Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 éves incelnek van még reménye megtalálni az álmai asszonyát?
19
Nem mondok ellen. Mert a tapasztalt dolgok azok nem ugyan akkor voltak. Felnőttként is voltam vékony. Volt olyan időszakom. Akkor kb az hitték rólam a munkahelyen viszem a nőket dugni. Csak nevettem magamban > mert akkor se volt senkim. De ha rendben volt a külsőm akkor rögtön azt hitték semmi társkeresési gondom nincs (pedig volt)
22
Csak egy példa volt. És az a mérhetetlen kielégítetlen vágyaim szóltak helyettem.
Prostik nem érdekeltek soha. Nem jártam még náluk.
24
Mi az agyam szüleménye? És mi a valódi ok?
A valódi ok az, hogy nincs egy elfogadható külsőd, a többi az mellébeszélés.
Emiatt nem tudsz érvényesülni a nőknél.
Hiába lennél akár jó társaság, vonzalom hiányában nem fogod érdekelni őket.
Itt max átlag alatti nők juthatnak, olyan aki tetszene az semmiképp.
Én azt látom, hogy össze-vissza beszélsz, és mintha minden inceles kérdésben kiemelnéd a sokkoló dolgokat. Az elején az a téma, hogy "egyáltalán nincs esély nőre", aztán a végén már "ja, amúgy voltak nők, akik érdeklődtek, de én igazából azt értettem a remény alatt, hogy ajánlják fel a szopást"... ebben nem látod az ellentmondást? Meg azért na, a legtöbben nem arra használják az incelt, aki 2 hónapja nem dugott, max. a szexagyúbb férfiak.
Én inkább azt látom, hogy az itt panaszkodó incelek
1) ráfogják a sikertelenségüket bármilyen olyan tényezőre, amin SZERINTÜK nem tudnak változtatni - aminek amúgy egy részén a tényleg undorítóan Quasimodo arcon kívül lehet változtatni rengeteg pénz ráköltése nélkül, ha az ember nem vár egy nap után változást és hajlandó belefeccölni az energiát (ilyen a "jaj, minimálbéres vagyok" - fejlessze magát a neten ingyen, már rengeteg kurzus fent van -, "jaj, kövér vagyok" - fogyj le... másoknak 30-40 kiló leadása is sikerül, persze konkrét állandó életmódváltás mellett és több év után)
2) amikor meg pszichológust ajánlanak, akkor persze mindenki szakértő lesz, pedig 1 pszichocikket nem olvasott el, nemhogy pszichológust élőben látott volna, hogy "azok csak gyógyszerrel tömködnek", "kóklerek mind" és sorolhatnám
ja, persze, tényleg ott van az a kategória, aki "dolgozik" az ügyön, tehát álmodozik arról, hogy törvényileg korlátozzák a nők jogait, csak azt nem fogják egyhamar nekik engedni, főleg úgy nem, hogy a kormány számára sincs hasznos eredménye (ha még kötelező gyerekvállalás lenne és lenne több adófizető... de az incelek egy része is sikítva menekül a gyerekvállalástól és a nőket kutyázzák, hogy miért ragaszkodnak az óvszerhez, amikor nekik fincsibb lenne egy gyógyszert szedő nő puncijába "zokni" nélkül beleélvezni).
Igen de akkor kijelenthetjük hogy, mégsem a férfiaknak vannak nagy igényeik? Hiszen a férfiak a kövér melós nőnek is adnak esélyt amivel nincs bajom de akkor fordítva miért nem működik vagy csak nagyon ritkán?
26
De mi baj a külsőmmel? Nem vagyok 60-70 kg mint a tinik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!