gyógyszerrel tömködnek", "kóklerek mind" és sorolhatnám

ja, persze, tényleg ott van az a kategória, aki "dolgozik" az ügyön, tehát álmodozik arról, hogy törvényileg korlátozzák a nők jogait, csak azt nem fogják egyhamar nekik engedni, főleg úgy nem, hogy a kormány számára sincs hasznos eredménye (ha még kötelező gyerekvállalás lenne és lenne több adófizető... de az incelek egy része is sikítva menekül a gyerekvállalástól és a nőket kutyázzák, hogy miért ragaszkodnak az óvszerhez, amikor nekik fincsibb lenne egy gyógyszert szedő nő puncijába "zokni" nélkül beleélvezni).

dec. 16. 11:27
 28/84 anonim ***** válasza:
Meg azért nem mindegy, milyen adottságokkal milyen az álmaid asszonya. Ha vki csóró, kövér, idős. szüleivel él, akkor Gigi Hadid topmodell 20 éves verziója nem fog vele leállni. Ezek tények.
dec. 16. 11:28
 29/84 anonim ***** válasza:
52%

Igen de akkor kijelenthetjük hogy, mégsem a férfiaknak vannak nagy igényeik? Hiszen a férfiak a kövér melós nőnek is adnak esélyt amivel nincs bajom de akkor fordítva miért nem működik vagy csak nagyon ritkán?

dec. 16. 11:39
 30/84 A kérdező kommentje:

26

De mi baj a külsőmmel? Nem vagyok 60-70 kg mint a tinik?

dec. 16. 11:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!