Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Red flag, ha valakinek 36 éves korára még nem volt olyan párkapcsolata, ami eljutott volna addig, hogy összeköltözzenek?

Figyelt kérdés
Egy férfivel ismerkedem, jelenleg az anyjával és a nagyszüleivel él, illetve tulajdonképp nem is élt még máshol, mert a korábbi párjaival sem élt együtt. Csak szerintem furcsa ez ennyi idős korára?

nov. 23. 18:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Sztem nem furcsa. Az fura, hogy a mamikáékkal él. Ha egyedül élne, oké lenne.
nov. 23. 18:32
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak ezen nem akadnék fent.
nov. 23. 18:38
 3/18 anonim ***** válasza:
85%
Van meg ezen kivul mas is? Vagy amugy normalis?
nov. 23. 18:40
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne furcsa?
nov. 23. 18:53
 5/18 anonim ***** válasza:
70%
Ha valakinek 36éves korára soha nem volt igénye önállósodni az igen, nálam redflag
nov. 23. 18:56
 6/18 anonim ***** válasza:
34%
nekem semmilyen nem volt,akkor én mivagyok a szemedbe?hannibal lecter?vagy mr bean?
nov. 23. 19:06
 7/18 anonim ***** válasza:
77%
Inkább az a furcsa, hogy még mindig otthon lakik és esélyesen nem tervez leszakadni a csaladról.
nov. 23. 19:41
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

Én irigységet érzek az irányába, hogy 36 évesen még élnek a nagyszülei. Bár az enyémek is közöttünk lennének még...

Önmagában pedig nem jelent semmit, mert ez jelentheti azt is, hogy ő a nagymama kedvence és egész nap csak falja a pizzát, a nagymama levesét meg a süteményt, de azt is, hogy amúgy teljesen átlagos ember, csak nem szeret egyedül lenni, vagy félti az öregeket, mert mondjuk cigányságtól hemzsegő településen élnek és ott nem egy életbiztosítás idősnek és magányosnak lenni (magányos = nincs fiatalabb, erősebb ember a háztartásban, egy vagy kettő 80 év feletti ember csemege a romaság számára. Levágják az áramot, az öreg kibotorkál visszakapcsolni és már vesztett helyzetben is van)

nov. 23. 19:48
 9/18 anonim ***** válasza:
2%
Én is így élek és lehet irigykedni. Mikor kinézek az ablakon mindig jot nevetek amikor a sok csicska dolgozni megy. Ja ha valakinek nem tetszik kicsit sem érdekel. Csak nevetek rajtatok. Este megyek buliba majd iszom rátok irigyekre valamit az egészségetekre aztán majd hétfőn is mikor a kávémat szürcsölöm valahol majd rátok gondolok csicskák. Prolik vagytok mindannyian.
nov. 23. 20:09
 10/18 anonim ***** válasza:
25%
Nem kéne ilyen pasi. Ennyi idősen önállóanak kéne lenni. Ha én is még itt tartanék akkor oké, de így nem.
nov. 23. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!